Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • ADATA anunță evenimentul virtual cu ocazia aniversării a 21 de ani

ADATA anunță evenimentul virtual cu ocazia aniversării a 21 de ani

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash, accesorii mobile, dispozitive de gaming și soluții industriale anunță astăzi că va găzdui două evenimente virtuale MERAVERSE pentru a marca aniversarea de 21 de ani de la înființarea brandului și va prezenta cele mai noi produse ADATA și XPG. Evenimentul virtual care sărbătorește ziua de naștere ADATA a început, în timp ce evenimentul de prezentare a produselor va avea loc în vară.

„Pandemia a schimbat modul în care interacționăm unii cu alții, iar comunicarea online va deveni inevitabil o tendință ireversibilă”, a declarat Simon Chen, președintele ADATA. „Ca urmare, am creat MERAVERSE, o experiență captivantă, unică, ce exemplifică misiunea noastră de a „inova viitorul” și aspirația de a îmbunătăți lucrurile prin tehnologie.”

MERAVERSE este un univers virtual creat pentru a implica lumea dincolo de limitele distanței și timpului. ADATA dorește să ofere consumatorilor o experiență captivantă și interactivă, oferind expoziții virtuale.

ADATA Announces 21st Birthday Virtual Events

Primul eveniment virtual coincide cu aniversarea ADATA de 21 de ani, cunoscută sub numele de Ziua ADATA. Evenimentul va include o zonă de activități pentru această aniversare unde vizitatorii vor putea juca jocuri, vor putea câștiga premii atractive și se vor putea bucura de oferte speciale la produsele ADATA și XPG. Premiile includ laptopuri XPG XENIA, dispozitive de stocare ADATA, accesorii XPG Mera în ediție limitată, carduri cadou Amazon și multe altele! În plus, vizitatorii care vor obține cele mai mari punctaje în joc vor avea o șansă suplimentară de a câștiga un modul de memorie DDR5 ADATA 21st Birthday în ediție limitată.

Al doilea eveniment virtual va prezenta cele mai recente produse ADATA și XPG prin modele 3D și animație și va fi găzduit de ambasadorul mărcii XPG, MERA. Vizitatorii vor putea explora MERAVERSE cu un câmp vizual de 720 de grade și descoperi noi produse, cum ar fi seria ADATA ACE DRAM. Seria emblematică de memorii DRAM cu latență redusă este dezvoltată pentru a satisface nevoile exigente atât ale creatorilor, cât și ale overclockerilor. În plus, evenimentul va prezenta și seria de unități SSD ADATA LEGEND Gen4 x4, inclusiv SSD-urile LEGEND 960 și 850 PCIe4.0 care oferă performanțe de 7400MB/s, respectiv 5000MB/s. Evenimentul va pune, de asemenea, pe ecranul virtual două produse ADATA 21st Birthday în ediție limitată, ACE DDR5 6400 și LEGEND 850.

Mai multe despre evenimentul virtual ADATA MERAVERSE: https://meraverse.adata.com

 

Despre ADATA – Inovăm viitorul

ADATA Technology este al doilea cel mai mare furnizor mondial de module de memorie DRAM, se numără printre primele 20 de branduri internaționale din Taiwan și deține peste 500 de brevete legate de memorii. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unități flash USB, carduri de memorie, unități SSD și unități HDD portabile. Cu un angajament în ceea ce privește inovația, calitatea și performanța, produsele ADATA au câștigat recunoaștere și premii internaționale, printre care iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice și Taiwan Excellence. Pasărea colibri este mascota brandului ADATA și reprezintă agilitatea companiei de a inova și de a îmbunătăți viața oamenilor prin tehnologie. Pentru mai multe informații, vizitați www.adata.com.

Lasă un răspuns