Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

PANASONIC PREZINTĂ NOUL CUPTOR MIXT CU ABUR NN-DS59N

Prietenul tău 4 în 1, de mare folos pentru un gătit sănătos,

gustos și rapid.

 

  • Ideal pentru persoanele interesate de sănătate și care îndrăgesc gătitul creativ
  • Patru metode de gătit: la abur, pe grătar, în cuptor (sistem de încălzire sus-jos) și la cuptor cu microunde
  • Asigură 1100 de wați pentru un abur puternic care păstrează nutrienții
  • Tavă unică de grătar pentru un gătit mai sănătos, cu conținut scăzut de grăsimi și textură crocantă
  • Programe automate ușor de operat, Senzorul Genius și opțiuni de curățare ușoară

 

București, 15 martie 2022 – Panasonic, lider mondial în dezvoltarea de electronice, tehnologii și soluții de ultimă oră, prezintă noul cuptor mixt cu abur NN-DS59N. Acest ultim aparat electrocasnic polivalent 4-în-1 asigură patru metode diferite de gătit – la abur, în cuptor (încălzitor sus-jos), pe grătar și în cuptorul cu microunde – astfel încât gurmanzii să poată pregăti o gamă largă de rețete diferite și să se bucure de un gătit rapid, fără efort, care păstrează nutrienții la fiecare fel de mâncare.

Acest cuptor se potrivește perfect atât unui stil de viață aglomerat – datorită funcțiilor sale de economisire a timpului – cât și oricărei bucătării datorită designului său compact și modern.

Istoria cuptoarelor cu microunde Panasonic a început în 1966, când compania a lansat primul său cuptor cu microunde pentru casă. De atunci, pe baza expertizei și experienței în continuă extindere, compania a dezvoltat din ce în ce mai multe produse centrate pe nevoile consumatorilor – oferind inovații, tehnologii avansate, funcții de economisire a energiei și design unic.

img (3)

Cel mai bun mod de a găti sănătos: LA ABUR

Prepararea la abur este una dintre cele mai bune metode de gătit pentru păstrarea nutrienților și a unui gust pregnant, în special pentru pește și legume. De exemplu, atunci când broccoli este fiert, acesta poate pierde mai mult de 50% din vitamina C a legumelor dar cu gătitul la abur, 94% din această vitamină esențială este păstrată. Aburul păstrează în legume nutrienții, umiditatea și aromele pentru o experiență generală sănătoasă și delicioasă.

Aburul este, de asemenea, o tehnică tradițională de gătit japoneză pentru Washoku, ceea ce înseamnă mâncare japoneză și care este atât sănătoasă, cât și delicioasă. Folosind o combinație de ingrediente proaspete, aromate și sănătoase, gătite într-un mod ușor, Washoku este celebrat în întreaga lume pentru simplitatea, sănătatea și gustul său. Acesta este și motivul pentru care Washoku este în centrul fiecărui produs Panasonic Experience Fresh, cum ar fi cuptorul NN-DS59N. Experience Fresh este marca Panasonic pentru electrocasnice care celebrează plăcerea dată de alimentele proaspete și care creează experiențe sociale pentru utilizatori.

unnamed

Inspirat de cultura japoneză atemporală, de tehnici și tehnologii de gătit japoneze, noul cuptor mixt cu abur 4-în-1 NN-DS59N a fost proiectat și perfect fabricat pentru a permite bucătarilor de toate nivelurile să se bucure de un gătit cu adevărat sănătos și fără efort.

Performanță puternică a aburului

Spre deosebire de cuptoarele convenționale cu microunde, NN-DS59N dispune de un generator unic de abur încorporat și un rezervor mare de apă de 600 ml. Împreună, produc până la 1100 de wați de abur puternic, de înaltă densitate, care este injectat direct în incinta cuptorului pentru a o umple complet. Aburul gătește rapid alimentele într-un mod uniform, păstrând în același timp nutrienții. Funcția de abur poate fi combinată cu funcțiile cuptor (încălzire sus-jos) și grătar pentru o flexibilitate deplină de gătit.

Tava Clever Grill

Tava unică pentru grătar de la Panasonic asigură rezultate crocante ce au o aromă deplină. În timpul gătitului, puterea cuptorului cu microunde încălzește partea de jos a tăvii, în timp ce încălzitorul de grătar funcționează de sus pentru a găti pui, chipsuri și multe altele. Sau funcția de abur de sus poate fi selectată pentru a găti legume crocante, bogate în nutrienți.

Prăjirea cu puține grăsimi este acum ușoară

Funcția de prăjire cu conținut scăzut de grăsimi face alimentele prăjite mai sănătoase. Funcționează combinând funcțiile cuptor cu microunde și grătar: cuptorul cu microunde încălzește tava pentru grătar din partea de jos, iar grătarul oferă căldură din partea de sus pentru rezultate crocante pe toate părțile, cu mai puțin ulei. Grăsimea eliberată în timpul gătirii curge pe canelurile tăvii pentru grătar, îndepărtând uleiul, astfel încât mâncarea să fie suculentă pe interior și crocantă de jur împrejur, fără a fi nevoie să o întorci.

Operare ușoară

Cuptorul mixt cu abur NN-DS59N 4 în 1 este dotat cu o multitudine de funcții convenabile pentru a face gătitul oricărui fel de mâncare o plăcere.

 

Senzorul Genius

Senzorul Genius măsoară umiditatea alimentelor și apoi ajustează automat timpul de gătire pentru a oferi cele mai bune rezultate. De exemplu, funcția Auto Reheat determină automat timpul ideal de încălzire pentru alimente deja gătite, la o singură apăsare a unui buton.

Gătitul combinat

Utilizatorii se pot bucura de rezultate profesionale și delicioase datorită gătitului combinat care permite utilizarea simultană a două sau mai multe surse de căldură – pentru rezultate gustoase și rapide. Este conceput pentru a face alegerea metodei potrivite pentru cel mai bun gătit fără efort. De exemplu, aburul și cuptorul pot fi folosite pentru a coace pâine gustoasă de casă, iar cuptorul cu microunde și grătarul pentru pizza crocantă și delicioasă.

Tehnologia unică Panasonic Inverter

NN-DS59N economisește timp prețios și energie prin gătirea meselor cu până la 40% mai rapid, datorită tehnologiei Inverter. Pot fi utilizate până la trei funcții simultan pentru rezultate rapide și alimente care sunt gătite ușor și uniform. Datorită controlului precis al puterii, alimentele nu sunt gătite excesiv și nutrienții sunt păstrați. Această tehnologie inteligentă economisește în mod natural și energie, ceea ce este benefic pentru bugetul gospodăriei și pentru mediu.

Varietate de programe automate

Datorită celor 28 de programe automate, inclusiv Automatic Re-bake Bread, utilizatorii pot coace din nou pâinea, cornurile, chiflele și baghetele pentru a le face să aibă din nou gust de proaspăt coapte. Meniul Junior automat este de mare ajutor atunci când gătiți varietatea de mâncăruri de casă proaspete și sănătoase pentru copii, cum ar fi piureul de fructe sau legume. Și există chiar și un program pentru gătirea perfectă a orezului la abur. Și asta pentru a numi doar câteva.

Design modern, compact

Noul NN-DS59N are un design compact care se potrivește în orice bucătărie și se îmbină perfect cu orice decor contemporan. Ușa din sticlă fără cadru, care se deschide în jos, panoul de control cu ecran tactil ușor de vizualizat și afișajul LCD cu litere albe conferă un stil modern bucătăriei. Deși compact, interiorul oferă un spațiu mare de 27 de litri, ceea ce înseamnă că majoritatea tipurilor de vase de gătit pot fi folosite pentru un plus de flexibilitate.

Curățare ușoară

Gătitul este mai plăcut atunci când curățarea este ușoară. De aceea, cuptorul mixt cu abur NN-DS59N 4-în-1 are un interior plat din oțel inoxidabil care permite utilizatorilor să curețe simplu interiorul. Funcționează cu oricare dintre cele patru programe de curățare automată – cum ar fi Cavity Cleaning care utilizează abur fierbinte – pentru a face curățarea fără efort. Unic la Panasonic este încălzitorul cu grătar plat, care permite ca panoul superior să fie șters dintr-o singură mișcare. În plus, absența platanului înseamnă mai puține componente de spălat, economisind și apă, iar tava pentru grătar se poate spăla la mașina de spălat vase.

Durabilitate și sustenabilitate

Electrocasnicele Panasonic se caracterizează prin calitate înaltă, durabilitate și rezistență, ceea ce înseamnă că rezistă mai mult și, astfel, contribuie la un stil de viață și o societate mai sustenabile. Pe măsură ce Tehnologia Inverter gătește folosind puterea optimă, NN-DS59N consumă mai puțină energie – permițând utilizatorilor să gătească într-un mod mai sustenabil, având mai mult timp de petrecut cu cei dragi.

Atunci când a fost dezvoltat, NN-DS59N a trecut prin mai multe teste. Roboții Panasonic dedicați au apăsat butoanele de peste 60.000 de ori și deschis ușa de 150.000 de ori – mișcări care ar fi făcute în mod normal pe parcursul a 15 ani de către cei mai entuziaști gurmanzi.

Cuptorul mixt cu abur Panasonic NN-DS59N testat de Simone Rugiati și Niki Webster

NN-DS59N a fost testat de doi bucătari de renume internațional: Simone Rugiati, celebru bucătar italian și prezentator TV, și Niki Webster, food blogger și bucătar din Marea Britanie. Amândurora le-a plăcut să experimenteze noul aparat și au fost foarte mulțumiți de rezultate.

 

Simone Rugiati, celebru bucătar italian și prezentator TV: „Sunt un mare promotor al unei culturi alimentare sustenabile, cumpărând ingrediente locale care provin din propria țară și fără a irosi mâncarea, pentru că aceasta este o adevărată comoară. Trebuie să folosiți cât mai bine nutrienții alimentelor, gătindu-le corect și tratându-le cu respect. Și gătirea la abur a alimentelor este de departe cea mai bună modalitate de a face acest lucru! Acest nou produs Panasonic s-a dovedit a fi un aliat perfect în bucătărie pentru gătitul sănătos și sustenabil, menținând aromele și nutrienții fiecărui aliment.

Niki Webster, blogger culinar și bucătar din Marea Britanie„Cel mai uimitor lucru pentru mine este să am multifuncționalitate într-un singur cuptor. Este uimitor! Reduce nevoia de a avea mai multe aparate. Iar gătitul la abur este pentru mine o funcție extraordinară. Nu am mai experimentat asta în niciun cuptor până acum și este genial. Gătitul la abur a fost atât de rapid! Puteți obține o mâncare atât de sănătoasă și gustoasă cu acest cuptor.”

NN-DS59N va fi disponibil în aprilie 2022 în două culori – negru sau argintiu.

Comunitatea Experience Fresh

Experience Fresh este, de asemenea, o comunitate social media concentrată pe alimente sănătoase, proaspete și delicioase și a fost concepută pentru a interacționa cu toți pasionații de gătit. Alăturați-vă nouă pentru a descoperi toate secretele unei stil de alimentație natural și sănătos și chiar pentru a primi sfaturi de la experții noștri în gătit! Rețetele wellness, vegane, fără gluten și gustările rapide sunt împărtășite atât de Panasonic, cât și de utilizatori. Descoperiți toate acestea pe canalele de socializare Experience Fresh precum și o colecție de rețete dedicate NN-DS59N la www.experience-fresh.eu.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 522 de sucursale și 69 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 54,02 miliarde EUR (6,698.8 miliarde yeni) în anul încheiat la 31 martie 2021. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Lasă un răspuns