Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Auto
  • Ce reprezinta standardul CEPA si cat de important este acesta?

Ce reprezinta standardul CEPA si cat de important este acesta?

Standardul CEPA este un standard european in care sunt mentionate cerintele, recomandarile, cat si competentele de baza ale firmelor din comeniul combaterii daunatorilor, domeniu care include serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, cu scopul de a satisface nevoile clientilor lor, indiferent daca acestea sunt companii private, autoritati publice sau publicul larg.

Aceasta acreditare se poate obtine de catre toate firmele care isi desfasoara activitatea in Europa, in sectoare precum cel de alimentatie, sanatate sau mediu, firme care trebuie sa demonstreze cat de important este angajamentul lor pentru calitatea serviciilor pe care le presteaza. Discutam inclusiv despre un rol de diferentiere intre companiile premium si cele care  nu ofera servicii tocmai calitative, in scopul de a diminua cat mai mult posibil problema daunatorilor.

O firma care obtine standardul CEPA, este o firma care demonstreaza acreditarile profesionale intr-o piata foarte competitiva, prin simpla punere in practica a celor mai bune servicii si angajand forta de munca profesionala, dar si care utilizeaza aparatura de ultima generatie si substante sigure pentru sanatatea omului si pentru mediul inconjurator.

Primul nume de la noi din tara care a obtinut certificarea CEPA in serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, este Compania DDD. Aceasta societatea activeaza inca din anul 2011, avand o vasta experienta in acest domeniu, iar in anul 2018 a fost prima din tara a care a obtinut ceritificarea CEPA, fiind un furnizor extrem de important de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie din Romania.

Acesta initiativa are pe scurt, rolul de a contribui la controlul utilizarii intr-un mod neprofesional al serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si astfel se va oferi un sprijin important pentru produsele indispensabile pentru protectia publicului, a cladirilor si a intreprinderilor, dar care totusi sunt sub presiunea masurilor de restrictionare sau de dereglementare.

Fiecare serviciu DDD are rolul de a preveni aparitia unor boli transmisibile catre oameni prin intermediul unor rozatoare si insecte, fapt pentru care, trebuie sa intelegem ca, atunci cand apar cele mai mici semne ale unei infestatii, indiferent ca observam excremente de soarece sau observam cu coada ochiului un gandac de bucatarie pe blatul mesei, este extrem de important sa actionam imediat. Daunatorii precum insectele si rozatoarele se inmultesc extrem de rapid si o fac in locuri greu accesibile, locuri cu umezeala si unde au acces usor si rapid la mancare si apa.

Daunatorii sunt extrem de periculoasi pentru sanatatea omului, in special daca ajung sa infesteze alimentele si nu se stie acest lucru. Pot declansa multiple afectiuni sau chiar pot duce la aparitia unor boli severe, boli de care poate depinde inclusiv viata.

Indiferent despre orice tip spatiu este vorba, ignorarea si amanarea acestor probleme nu duc decat la daune majore, care pun in pericol sanatatea utilizatorilor si beneficiarilor serviciilor prestate de societatile comerciale. Trebuie sa luati in calcul inclusiv solicitarea unor astfel de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, daca va doriti sa preveniti aparitia daunatorilor, chiar daca nu exista nici un fel de semnal care sa indice acest lucru.

Nu uitati ca este important sa apelati la o firma serioasa si de incredere precum este Compania DDD, deoarece o astfel de firma se diferentiaza de celelale firme de pe piata de profil prin rapiditate, promptidune, solutii adecvate celor mai exigente proiecte si calitatea serviciilor efectuate.

Lasă un răspuns