Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Huawei propune smartphone-ul de mărime optimă: HUAWEI nova 9

Te-ai săturat de telefoane uriașe? HUAWEI Nova 9 este unul dintre cele mai subțiri, ușoare și mai bune smartphone-uri de pe piață

 

București, 19 noiembrie 2021 –  Dimensiunile smarphone-urilor au crescut de la un an la altul, iar majoritatea telefoanelor lansate în acest an depășesc 220 de grame, sunt mai groase de 8 mm și au ecrane de 6,8 inci, sau poate chiar mai mult. Însă, este mai mare întotdeauna mai bine? În cazul HUAWEI nova 9 sau HUAWEI nova 8i  s-a acordat o atenție sporită confortului de ținere a telefonului în mână, păstrând în același timp, ecrane cu dimensiuni generoase de 6,57 inci și respectiv 6,67 inci.  

HUAWEI nova 9 (2)

Ambele telefoane sunt disponibile pe www.huaweistore.ro și în rețelele partenere de retail, la prețurile recomandate de vânzare de 1.499 lei în cazul HUAWEI nova 8i și 2.499 lei în cazul HUAWEI nova 9.

În timp ce un ecran de proporții foarte mari are beneficiile sale, de exemplu pentru a vizualiza videoclipuri, tot mai mulți consumatori încep să prefere telefoane de dimensiuni medii care devin mai confortabile pentru uzul cotidian.

HUAWEI nova 9

Având în vedere acest lucru, HUAWEI s-a străduit să proiecteze un smartphone care să acorde prioritate confortului ținerii în mână, dar care să nu afecteze dimensiunea ecranului. Rezultatul este HUAWEI nova 9, un telefon care vă oferă cele mai bune opțiuni.

În ciuda ecranului superb, încă relativ mare de 6,57 inci, nova 9 reușește să măsoare doar 73,7mm în lungime, 7,77mm în grosime, și cântărește doar 175g. Datorită ingineriei unice Huawei, panoul de afișare OLED se curbează subtil pentru a se conecta la șasiul din aluminiu fără probleme, creând un telefon care se simte ca o piatră prețioasă – netedă, elegantă și strălucitoare.

Modelele HUAWEI nova 9

S-a lucrat intens la spatele din sticlă al nova 9, care strălucește sub lumină, dar nu atrage amprente și se simte mai puțin alunecos în mână decât sticla mată. Acest lucru s-a realizat prin noul proces Starry Flash AG Glass, un proces detaliat care a necesitat sute de experimente înainte ca inginerii Huawei să-l execute corect. Astfel, HUAWEI nova 9 a primit două culori: Starry Blue, care îmbină subtilitatea albastrului cu strălucirea violetului pentru o culoare unică ce atrage privirile, și negrul clasic, ce poate fi asortat oricărei ținute.

Nu doar finisajul de sticlă este atrăgător, nova 9 este echipat și cu unul dintre cele mai deosebite module de cameră puse vreodată într-un smartphone. Două cercuri simetrice, aliniate perfect vertical de-a lungul părții superioare a camerei.

Mergând dincolo de aspectul chic, HUAWEI nova 9 oferă o experiență de cameră foto emblematică, ce combină hardware-ul puternic al aparatului foto cu calitățile software inovatoare Huawei pentru o performanță foto de neegalat la acest preț.

Sistemul HUAWEI nova 9 are o cameră video de 50 megapixeli. Shooter-ul puternic este însoțit de un obiectiv ultra-larg de 8 megapixeli, care ajută utilizatorul să surprindă foarte ușor peisaje minunate și fotografii de grup. În cele din urmă, o pereche de senzori pentru capturarea informațiilor de adâncime și macrofotografie completează acest sistem versatil.

Camera principală de 50-megapixeli are unul dintre cei mai mari senzori de imagine disponibili pe smartphone-uri, care nu numai că ajută la aportul luminii, dar redă imagini deosebite datorită unei adâncimi mai mici de câmp. Aceste atribute împreună cu motorul XD Fusion de top Huawei contribuie la realizarea de fotografii dinamice, bine echilibrate în toate condițiile de iluminare.

Cei interesați de selfie-uri vor găsi în nova 9 un partener de nădejde, cu o cameră frontală de 32 megapixeli care surprinde imagini luminoase și vii, iar prin procesarea software se pot produce chiar și efecte bokeh convingătoare sau de înfrumusețare pentru auto-portrete.

Seria de smartphones Huawei Nova excelează când este vorba de design șic, cameră de calitate, performanță sporită și durată lungă de viață a bateriei.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro .

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns