Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Consumer Technology Association premiază Samsung cu 43 de distincții CES 2022 Innovation Awards pentru performanța în design și inginerie

Consumer Technology Association premiază Samsung cu 43 de distincții CES 2022 Innovation Awards pentru performanța în design și inginerie

Toate aceste premii demonstrează concentrarea Samsung pe durabilitate, experiențe personalizate și conectate și inovație centrată pe om

București, România – 12 Noiembrie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în tehnologie, a anunțat că 43 dintre noile sale inovații de produse și servicii au fost premiate cu CES® 2022 Innovation Awards, inclusiv patru premii Best of Innovations acordate de către Consumer Technology Association (CTA)™. Programul anual de premii pune în evidență remarcabilele inovații în ceea ce privește designul și ingineria în cadrul mai multor categorii de produse tehnologice de consum.

CES 2022 Innovation Awards

Prezența Samsung în mai multe categorii demonstrează experiența sa aprofundată, dezvoltând inovații de-a lungul mai multor categorii de produse, care propulsează înainte industria și societatea. Anul acesta, CTA a premiat Samsung la o gamă largă de categorii, precum Periferice și Accesorii pentru Computer, Hardware și Componente pentru Computer, Imagistică Digitală/Fotografie, Tehnologii Încorporate, Gaming, Headphones & Personal Audio, Sănătate și Wellness, Electrocasnice, Componente AV pentru acasă și Accesorii, Dispozitive Mobile și Accesorii, Smart Home, Software și Aplicații Mobile, Sustenabilitate, Tehnologii Wearable și Video Displays.

Premiile CES Innovation sunt sponsorizate de CTA, proprietarul și organizatorul CES – cel mai mare și mai influent eveniment tehnologic din lume. CES 2022 revine la Las Vegas anul viitor, după o ediție exclusiv digitală a evenimentului din 2021. Jong-Hee (JH) Han, President and Head of Visual Display Business la Samsung Electronics, va susține marți discursul de deschidere pe 4 ianuarie la 18:30 PST în sala Venetian’s Palazzo Ballroom din Las Vegas, NV.

Samsung Galaxy A Series

Unele dintre produsele Samsung premiate în acest an sunt următoarele:

Câștigător Best of Innovation Award:

Ediția Bespoke Samsung Galaxy Z Flip3 – Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition le oferă putere oamenilor să se exprime așa cum își doresc prin crearea unui dispozitiv cu adevărat al lor. Utilizatorii pot alege între opțiunile de cadru ale lui Galaxy Z Flip3 în nuanțele Negru sau Argintiu și culorile de carcase față și spate în Albastru, Galben, Roz, Alb sau Negru pentru a construi un telefon potrivit stilului lor. Cu peste 49 de stiluri posibile, Samsung aduce cea mai bună caracteristică de personalizare. De asemenea, aceasta vine la pachet și cu îmbunătățirile revoluționare în ceea ce privește durabilitatea, precum rezistența la apă IPX8 – cel mai înalt standard de rezistență la apă pentru orice telefon pliabil – și noua sa carcasă Armor Aluminium, cel mai puternic aluminiu folosit vreodată pe un smartphone Galaxy.

Samsung SmartTag+

Galaxy Z Flip3 5G a obținut, de asemenea, premii laureate în categoriile Imagini digitale/Fotografie și Dispozitive Mobile și Accesorii.

Laureați pentru inovație:

Samsung Galaxy Z Fold3 5G – Galaxy Z Fold3 aduce tehnologia premium a camerei smartphone-urilor Samsung pe un desing pliabil revoluționar – câștigând recunoaștere atât în ​​categoriile Imagini Digitale/Fotografie, cât și în categoria Dispozitive Mobile și Accesorii. Galaxy Z Fold3 continuă moștenirea de pionierat a Samsung în domeniul smartphone-urilor pliabile. Reunește inovații, precum rezistența la apă IPX8 și prima cameră sub display și suport S Pen pe un ecran pliabil, totul pe un ecran de 7,6 inchi care se pliază pentru a încăpea perfect în buzunar. Cu măiestria impecabilă și design-ul revoluționar, Z Fold3 creează experiențe cu adevărat unice — combinația ideală de productivitate, performanță și portabilitate.

Samsung Galaxy Watch4

Samsung Galaxy Watch4 – Recunoscută în categoriile de Sănătate & Fitness și Tehnologii Wearable, seria Galaxy Watch4 este cea mai inovatoare de până acum în ceea ce privește ceasurile inteligente Samsung, cu un sistem de operare și UX reimaginat, design sofisticat și funcții de fitness de ultimă generație. Noul Senzor BioActive – cel mai avansat senzor Samsung până în prezent – ​​le permite utilizatorilor să-și calculeze nivelul de oxigen din sânge sau pentru a-și monitoriza ritmul cardiac. În cincisprezece secunde, noul instrument al compoziției corporale oferă informații despre măsurători cheie precum procentul de masă musculară și procentul de grăsime corporală. În plus, un sistem complet nou de operare și UX fac ca Watch4 să ofere cea mai intuitivă experiență de până acum. Seria Watch4 marchează o nouă eră a inovației smartwatch-urilor.

Samsung Galaxy Buds2

Seria Samsung Galaxy A – De asemenea, câștigătoare în categoria Dispozitive Mobile și Accesorii este și seria Galaxy A, o familie de cinci dispozitive smartphone dotate cu funcții impresionante la un preț accesibil tuturor. Utilizatorii pot realiza fotografii uluitoare cu sisteme puternice de camere multiple, pot vedea conținut captivant pe ecrane care furnizează culori vii și se pot bucura de baterii de lungă durată și încărcare rapidă. Dispozitivele din seria Galaxy A sunt versatile și accesibile cu funcții de vârf, de la rata de refresh de 120Hz a lui A52 5G și rezistența la praf și apă IP67, până la primul dispozitiv 5G al Samsung sub 300 USD: A32 5G. Indiferent de ceea ce-și pot dori utilizatorii, seria Galaxy A pune la dispoziție pentru toți unele dintre cele mai populare inovații Galaxy.

Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Galaxy Buds2 – În categoria Headphones & Personal Audio, Galaxy Buds2 au fost premiate, pentru că acestea continuă moștenirea audio a Samsung cu o caracteristică de potrivire inovatoare, ultra-confortabilă și specificații esențiale pe care consumatorii le îndrăgesc – la cel mai accesibil preț din gama Samsung Buds. Cu un design actualizat, care prezintă cele mai mici dimensiuni și greutate de până acum, Galaxy Buds2 oferă confort pe tot parcursul zilei. În plus, oferă un sunet uimitor și captivant cu anulare activă a zgomotului, difuzoare dinamice în două căi și un mod de sunet ambiental îmbunătățit. Buds2 sunt căști premium, dar accesibile — oferind o experiență de sunet avansată, oriunde și oricând, cu un aspect elegant.

Samsung Galaxy Book Pro 360 – Galaxy Book Pro 360 de la Samsung redefinește computerul clasic pentru a satisface nevoile de telefonie mobilă ale utilizatorilor, obținând un câștig în categoria Hardware și Componente pentru Computer. Încorporat cu ADN-ul mobil al unui smartphone Galaxy, acesta a fost conceput pentru a face experiența de zi cu zi mai intuitivă ca niciodată. Utilizatorii se pot bucura de o performanță puternică și de o conectivitate asemănătoare unui smartphone – deoarece Book Pro 360 este primul computer 5G Samsung disponibil în S.U.A. Book Pro 360 vine și cu un S Pen îmbunătățit. Cu un display Super AMOLED și o baterie cu încărcare rapidă pentru întreaga zi, acest computer ajută utilizatorii să-și ducă lucrurile la bun sfârșit, acasă și în deplasare.

Samsung SmartTag+ – Un alt câștigător în categoria Dispozitive Mobile și Accesorii, SmartTag+ ajută utilizatorii să-și monitorizeze cu ușurință lucrurile importante din viața lor. Echipat cu o tehnologie de bandă ultra-largă (UWB), SmartTag+ identifică locația exactă a articolelor pierdute cu cea mai bună precizie și rază de acțiune. Pur și simplu se atașează dispozitivul Galaxy SmartTag+ la chei, la poșete sau chiar la zgarda unui animal de companie, iar totul este în perfectă siguranță. Indiferent dacă articolul respectiv se află acasă sau în cartier, camera smartphone-ului Galaxy compatibil și săgețile AR din serviciul SmartThings Find vor indica exact unde se află acesta.

Plita Samsung Smart Induction Built-in de 30 inchi – Plita Samsung Smart Induction este recunoscută în categoria de Electrocasnice. Plita de gătit este prima din industrie care a fost recunoscută pentru capacitatea sa de a reduce consumul de energie și emisiile pe durata gătitului – în timp ce  se menține o performanță remarcabilă de utilizare. A primit premiul ENERGY STAR® Emerging Technology 2021-2022 la categoria Plite de Gătit cu Inducție Rezidențiale. Plita are patru arzătoare și moduri de gătit inovatoare, care oferă un control precis al temperaturii, la fel ca un arzător pe gaz.

Mașina de spălat Samsung cu încărcare superioară (WA7700A) – Mașina de spălat Samsung cu încărcare superioară și distribuire automată câștigă, de asemenea, un premiu în categoria Electrocasnice. Samsung aduce caracteristica sa populară Auto Dispense în categoria de încărcare superioară, făcând spălarea rufelor mai intuitivă cu ajutorul funcțiilor și design-ului premium. Mașina de spălat include și alte caracteristici esențiale pentru a oferi o curățare eficientă și puternică, de la un robinet de apă încorporat pentru a pretrata petele dure, până la ciclul său de spălare Super Speed ​​care termină o încărcare completă în doar 28 de minute.

Samsung 512 GB DDR5 RDIMM ― Primul modul de memorie dual in-line (RDIMM) înregistrat de 512 GB DDR5 din industrie pentru aplicații de electronice de ultimă generație, care acoperă inteligența artificială în servere de calcul de înaltă performanță, cloud și centre de date. Modulul de 512 GB are 40 de pachete DRAM integrate, fiecare constând în opt dispozitive DDR5 de 16 Gb. Cipurile de mare capacitate și viteză îmbrățișează un proces de joasă tensiune extrem de avansat și folosesc tehnologia prin siliciu (TSV) pentru a depăși pe deplin degradarea substanțială a performanței în conectivitatea legăturii firelor. Este recunoscut în categoria Computer Hardware & Components.

Samsung U.2 ZNS NVMe SSD PM1731a (2/4TB) ― PM1731a este o unitate SSD (Solid State Drive) de ultimă generație pentru întreprinderi și centre de date mari, care acceptă tehnologia mult așteptată Zoned Namespace (ZNS) pentru prima dată în industrie, obținând un alt premiu în categoria Computer Hardware & Components. Prelungind durata de viață a unui SSD de trei până la patru ori în comparație cu SSD-urile existente și mărind în mod substanțial spațiul de stocare al utilizatorului, PM1731a va contribui în mare măsură la eficiența sistemelor mari de server/stocare, deoarece utilizarea datelor mari și AI în aplicațiile de date ale electronicelor de consum continuă să explodeze în întreaga lume.

Samsung PCIe Gen5 NVMe SSD PM1743 (2/4/8/16TB) ― Un alt câștigător în categoria Hardware și Componente pentru Computer, PM1743 este cel mai rapid, cu cea mai mare capacitate și cel mai fiabil SSD U.2 din industrie. Bazat pe interfața PCIe Gen5, are scopul de a susține cerințele de server de întreprindere ale sistemelor de procesare multicore pentru a accesa, manipula și salva date în cea mai largă gamă de medii de întreprindere destinate consumatorilor, cu o eficiență incredibilă.

Samsung ISOCELL HP1 ― ISOCELL HP1 obține o victorie în categoria Tehnologii Încorporate, fiind primul senzor de imagine mobil de 200MP 0,64μm din industrie. HP1 oferă 16.384 x 12.288 pixeli efectivi care se potrivesc cu un format optic de 1/1,22”. Cu o tehnologie de separare a pixelilor 4×4, senzorul poate îmbina 16 pixeli într-un pixel mare de 2,56 μm pentru a produce imagini luminoase de 12,5 MP cu mai puțin zgomot în medii cu lumină scăzută. Senzorul poate realiza, de asemenea, videoclipuri perfecte la o definiție ultra-înaltă de până la 8K 30fps.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Lasă un răspuns