Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Galaxy Watch4 updates: Detecție de cădere, control al gesturilor și multe opțiuni de personalizare

Galaxy Watch4 updates: Detecție de cădere, control al gesturilor și multe opțiuni de personalizare

Seria Galaxy Watch4 este cea mai recentă gamă de smartwatch-uri Galaxy, cu o varietate de funcționalități avansate. De la o varietate de curele și fețe de ceas personalizabile, precum și numeroase funcții și aplicații diverse, utilizatorii își pot personaliza seria Galaxy Watch4 pentru a se potrivi cu stilul lor de viață. Acum, utilizatorii Galaxy Watch4 pot accesa noi funcții datorită unei actualizare software, ce este disponibilă din 20 octombrie.

Iată care sunt principalele update-uri:

Galaxy Watch4_watch face (3)

Fețe de ceas personalizabile

Cu mai multe fețe de ceas din care pot alege, cea mai recentă actualizare permite utilizatorilor  să aleagă elementele cu care își pot construi ceasul perfect pentru personalitatea și stilul lor de viață.

Există patru fețe noi din care utilizatorii pot alege. Dacă sunt foarte pasionați de fitness sau vor să știe detalii despre sănătatea lor – aceștia pot personaliza noua față de ceas Info Brick cu obiectivele de care sunt cel mai mult interesați, precum pulsul sau stresul resimțit de-a lungul zilei. Aceștia pot alege una din fețele de ceas care arată starea vremii sau background-uri inspirate de Galaxy Z Fold3 sau Galaxy Z Flip3 – toate putând fi personalizate.

Galaxy Watch4_watch face (2)

Scurtăturile sunt o modalitate excelentă de a accesa rapid informații importante dintr-o privire și de a lansa aplicațiile utilizate cel mai des. Acum, patru scurtături pot fi afișate pe display pe fața de ceas Animals – de la durata de viață a bateriei la memento-uri, mesaje, numărul de pași și multe altele. Se pot alege, de asemenea, GI-uri în mișcare pentru fața de ceas My Photo+, în loc de o fotografie statică, pentru a crea fețe de ceas mai interesante și pline de viață.

Actualizarea aduce, de asemenea, mai multe animații jucăușe pe fața ceasului Steps Challenge pentru a ține evidența numărului de pași. Un urs animat va oferi o mică doză de motivație – pentru a face sesiunea de stetching sau a duce la bun sfârșit challenge-ul zilnic de pași.

Galaxy Watch4_watch face (1)

Controlul gesturilor

Comenzile gestuale înseamnă că utilizatorii pot face mai mult prin simple mișcări ale mâinilor. Pe lângă mișcarea antebrațului în sus și în jos de două ori pentru a respinde apeluri și închide alarme, actualizarea include o nouă mișcare a mâinii care poate acționa ca o comandă rapidă utilă pentru a activa o aplicație sau o funcție aleasă. Efectuând o mișcare simplă „knock knock” cu încheietura mâinii, poate fi deschisă aplicație preselectată sau lista de antrenamente, se poate aprinde lumina sau chiar crea un nou memento. Astfel pot fi accesate cele mai utilizate aplicații fără a apăsa vreun buton.

galaxy_watch4

Detecția căderii

Introdus pentru prima dată pe seria de smartwatch-uri Galaxy 2020, detecția căderii este capabilă să recunoască dacă purtătorul a căzut în timpul exercițiului. Acum, pe Galaxy Watch4 sensibilitatea poate fi reglată, astfel încât să poată detecta o cădere chiar și atunci utilizatorii stau nemișcați. În plus, Galaxy Watch4 poate trimite o notificare SOS către patru contacte preselectate – în cazul în care situația cere o astfel de măsură.

În plus, utilizatorii de Galaxy Watch4 se pot bucura de un abonament Strava gratuit de 60 de zile.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic, vizitați:

https://www.samsung.com/ro/watches/galaxy-watch.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns