Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Iata de ce ar trebui sa alegeti o imprimanta Kyocera

Iata de ce ar trebui sa alegeti o imprimanta Kyocera

Kyocera se afla in spatiul tehnologic de birou de ceva vreme de aproximativ 60 de ani si iata cateva informatii pentru a intelege mai bine marca. Kyocera este un producator de imprimante si copiatoare premiat si unul dintre brandurile de top la nivel global.

La inceputurile sale, compania s-a concentrat exclusiv pe producerea produselor industriale din ceramica. Dar astazi, Kyocera sa extins pe mai multe piete, cum ar fi tehnologia de birou, copiatoare si imprimante. Kyocera a intrat in afacerea cu imprimantele in urma cu aproximativ 20 de ani si, de atunci, a fost un brand preferat pentru birourile din intreaga lume. Pe site-ul magazinului modserv.ro clientii pot descoperi imprimante color de calitate Kyocera la preturi foarte accesibile. Modelul MULTIFUNCTIONAL KYOCERA FS-1325MFP   este o alegere foarte buna atat pentru birou, cat si pentru acasa.

KYOCERA FS-1325MFP  reprezinta dispozitivul cu tehnologie de top profesional din seria ECOSYS ce combina cea mai buna fiabilitate cu productivitatea de care are nevoie un birou, reducand in acelasi timp costurile de functionare.

Acest model ofera urmatoarele functii:

-Imprimare fata-verso, copiere, scanare si fax.

-Foarte fiabil datorita componentelor cu durata lunga de viata.

-Costuri de imprimare exceptional de mici.

-Alimentare automata a documentelor pentru a accelera introducerea.

-O multitudine de posibilitati de manipulare a hartiei.

La fel ca majoritatea marcilor de top, Kyocera produce o mare varietate de imprimante laser si multifunctionale (MFP) care includ fax, scanare, copiere si imprimare. Per ansamblu, imprimantele au reputatia de a fi extrem de fiabile, usor de utilizat si capabile sa ofere tipariri de inalta calitate in volume mari. Produsele Kyocera au un avantaj nou, deoarece dispozitivele lor folosesc ceva ce nu face alt brand: tobe ceramice. Aceste tobe ceramice consuma mai putina energie si caldura, economisind bani.  Ca sa nu mai vorbim de faptul ca particulele ceramice sunt adaugate la toate rezervele de toner pentru a curata tamburele copiatorului. Datorita acestei solutii excelente, dispozitivele Kyocera nu necesita de obicei atat de multa intretinere, iar tamburele lor dureaza mai mult decat alte marci populare, deoarece necesita mai putina energie electrica si caldura.

Lasă un răspuns