Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Huawei Store revine cu o nouă serie de reduceri pentru smartwatch-uri și căști

Huawei Store revine cu o nouă serie de reduceri pentru smartwatch-uri și căști

București, 11 august 2021 – Huawei Consumer BG revine cu o nouă serie de oferte avantajoase pentru produse din categoriile wearables și audio. Astfel, până pe 15 august, consumatorii pot beneficia de reduceri la numeroase produse, printre care și unele dintre cele mai nou lansate, cum ar fi seria WATCH 3 sau căștile FreeBuds 4, în cadrul magazinului online www.huaweistore.ro. În plus, cei care se abonează la newsletter-ul dedicat, până pe 31 august, primesc două cupoane în valoare de 50 și 100 de lei, pentru achiziții în cadrul magazinului.

Magazinul Online Huawei revine cu o nouă serie de reduceri atractive pentru produse din categoriile wearables și audio și, în plus, schimbă strategia magazinului online și pune la dispoziție oferte săptămânale la diferite produse Huawei.

Până pe 15 august, consumatorii au parte de o reducere de 10% la produse wearables și audio, cu ajutorul codului ASSAC10. Cu această ocazie, cei interesați pot economisi până la 249 de lei la achiziția unuia dintre produsele din promoție. Printre acestea se numără și cele mai noi  produse lansate din aceste categorii, seria WATCH 3 și FreeBuds 4 și multe altele cum ar fi WATCH GT 2 și 2 Pro, Band 6, WATCH FIT, FreeBuds 4i sau boxa HUAWEI Sound. În plus, în perioada 2 – 31 august, cei care se abonează la newsletter-ul de pe site, primesc două vouchere de reducere în valoare de 50 și 100 de lei disponibile în cadrul www.huaweistore.ro pentru achiziții de peste 499 lei, respectiv 999 lei.

Summer Sale Huawei Store

Prin reducerea de 10% oferită cu ajutorul codului, smartwatch-ul WATCH 3 are prețul de 1.529 lei, iar WATCH 3 Pro poate fi găsit la prețul de 2.249 lei sau 1.799 lei, în funcție de model. Pe lângă discountul de 10%, numeroase produse incluse în campanie au parte de reduceri suplimentare, astfel WATCH GT 2 Pro este disponibil la prețul de 989 lei, în timp ce WATCH GT 2 46 mm poate fi găsit la 584 lei, WATCH GT 2 42 mm la prețul de 719 lei sau 674 lei, în funcție de model, iar WATCH GT 2e are prețul de 449 lei. Din categoria de wearables incluse în campanie fac parte și WATCH FIT Elegant disponibil la prețul de 404 lei și WATCH FIT care poate fi găsit la prețul de 359 lei, dar și Band 6 care poate fi achiziționat la prețul de 179 lei și Band 4, la prețul de 116 lei.

Conform unui studiu realizat pe pagina de Instagram a companiei – @huaweimobilero, căștile wireless sunt din ce în ce mai căutate și mai utilizate de către consumatori pentru diferite activități zilnice, iar căștile din categoria HUAWEI FreeBuds răspund chiar și celor mai exigente nevoi. Huawei vine în întâmpinarea consumatorilor dornici să achiziționeze o pereche de căști performante, cu reduceri și prețuri promoționale. Cele mai recente căști lansate de Huawei, FreeBuds 4, pot fi achiziționate la prețul de 539 lei, la fel ca FreeBuds Pro, după aplicarea reducerii și cuponului discount de 10%. De asemenea, căștile FreeBuds 4i au un preț avantajos de 314 lei, iar FreeBuds Studio au prețul de 899 lei. În plus, si FreeBuds 3i, FreeFace și FreeLace Pro pot fi găsite la prețuri promoționale.

Boxele portabile HUAWEI Sound și Sound X pot fi găsite la prețuri promoționale de 1.169 lei, respectiv 629 lei.

Toate produsele cuprinse în campanie pot fi găsite pe site.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns