Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Pictura pe numere – hobby-ul numarul unu in pandemie

Pictura pe numere – hobby-ul numarul unu in pandemie

A fost un an atipic si pandemia ne-a obligat sa stam mai mult in case. Iar in acesta iarna, o noua carantina pare sa fie iminenta. Totusi, nu trebuie sa disperam si ar trebui sa ne facem timp mai mult pentru noi si pentru lucrurile care ne plac.

Astfel, ar trebui sa meditati, sa abordati o lista cu lecturi sau sa va propuneti sa finalizati un proiect provocator de redecorare a locuinte daca aceste lucruri va calmeaza. Si totusi, mai avem o sugestie. Este vorba de hobby-ul de top al unui numar impresionant de oameni, hobby ideal pentru aceasta perioada si nu numai. Este vorba despre pictura pe numere.

Este posibil ca unii dintre voi sa va amintiti ca ati realizat astfel de picturi pe numere cand erati mai mic, dar pentru cei care nu au incercat niciodata sau care au uitat pur si simplu cum este sa se scufunde in sarcina relaxanta de a umple zone numerotate prin aplicarea culorilor, sa trecem in revista.

Un kit pentru a realiza tablouri pe numere vine cu o panza care are un design conturat si numerotat. Veti primi, de asemenea, recipiente mici cu vopsele de diferite culori si o varietate de pensule de diferite dimensiuni.

Instructiunile care vin cu fiecare kit vor descompune procesul de pictura pe numere pentru dvs., dar in esenta, treaba este extrem de simpla: completati zonele de spatiu alb cu culori. Veti putea determina cu exactitate ce culoare merge intr-un anume loc potrivind numerele de pe partea superioara a fiecarui recipient de vopsea cu numerele corespunzatoare de pe panza. In functie de dificultatea proiectului, s-ar putea sa vi se solicite sa amestecati unele vopsele pentru a forma culori noi sau sa spalati ocazional niste pensule, dar in caz contrar, activitatea este mai degraba simpla si relaxanta.

Timp de cateva ore, va puteti relaxa si rupe de cotidian, gandindu-va doar la ce culoare a vopselei se potriveste intr-un loc dat. Va puteti antrena ochii sa scaneze panza din fata dvs. pentru numere precum „5” sau „29” si veti simti un sentiment de implinire pe masura ce panza se va transforma intr-o capodopera atragatoare.

Nu suna frumos? Si unul dintre cele mai bune lucruri despre pictura pe numere este ca ii ajuta chiar si pe cei mai putin artistici sa creeze imagini ca un adevarat profesionist.

Completarea numerelor, in special a celor mai complexe, necesita adesea ceva timp. Motiv pentru care proiectele de pictura pe numere reprezinta activitatea perfecta de carantina.

Lasă un răspuns