Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Cum sa alegi formatia potrivita pentru nunta

Se apropie marele eveniment al petrecerii de nunta È™i din varii motive nu ai reuÈ™it să antamezi nici o formaÈ›ie de muzică pentru nuntă. Nu te panica, totul este sub control. Cu ajutorul platformei on-line ‘Muzică pentru Evenimente’, vei găsi o ofertă diversă de formaÈ›ii compuse din oameni dedicaÈ›i, profesioniÈ™ti, care îți vor însenina, prin prestaÈ›ia lor, evenimentul magic mult aÈ™teptat. Și ai siguranÈ›a că nunta ta va fi exact aÈ™a cum ai visat-o, unde toÈ›i invitaÈ›ii, fără excepÈ›ie, vor dansa, petrece È™i se vor simÈ›i minunat.

Agenția Muzică pentru evenimente oferă pentru muzica nunta formații care vor acoperi toate cerințele dumneavoastră în materie genuri și gusturi muzicale, oricât de diverse sau selecte ar fi acestea.
Dacă vei alege să colaborezi cu agenție care organizeaza evenimente, vei avea parte de câteva beneficii și avantaje, precum: o persoană care se va ocupa exclusiv de evenimentul tău, vei putea să alegi din mai multe formații de muzică, cu stiluri diferite, fiind consiliat pentru alegerea formației care se potrivește cel mai bine stilului tău muzical, primești o ofertă de muzica nunta flexibila, ceea ce înseamnă că poți completa cu alți artiști specializați în alte genuri de muzică, inclusiv momente speciale cu instrumente muzicale de cameră. În plus, dacă decizi să apelezi la serviciile Muzică pentru Evenimente, agenția îți pune la dispoziție scenă, lumini, sunet și efecte speciale. Un playlist de muzica nunta inspirat va fi atracția evenimentului, fiind un element de referință.
Lista de melodii aleasa trebuie să fie echilibrata și să cuprindă mai multe genuri muzicale, atât melodii românești, cât și din repertoriul internațional. O formație de muzica nunta de calitate vă va transforma evenimentul care va rămâne în amintirea invitaților.

Agenția oferă mai multe formații de nuntă și trupe de cover-uri care pot interpreta o gamă variată de genuri muzicale: muzică ușoară româneasca și internațională, folclor și muzică de petrecere, café-concert, jazz, latino, clasică, greceasca, lăutărească etc. Agenția pune la dispoziție tot necesarul pentru a crea un eveniment de orice gen: sunet, scenă, lumini, mașină de fum greu, gheață carbonică, artificii, invitații, aranjamente florale, animatori, ursitoare botez, bufet de fructe, fântâni de ciocolată, candy bar, cabina foto. Toate band-urile muzicale puse la dispoziție de agenție pot transforma orice eveniment într-unul memorabil, cântăreții remarcându-se prin profesionalism, pasiune, dăruire și implicare totală. Toate formațiile de muzică aflate în repertoriul agenției au o experiență îndelungată în prestații artistice, fiind alegeri inspirate pentru evenimentul dumneavoastră. Lista de formații muzica nunta pe care agenția Muzică pentru Evenimente le propune sunt:

Mihai Napu Band – Este o formație compusă din 10 artiști cu experiență, specializată în evenimente corporate și nunți sau petreceri. Liderul trupei, Mihai Napu, este un pasionat de muzică folk și pop-rock, denumit de lumea artistică autohtonă ca Joe Cocker de România. Repertoriul trupei include toate genurile de muzica necesare pentru o petrecere reușită: disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, muzica ușoară româneasca, muzica balcanică, muzica populara și de folclor, sau muzică tradițională grecească.

Neylini – Artista și vocalista Liliana Nae a absolvit Școala Populară de Artă la secțiunea canto muzică ușoară. Cântăreața, cunoscută pentru hiturile „Ame”, „Ninja Boy”, „Dayla” „Anotimpuri” „Te iubesc” si „Muleina”, este o prezență dinamică, un adevărat om de show, interacționând neobosit cu publicul, distingându-se printr-un sound fresh, exotic, putând interpreta o gamă extinsă de cover-uri locale și internaționale, de la Andra la Jessie J și Lara Fabian.

Adi Band – Solistul este un fost copil minune al muzicii, iar la trei ani È™i jumătate lua primele lecÈ›ii de pian. Prima melodie compusa a fost în clasele I-IV. A absolvit Liceul „Dinu Lipatti” È™i Conservatorul la secÈ›ia de Jazz, fiind un nume cunoscut în lumea cinematografică datorită compoziÈ›iilor sale muzicale pentru filme. Alături de trupa sa interpretează coveruri româneÈ™ti È™i internaÈ›ionale, sau orice altă muzică de petrecere È™i nuntă, botez sau eveniment corporate.

Nicoleta Band – condusă de o fostă concurentă la X Factor, este o trupă muzicală care va garanta, prin excepționala sa voce, succesul nunții dumneavoastră. Artista poate interpreta live peste 150 de cover-uri românești și internaționale dintr-o gamă de genuri muzicale extrem de variată: pop, dance, disco, r’n’b, sau piese de muzică populară si lăutărești.

Tavi Colen Band È™i Emma de la Zu – Repertoriul trupei cuprinde mai multe genuri muzicale precum: muzică de petrecere, cover-uri româneÈ™ti È™i străine È™i binecunoscutele È™lagăre compuse de artist când era în trupa Talisman. Alături de artista Emma de la Radio Zu, formaÈ›ia dă energie evenimentului datorită prestaÈ›iei lor muzicale.

The M’s – Solista trupei, Ana Maria Roșu a făcut senzație la spectacolul „Vocea României”. A participat la numeroase festivaluri atât în România, cât și în străinătate, precum: Festivalul Internațional de Muzică “George Grigoriu” unde a obținut premiul al II-lea; Festivalul Internațional “Dan Spataru”, premiul al III-lea și Premiul Special din partea juriului; Festivalul Național de Muzică “Vasile Veselovski” unde, alături de orchestra dirijorului Dan Dimitriu, obține premiul I. În anul 2016 a format, alături de Mișu Constantinescu, trupa de coveruri The M’s.

Lasă un răspuns