Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Sony extinde gama LinkBuds și lansează noile LinkBuds Fit, LinkBuds Open și boxa LinkBuds

Sony extinde gama LinkBuds și lansează noile LinkBuds Fit, LinkBuds Open și boxa LinkBuds

  • LinkBuds Fit oferă confort care se potrivește oricărui stil, datorită noii structuri de fixare și noilor elemente intraauriculare
  • LinkBuds Open are un design de tip „open ring”  ce poate fi personalizat și, în același timp, îi menține pe utilizatori conectați la mediul înconjurător
  • Sony continuă colaborarea cu celebra cântăreață și compozitoare Olivia Rodrigo, câștigătoare a trei premii GRAMMY® și a mai multor discuri de platină, cu LinkBuds Fit și LinkBuds Open disponibile acum în nuanța de violet consacrată de artistă, cu două egalizatoare personalizate și o interfață de utilizator EQ aleasă chiar de Olivia
  • Sony lansează și boxa LinkBuds, care oferă sunet clar, bine echilibrat și o experiență de audiție fără întreruperi

Sony completează gama sa LinkBuds și lansează căștile wireless LinkBuds Fit și LinkBuds Open, precum și noua boxă LinkBuds.

Încă de la lansarea gamei LinkBuds ce a avut loc în 2022, care a prezentat pe piață un design unic al inelului, accentul a fost pus pe confort și pe conectarea lumii online cu cea offline. Acest principiu a continuat și a fost dezvoltat și pentru noile produse ale gamei LinkBuds, cu îmbunătățiri adăugate pe baza feedback-ului valoros primit din partea clienților, pentru a oferi o experiență de conexiune continuă, fără a compromite calitatea excelentă a sunetului.  Cu design confortabil și smart, fiind concepute pentru utilizare în fiecare zi, noile căști și noua boxă din gama LinkBuds îi mențin pe utilizatori conectați la persoanele și conținutul pe care le iubesc și întruchipează perfect principiul „Keep every world on” („Rămâi conectat la toate universurile care contează pentru tine”).

Concepute pentru cei cu un stil de viață activ, modelele LinkBuds Fit și LinkBuds Open integrează o structură de fixare nouă și ușoară, care oferă confort pe durata întregii zile. LinkBuds Open le permit utilizatorilor să experimenteze un nou tip de design „open ring” care îi menține conectați la mediul înconjurător. În plus, ambele modele de căști sunt disponibile într-o gamă de culori potrivite oricărui stil, cu carcase și suporturi de culori diferite pentru personalizarea oricărui look.  Alături de noile modele de căști este lansată, de asemenea, și boxa LinkBuds. Aceasta completează perfect gama LinkBuds. Funcția Auto Switch schimbă automat redarea între LinkBuds Fit, LinkBuds Open sau LinkBuds S și boxa LinkBuds, în funcție de situație, pentru o experiență  de audiție fără întreruperi.

Sony continuă, de asemenea, colaborarea cu celebra cântăreață și compozitoare Olivia Rodrigo, câștigătoare a trei premii GRAMMY® și a mai multor discuri de platină, pentru gama LinkBuds, ca parte a campaniei audio Sony For The Music. După colaborarea de succes pentru LinkBuds S de anul trecut, LinkBuds Fit și LinkBuds Open sunt disponibile și în culoarea violet, nuanță consacrată de Olivia. Produsele au fost concepute chiar în colaborare cu aceasta și au fost proiectate cu gândul la fanii săi, oferind setări EQ personalizate pentru a asigura o experiență de audiție optimă, precum și o interfață de utilizator EQ selectată tot de Olivia.

LinkBuds Fit – Potrivite pentru tine

LinkBuds Fit oferă confort de neegalat datorită noii structuri de fixare și elementelor intraauriculare, alături de un control perfect al zgomotului și al sunetului ambiental și de o gamă de culori potrivită oricărui stil1.

  • Confort pentru un stil de viață activ– Pentru o potrivire mai sigură și mai confortabilă, chiar și în timpul exercițiilor fizice, Sony a dezvoltat pentru LinkBuds Fit noi suporturi Air Fitting. Acestea au o extremitate moale și goală pe interior pentru a reduce contactul cu urechea și, prin urmare, și presiunea, în timp ce punctul de atașare pe ureche este curbat și dur, pentru a preveni căderea accidentală. Acest lucru înseamnă că pentru urechile mai mari se potrivesc perfect în partea de sus a acestora, iar pentru cele mai mici, căștile se potrivesc confortabil în partea din mijloc. Combinate, aceste caracteristici creează confort și siguranță. Elementele intraauriculare moi pentru căști LinkBuds Fit sunt integrate în așa fel încât să reducă presiunea și să sporească gradul de confort.
  • Rămâi conectat cu modul Ambient Sound – alături de tehnologia excelentă de anulare a zgomotului, modul de sunet Ambient Auto ajustează automat experiența de audiție în funcție de împrejurimi, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de muzică cu un maximum de confort, indiferent de locul în care se află.
  • Anularea zgomotului –LinkBuds Fit sunt echipate cu Integrated Processor V2, același care se regăsește și pe modelul premiat WF-1000XM5. Acesta optimizează în timp real anularea zgomotului, în funcție de mediul înconjurător.
  • Culori care îți pun în evidență stilul – Disponibile pe negru, alb, verde și în nuanța de violet creată în parteneriat cu Olivia Rodrigo, LinkBuds Fit pot fi potrivite oricărui stil. Totodată, datorită gamei de accesorii precum Fitting Supporters și fețele pentru carcasă disponibile pentru LinkBuds Fit într-o varietate de stiluri și culori, utilizatorii vor putea să-și personalizeze cu adevărat căștile pentru a completa orice ținută.
  • Sunet de înaltă calitate – LinkBuds Fit oferă o claritate excepțională a sunetului și a apelurilor. Datorită unei unități driver Dynamic Driver X proiectată special de Sony și integrată de asemenea și pe căștile WF-1000XM5 cu tehnologia de anulare a zgomotului, LinkBuds Fit redă vocile mai clar, cu detalii mai bogate. Structura diafragmei combină mai multe materiale diferite pentru cupolă și margine pentru a obține o distorsiune scăzută și o calitate superioară a sunetului. LinkBuds Fit sunt compatibile cu High-Resolution Audio Wireless și DSEE ExtremeTM. De asemenea, cu tehnologia Precise Voice Pickup care controlează și optimizează microfoanele, atât din exteriorul, cât și din interiorul căștilor, precum și datorită procesării semnalului audio, conversațiile sunt foarte clare, chiar și în mediile zgomotoase.
  • Ușor de folosit – Cu funcțiile Auto Switch, Auto Play și Quick Acces activate, precum Amazon Music Play Now4 sau Spotify Tapși datorită controlului vocal , este mult mai ușor pentru utilizatori să acceseze și să se bucure de divertisment. Iar datorită implementării Wide Area Tap, aceștia pot apăsa de două sau trei ori în partea din față a căștilor  pentru a controla muzica fără a atinge direct LinkBuds Fit.
  • Utilizare confortabilă zi cu zi –căștile LinkBuds Fit includ tehnologii precum conexiune Multipoint, funcții de redare și pauză instantanee, control prin mișcările capului, control vocal și Speak-to-Chat. Acestea integrează o baterie cu o automonie  de aproapre 21 de ore, dar și de rezistență la apă cu certificare IPX4.

LinkBuds Open – Rămâi conectat la momentele care contează

Utilizatorii pot acum să experimenteze un nou tip de căști datorită LinkBuds Open, cu un design  de tip „open-ring”, care îi va ține conectați cu împrejurimile. Suporturile de fixare noi și ușoare pentru LinkBuds Open oferă confort pentru purtare întrega zi și sunt disponibile într-o gamă largă de culori, pentru a se potrivi oricărui stil.

Trăiește clipa – Cu un driver circular nou dezvoltat, design-ul LinkBuds Open le permite utilizatorilor să rămână conectați la ceea ce se întâmplă în jur. Driver-ul de tip open ring poziționat în centrul diafragmei menține transparența audio, astfel încât cei care le poartă să poată auzi ceea ce se întâmplă în jurul lor. De exemplu, vor putea auzi atunci când cineva îi strigă în timp ce se află într-un apel sau vor putea rămâne conectați cu prietenii lor în timp ce ascultă muzica preferată. LinkBuds Open dispun de asemenea de Adaptive Volume Control, o tehnologie smart care optimizează automat volumul în funcție de locul în care se află cel care le poartă. Astfel, utilizatorii vor avea parte de un volum scăzut în locuri liniștite și de un volum mai ridicat în medii mai zgomotoase.

  • Confort pe tot parcursul zilei– La fel ca LinkBuds Fit, LinkBuds Open dispun, de asemenea, de noua structură de fixare Fitting Supporters de Sony pentru o potrivire confortabilă și sigură. În plus, LinkBuds Open sunt construite pe baza unei forme geometrice evoluate care se potrivește confortabil în ureche.
  • Personalizează-ți look-ul– LinkBuds Open sunt disponibile în alb și negru, precum și în culoarea violet, marcă a artistei OliviaRodrigo. Utilizatorii își pot personaliza look-ul cu ajutorul accesoriilor variate, inclusiv Fitting Supporters și fețe pentru carcasă într-o varietate de culori și stiluri.
  • Sunet autentic, de înaltă fidelitate– LinkBuds Open oferă un sunet bine echilibrat, de înaltă calitate, cu frecvențe medii și înalte clare, datorită Integrated Processor Sony V2 de la Sony și unei unități driver în formă de inel de 11 mm special concepută. O diafragmă de înaltă calitate și un magnet puternic din neodim au fost special selectate pentru a reproduce un sunet clar pe frecvențe medii și înalte. LinkBuds Open sunt compatibile, de asemenea, cu DSEETMTM (Digital Sound Enhancement Engine) și dispun de o tehnologie precisă de preluare a vocii pentru convorbiri extrem de clare, fără zgomot.
  • Utilizare convenabilă  zi cu zi– LinkBuds Open reunesc multe funcții și comenzi intuitive, cum ar fi Auto Switch, Auto Play, Quick Access, control vocal și Wide Area Tap. Alte caracteristici includ conexiune Multipoint, o autonomie mare a bateriei de până la 22 de ore de ascultare direct din căști și un rating de rezistență la apă IPX4 .

Noua aplicație Sound Connect

LinkBuds Fit și LinkBuds Open sunt compatibile cu noua aplicație Sound Connect. Utilizând această aplicație, utilizatorii vor putea personaliza căștile prin ajustarea diferitelor setări, cum ar fi egalizatorul. Interfața simplă permite starea sunetului la nivelul ideal, configurarea de scurtături și chiar ținerea evidenței istoricului de redare, în conformitate cu recomandările de ascultare ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Atunci când este activată, funcția Background Music Effect utilizează DSP pentru a face sunetul să pară că este redat în jurul celui care îl ascultă, mai degrabă decât să fie localizat doar în zona capului utilizatorului – perfect pentru atunci când sunt desfășurate și  alte activități.

Boxa LinkBuds – Toată muzica ta, întreaga zi

Utilizatorii pot rămâne conectați la muzica favorită pe tot parcursul zilei, datorită funcțiilor inteligente, inclusiv Auto Switch, care oferă conectivitate îmbunătățită, precum și o calitate excelentă și bine echilibrată a sunetului, în ciuda dimensiunilor reduse ale boxei. Utilizatorii pot vorbi și asculta la claritate maximă și se pot bucura de flexibilitate, cu o autonomie mare a bateriei și o curea practică ce le permite să ia cu ei boxa oriunde.

  • Sunet fără întreruperi– funcția Auto Switch comută automat redarea între căștile LinkBuds și boxa LinkBuds, în funcție de context. Mai mult, cu funcția Quick Access utilizatorii se vor putea bucura de ascultare cu o singură atingere, iar Auto Play redă muzica în funcție de rutina specifică a fiecăruia, pentru o experiență  mai fluidă. Sunetul clar și bine echilibrat este livrat de o unitate de difuzoare X- Balanced, un tweeter și radiatoare pasive, rezultând o experiență de audiție plăcută.
  • Calitatea apelurilor– boxa LinkBuds  are cea mai bună calitate a apelurilor dintre toate boxele Discuția va fi clară datorită anulării ecoului pentru a asigura buna desfășurare a apelului.
  • Muzica preferată, în mișcare – Cureaua practică, detașabilă, le permite utilizatorilor să ia cu ei boxa LinkBuds oriunde merg, în altă cameră sau în bucătărie. În plus, suportul de încărcare dedicat asigură o încărcare simplă.
  • Durabilă – Cu un rating de rezistență la apă IPX4, boxa poate fi folosită în jurul surselor de apă fără griji cu privire la picături. Iar cu o autonomie a bateriei de până la 25 de ore, muzica este garantată pentru întreaga zi.
  • Design atemporal – boxa LinkBuds este disponibilă în culorile gri deschis și negru pentru a se integra perfect în orice locuință.
  • Aplicația Sound Connect– boxa LinkBuds este compatibilă și cu noua aplicație Sound Connect. Noile tehnologii, cum ar fi Auto Switch, Quick Access, și Auto Play pot fi gestionate prin aplicația Sound Connect.

Grija pentru mediul înconjurător

Produsele Sony sunt concepute nu numai cu scopul de a oferi o calitate desăvârșită a sunetului, ci și având în vedere mediul înconjurător. Pentru ambalarea LinkBuds Fit, LinkBuds Open și a boxei LinkBuds nu se folosește plastic, lucru care reflectă angajamentul Sony de a reduce impactul produselor sale asupra mediului. În plus, LinkBuds Fit și LinkBuds Open integrează materiale plastice reciclate atât în căști, cât și în carcasa de încărcare. De asemenea, plasticul reciclat este parțial utilizat pentru realizarea structurii boxei LinkBuds.

Preț și disponibilitate

  • Modelul LinkBuds Fit va fi disponibil pe parcursul lunii octombrie la prețul recomandat de  1000 RON
  • Căștile LinkBuds Open vor fi disponibile  pe parcursul lunii octombrie la prețul recomandat de  1000 RON
  • Boxa LinkBuds va fi disponibilă  pe parcursul lunii octombrie la prețul recomandat de  800 RON

 

For the Music

Sony a creat platforma „For The Music” pentru produsele și serviciile sale audio profesionale și de larg consum. Prin intermediul conceptului„For The Music”, Sony se afirmă ca principalul brand audio care face legătura între creatorii de muzică și clienți, cu scopul de a crea experiențe muzicale autentice și de a transmite emoții fanilor prin susținerea viziunii artiștilor.

Despre Sony Corporation  

Sony Corporation este o filială deținută în totalitate de Sony Group Corporation și este responsabilă pentru activitatea Entertainment, Technology & Services (ET&S) în cadrul Sony Group.Cu viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin* oamenilor și societății din întreaga lume prin urmărirea tehnologiei și a noilor provocări”, Sony Corporation sprijină Sony Group cu tehnologie pentru a crea divertismentul viitorului împreună cu creatorii.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.sony.net

* Ambele cuvinte japoneze, Kando înseamnă emoție, iar Anshin are diverse semnificații, precum liniște sufletească, reasigurare, fiabilitate și încredere.

 

Lasă un răspuns