Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • ING lansează Business Deals, o platformă cu oferte speciale, negociate pentru antreprenori

ING lansează Business Deals, o platformă cu oferte speciale, negociate pentru antreprenori


ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor. Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă de produse și servicii, de la facturare, la telefonie și internet, la aplicații dedicate managementului comenzilor și soluții de securitate cibernetică.

Antreprenorii au acces automat la oferte, direct din ING Business, platforma de internet banking dedicată acestora.

„Prin ING Business Deals, ne-am dorit să construim un ecosistem în care antreprenorii să aibă acces, cu doar câteva click-uri, la soluții pentru cât mai multe nevoi concrete de business, oferite de furnizori de încredere. Dincolo de serviciile bancare, ne propunem ca această platformă să devină un one-stop shop atât pentru afaceri la început de drum, cât și pentru cele în continuă creștere.

Ofertele speciale și reducerile sunt negociate special pentru antreprenorii ING. Pornim de la conversațiile cu clienții noștri despre serviciile pe care și le doresc, pe lângă cele bancare, și suntem mereu preocupați să adăugăm pentru ei noi parteneri și oferte preferențiale, care îi ajută să economisească.
Mai mult, toate inițiativele noastre converg în direcția de a oferi antreprenorilor instrumentele esențiale pentru a-și gestiona afacerea, într-o singură platformă, într-un mod cât mai simplu, eficient și în siguranță.” – Luana Sorescu, Head of Easy Banking, în cadrul diviziei Business Banking ING Bank România.  

Ofertele disponibile în ING Business Deals

  • pentru serviciile de facturare, la programul Oblio. Antreprenorii pot accesa emiterea de facturi Oblio direct din ING Business;
  • la orice operațiune înregistrată la Registrul Comerțului. În plus, toate aceste operațiuni pot fi efectuate online;
  • la soluțiile de securitate cibernetică de la Bitdefender, pentru 10 dispozitive;
  • telefoane bonus la abonamente de date și voce, precum și telefoane performante fără conectare de la 20 de euro, de la Vodafone;
  • luni gratuite pentru orice soluție Edenred: card de masă, card de vacanță, card cadou sau card cultural.

 

Mai multe detalii despre ofertele pentru antreprenori și platforma ING Business Deals pot fi accesate pe pagina dedicată de pe site-ul ING.

Lasă un răspuns