Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition câștigă premiul pentru cel mai bun smartwatch al anului din partea EISA

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition câștigă premiul pentru cel mai bun smartwatch al anului din partea EISA

București, 27 august 2024 – Asociația Europeană a Imaginii și Sunetului (EISA), una dintre cele mai prestigioase instituții din întreaga lume de evaluare a produselor de larg consum, a dezvăluit recent câștigătorii Premiilor din 2024-2025. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition s-a remarcat la actuala ediție și a primit distincția pentru Cel mai bun smartwatch al anului. Este pentru al cincilea an la rând când un ceas inteligent produs de HUAWEI domină topul întocmit de EISA.   

De-a lungul anilor, HUAWEI și-a consolidat poziția pe piața produselor din categoria wearable, prin dezvoltarea de noi design-uri și tehnologii. Strategia de brand Fashion Forward a dus la creșterea interesului pentru dispozitive purtabile în trend cu moda la nivel global.

Premiul primit din partea EISA demonstrează calitatea extraordinară a gamei wearable HUAWEI

În momentul acordării premiului de Cel mai bun smartwatch al anului, EISA a scos în evidență următorul aspect: „HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition se remarcă prin rama sa unică din ceramică nanocristalină în două culori. Design-ul său e completat de carcasa de titan ușoară și stratul dur asemănător cu diamantul, care îi dublează rezistența la zgârieturi și îi oferă un boost de durabilitate”.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition integrează un concept estetic spațial prin utilizarea titanului de grad aerospațial DLC, un material de top care denotă extravaganță. Ceasul are o ramă în culorile roșu și negru, specifice spațiului cosmic și poate fi personalizat cu tema exclusivă Laval. În același timp, coroana are structura duzei Laval, folosită de rachete în misiunile spațiale, pentru un efect vizual atrăgător. Pentru a completa carcasa din titan DLC de grad aerospațial, ecranul ceasului este realizat din sticlă sferică de safir, foarte rezistentă la șocuri. În plus, performanțele de rezistență la apă sunt la cel mai înalt nivel, primind certificarea EN13319 pentru accesorii destinate scufundărilor1. Ceasul poate fi folosit până la adâncimi de 30 de metri.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition a primit upgrade-uri și pentru funcțiile Health Overview, printre care merită menționat Health Trend Analysis Report care acoperă acum și monitorizarea respirației în timpul somnului – pentru o înțelegere mai aprofundată a sănătății utilizatorului. Pe lângă detectarea unor indicatori cheie de sănătate în doar 60 de secunde, Health Overview 2.0 este capabil să facă analize inteligente și să compare datele cu rapoartele anterioare. De asemenea, Health Overview 2.0 este mai conectat ca niciodată, fiind compatibil cu toate sistemele de operare, inclusiv Android și iOS.

Încă din anul înființării, 1982, Premiile EISA au fost recunoscute pentru procesul riguros de selecție. Toate produsele participante trebuie să treacă printr-o evaluare în mai mulți pași care să garanteze corectitudinea și autoritatea rezultatelor.

Cu bogate cunoștințe profesionale și experiență în industrie, juriul efectuează evaluări aprofundate ale produselor participante, în ceea ce privește inovația tehnologică, experiența utilizatorului, influența în industrie și alte aspecte. Performanța remarcabilă a HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition într-un proces atât de riguros este o dovadă a calității remarcabile a producției și a leadership-ului HUAWEI în domeniul dispozitivelor purtabile inteligente.

Dominația HUAWEI la premiile EISA timp de cinci ani consecutivi dovedește angajamentul brandului față de inovație și leadership în domeniul purtabilelor inteligente. În 2022, EISA a remarcat HUAWEI WATCH GT 3 Pro și a spus că este „cel mai rafinat și complet smartwatch HUAWEI de până atunci”. În 2023, HUAWEI WATCH Ultimate a câștigat premiul EISA Premium Smartwatch of the Year, unde s-a evidențiat faptul că ceasul „combină designul high-end și experiența de utilizare supremă, aspecte care îl fac un companion ideal pentru vizionarii care își doresc să experimenteze tehnologia de ultimă oră”.

De-a lungul anilor, HUAWEI a pus accent pe nevoia de inovare tehnologică ca mediu principal în poziționarea sa ca lider al trendului fashion wearables, unde performanța și aspectul sunt elementele de bază pentru a realiza salturi tot mai mari. De atunci, HUAWEI și-a consolidat poziția de brand premium global, trecând de la statutul de lider în domeniul purtabilelor la cel de lider în domeniul tehnologiei de modă, sport și stil de viață sănătos. Scopul companiei este acela de a aduce modalități mai personalizate și mai valoroase de sănătate și de a promova un stil de viață sportiv în fața utilizatorilor din întreaga lume.

Lasă un răspuns