Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Camera bullet all-in-one, pregatita pentru utilizare la exterior, cu rezolutie 8K

Camera bullet all-in-one, pregatita pentru utilizare la exterior, cu rezolutie 8K

Bucuresti, 09 august 2024 – Axis Communications, liderul pietei de supraveghere video IP, anunta lansarea camerei AXIS Q1809-LE Bullet, ce ofera 41 MP la 15 fps sau o rezolutie 8K la pana la 30 fps.

Dispune de un senzor de imagine format 4/3” pentru performanta exceptionala in conditii de lumina scazuta. Cu un obiectiv tele-Canon personalizat (50 – 150 mm) si un camp vizual orizontal de 21°-7°, camera ofera detalii extreme pe distante mari. Zoom-ul de 3x o face, de asemenea, ideala pentru scopuri de identificare. Datorita stabilizarii electronice a imaginii (EIS), asigura un video fluid in situatii in care camera este supusa vibratiilor.

Pachetul camerei contine si un brat de montare pentru o instalare usoara. In plus, datorita tehnologiei POE, este posibila conectarea si alimentarea doar prin intermediul unui cablu UTP.

Printre caracteristicile cele mai importante se numara:

  • Gata de utilizare si pregatita pentru exterior;
  • Calitate superioara a imaginii in 8K;
  • Senzor de 4/3” cu sensibilitate ridicata la lumina;
  • Detalii extreme la distante mari;
  • Securitate cibernetica incorporata cu Axis Edge Vault.

Construita pe un sistem dual Axis system-on-chip, aceasta camera include Axis Edge Vault, o platforma de securitate cibernetica bazata pe hardware, care protejeaza dispozitivul si apara informatiile sensibile impotriva accesului neautorizat. De asemenea, ofera stocare si operatiuni criptografice sigure, certificate FIPS 140-3 Nivel 3. In plus, Axis Zipstream reduce cerintele de latime de banda si stocare fara a compromite calitatea imaginii.

About Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Lasă un răspuns