Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Continental Hotels oferă discount de 20% la rezervările directe prin campania #știupecineva

Continental Hotels oferă discount de 20% la rezervările directe prin campania #știupecineva

Reducerea de 20% este disponibilă pentru serviciile de cazare în toate hotelurile Continental Hotels din țară.

București, 27 mai 2023 – Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, anunță lansarea campaniei „știupecineva”, cu scopul de a evidenția prețurile competitive pe care le are compania la rezervările directe, cât și echipa și valorile care stau în spatele acesteia, de 33 de ani.

#știupecineva este atât o campanie de comunicare, cât și o campanie de recunoaștere a oamenilor din spatele Continental Hotels, a reușitelor acestora, a experienței lor profesionale și a culturii și valorilor companiei, toate parte dintr-o cultură organizațională eficientă, orientată nu doar către clienți, ci și către angajați.

„De 33 de ani suntem pe piața din România. Suntem opțiunea corectă atunci când vine vorba despre servicii hoteliere și avem grijă de oaspeții noștri atunci când sunt departe de casă, astfel încât să se concentreze pe ceea ce este important pentru ei. În același timp, anticipăm cu pasiune nevoile lor și cu profesionalism răspundem prompt solicitărilor. De la poziționarea centrală și până la experiență culinară, facem tot posibilul să le oferim oaspeților tot ceea ce au nevoie, iar acest lucru se datorează faptului că ne îmbunătățim constant serviciile alături de o echipă valoroasă”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels.

În cadrul campaniei de comunicare #știupecineva, angajații Continental Hotels sunt partenerii de încredere pe care clienții îi pot contacta pentru servicii hoteliere și cu ajutorul cărora pot beneficia de discounturi competitive.

„Angajații Continental Hotels sunt oameni valoroși, oameni care pun pasiune în tot ceea ce fac. Mulți dintre ei ne-au fost alături în momentele cele mai grele din industrie și pentru asta le sunt foarte recunoscător. Nu este ușor să crești o echipă, cum nu este ușor deloc să ai oameni pe care să te poți baza atât în momentele bune, cât și în momentele mai provocatoare. De aceea, vreau să le mulțumesc colegilor mei că sunt aici zi de zi și că fac lucrurile să funcționeze la cel mai înalt nivel de profesionalism”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels.

Campania va fi disponibilă începând cu data de 27 mai 2024, în toate hotelurile Continental Hotels din țară, pentru minimum un an de zile. Mai multe informații despre campanie se pot găsi în orice hotel Continental Hotels.

Lasă un răspuns