Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • HUAWEI nova 12s, disponibil în România: portrete uimitoare cu noua cameră selfie de 60 MP

HUAWEI nova 12s, disponibil în România: portrete uimitoare cu noua cameră selfie de 60 MP

București, 15 aprilie 2024 – HUAWEI anunță disponibilitatea pe piața din România a noului HUAWEI nova 12s, smartphone care impresionează prin design-ul slim, capabilitățile camerei frontale de 60 MP și posibilitățile de personalizare multiple oferite de noul sistem de operare EMUI 14.

În era Internetului, există tot mai mulți tineri plini de încredere care își doresc să se exprime și să comunice prin intermediul rețelelor de socializare. Ca răspuns la acest trend global, HUAWEI a dezvoltat seriile de telefoane inteligente nova, care le asigură utilizatorilor toate tool-urile necesare pentru a crea conținut de calitate. Seria HUAWEI nova 12 are la bază filosofia ”Super Slim, Super Selfie”, care pune accent pe o cameră frontală de top, performanțe înalte și un design atrăgător.

Estetică Ultra-Slim și un design impresionant

HUAWEI nova 12s atrage atenția prin noile variante de culoare în care este disponibil, Blue și Black, cu o textură unică ce adaugă un aer avangardist. Telefonul a păstrat tema edițiilor precedente prin design-ul Star Orbit Ring, devenit un element de tradiție care iese în evidență. Fără a face compromisuri în privința performanțelor, HUAWEI nova 12s are o construcție ultra-subțire – doar 6.88 mm grosime – și o greutate redusă – aproximativ 168 de grame. Telefonul are și un grip confortabil și sigur, datorită Extreme R Angle Design.

Ecranul curbat este OLED de 6.7 inci, cu rezoluție FHD+ 2412 x 1084 pixeli, gamă de 1.07 miliarde de culori, rată de refresh ajustabilă de până la 120 Hz și o rată de răspuns la atingere de 300 Hz.

Stăpânește arta selfie-urilor: Cameră frontală ultra-wide de 60 MP

Pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a surprinde selfie-uri de cea mai bună calitate, HUAWEI nova 12s este dotat cu o cameră frontală ultra-wide cu o rezoluție impresionantă de 60 MP. Este ideală pentru portrete clare, în care trăsăturile feței sunt redate fidel. Fundalurile pot fi blurate cu mai multă naturalețe, pentru a scoate în evidență subiectul. În plus, unghiul ultra-wide de 100° asigură fotografii de grup uimitoare. Camera frontală filmează 4K.

De asemenea, sistemul de camere de pe spatele HUAWEI nova 12s se ridică la înălțime. Senzorul principal Ultra Vision are o rezoluție de 50 MP, iar setup-ul este completat de o cameră macro de 8 MP. Sistemul este asistat de software-ul XD Portrait Engine, dezvoltat de HUAWEI, care produce imagini realiste cu detalii fine.

Subțire, dar puternic: performanțe de top

Punctele forte ale seriilor HUAWEI nova au fost reprezentate de „Cei 3 M”: baterie Mare, stocare Mare și ecran Mare. HUAWEI nova 12s păstrează standardele, fiind dotat cu o baterie de 4.500 mAh, care se alimentează la 66 W, cu ajutorul tehnologiei HUAWEI SuperCharge Turbo 2.0. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu trebuie să petreacă prea mult timp cu telefonul la încărcat. În doar 15 minute, bateria ajunge la 62% și în mai puțin de 30 de minute, la 100%1, în modul standby cu ecranul oprit.

Capacitatea de stocare este și ea generoasă. HUAWEI nova 12s are o memorie ROM de 256 GB și 8 GB RAM. Performanțele sunt alimentate de procesorul Qualcomm Snapdragon™ 778G 4G, un CPU Octa-core, 4 x Cortex-A78@2.4 Ghz + 4 x Cortex-A55@1.8 Ghz și un GPU AdrenoTM 642L.

EMUI 14: noi opțiuni de personalizare și securitate pentru cea mai bună experiență de utilizare

HUAWEI nova 12s marchează și introducerea EMUI 14, noul sistem de operare care îmbunătățește experiențele de utilizare prin specificații avansate pentru gestionarea securității sau teme personalizate cu suport AOD. În plus, noile widget-uri din Live View2 și Notification Centre duc la un nou nivel multitasking-ul, optimizând atât utilizarea simultană în mai multe aplicații, cât și interfața. Utilizatorii își pot personaliza fundalul telefonului cu emoji-urile preferate. Mai mult decât atât, prin activarea Immersive Weather wallpaper-ul se va schimba în mod dinamic, în funcție de prognoza meteo. Transferul rapid de fișiere pe mai multe dispozitive și sortarea acestora au fost și ele îmbunătățite cu ajutorul SuperHub 2.03.

Descarcă toate aplicațiile preferate pe seria HUAWEI nova 12

Seria HUAWEI nova 12 susține o gamă extinsă de aplicații de top disponibile în AppGallery, de la cele populare la nivel global până la preferatele locale. Accesând AppGallery, utilizatorii HUAWEI nova 12 pot beneficia de o experiență all-in-one pe diferite dispozitive, indiferent dacă folosesc smartphone-ul în combinație cu un PC, smartwatch sau tabletă HUAWEI.

Utilizatorii pot, de asemenea, să beneficieze de o gamă de aplicații și servicii inovatoare HMS, inclusiv HUAWEI Mobile Cloud, HUAWEI Browser, HUAWEI Assistant, dar și altele. Cu ecosistemul interconectat HMS, utilizatorii seriei HUAWEI nova 12 își pot îmbunătăți semnificativ experiența de utilizare a smartphone-ului.

Cu peste 580 de milioane de utilizatori zilnic, AppGallery oferă o colecție diversă de aplicații din categorii variante precum lifestyle, călătorii și browsing, finanțe, cumpărături și divertisment. Navigarea în AppGallery nu a fost niciodată mai sigură – fie că folosești direct AppGallery sau accesezi store-ul print-un serviciu sau aplicație third-party prin intermediul HUAWEI Mobile Cloud, HUAWEI îți păstrează datele private și securizate.

Prețuri și disponibilitate în România

HUAWEI nova 12s este disponibil în variantele de culoare Blue și Black, stocare 256 GB ROM, 8 GB RAM, la prețul recomandat de vânzare de 2.499 lei.

În perioada 15-30 aprilie 2024, utilizatorii care își vor achiziționa smartphone-ul HUAWEI nova 12s din oferta telefoane HUAWEI Store vor primi următoarele beneficii incluse: pachet promotional cu ceas inteligent HUAWEI WATCH FIT 2; pachet promoțional cu serviciul Protecția Ecranului 12 luni. În plus, clienții pot primi un voucher suplimentar de 300 lei, valabil pentru cumpărături viitoare din HUAWEI Store.

1.Datele referitoare la încărcare sunt obținute în laboratoarele HUAWEI. La o temperature de 25±1°C  și o umiditate de 45%-80%, prin folosirea încărcătorului și cablului original HUAWEI SuperCharge, în modul Turbo, telefonul se încarcă de la 3% la 100% în 30 de minute, în modul standby cu ecranul oprit. (În timpul alimentării, temperatura telefonului va fi puțin mai mare, ceea ce este normal). Performanțele reale de încărcare pot varia, în funcție de produs, modalitățile de utilizare și mediu.

2.Această funcție este disponibilă doar în aplicații specifice. Utilizarea efectivă va prevala.

3.SuperHub are suport doar în anumite aplicații și scenario de utilizare. Pentru a folosi această funcție, este necesară conectarea pe același ID HUAWEI, la aceeași rețea Wi-Fi, iar dispozitivele să aibă Bluetooth-ul pornit. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați serviciul de clienți HUAWEI.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru actualizări și informații constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriți:

Magazinul online: https://consumer.HUAWEI.com/ro/offer/ 

Lasă un răspuns