Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Spitalul privat de chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă SWISS HOSPITAL București a depășit 800 de intervenții chirurgicale realizate în 2023 în blocul operator

Spitalul privat de chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă SWISS HOSPITAL București a depășit 800 de intervenții chirurgicale realizate în 2023 în blocul operator

  • Top cele mai solicitate intervenții: implantul mamar, rinoplastia, lipoaspitația și abdominoplastia, blefaroplastia
  • Swiss Hospital are 10 cabinete medicale și un bloc operator propriu dotat cu cele mai înalte tehnologii
  • Swiss Clinics este cea mai extinsă rețea de clinici de chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă din România, cu prezență în 40 de localități

 

București, 12 martie 2024 – Spitalul privat de chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă SWISS HOSPITAL a depășit 800 de intervenții chirurgicale realizate în 2023, în blocul operator, de echipele de medici angajați și colaboratori ai rețelei.

Cele mai solicitate intervenții, în 2023, în rețeaua Swiss Clinics au fost: implantul mamar, rinoplastia, lipoaspitația, abdominoplastia și blefaroplastia.

Swiss Clinics estimează că, în 2024, liftingul facial va urca în topul celor mai solicitate intervenții de chirurgie estetică. Estimarea ține cont de cererea în creștere din primele luni ale anului pentru acest tip de intervenții – spre exemplu, săptămâna trecută, au fost realizate într-o singură zi 3 intervenții de lifting facial în cadrul Swiss Hospital.

„Estetica medicală din România este condusă de creșterea gradului de conștientizare a publicului asupra aspectului individual, propulsând, astfel, o dorință crescută pentru intervenții. Această schimbare a normelor culturale, combinată cu o conștientizare tot mai mare a diverselor soluții accesibile pentru o categorie tot mai extinsă de public, a jucat un rol esențial în traiectoria ascendentă a pieței. Recunoașterea și acceptarea din ce în ce mai mare a intervențiilor estetice în România reflectă o mentalitate în evoluție către îmbunătățirea esteticii personale”, spune Valentin Burada, fondatorul Swiss Clinics.

Potrivit estimărilor Swiss Clinics, plaja de vârstă a pacienților va fi tot mai extinsă, în timp ce diferența între pacienții de sex feminin versus masculin care apelează la intervenții de estetică se va diminua.

Anticipând acest trend, în cadrul Swiss Hospital funcționează o divizie dedicată bărbaților, Swiss Men fiind prima divizie de estetică masculină 100% din România. Swiss Men abordează în mod specific soluționarea situațiilor de estetică specifice bărbaților, precum ginecomastia și terapii de regenerare capilară.

Tendințe în estetica medicală

În ultimii ani, a existat o creștere a preferinței pentru procedurile estetice minim invazive și neinvazive, pe lângă creșterea organică a procedurilor chirurgicale tradiționale. Alternativele minim invazive/ nechirurgicale oferă avantaje multiple în măsură să convingă pacienții care doresc să apeleze pentru prima dată la intervenții de estetică, cum ar fi cicatrici reduse și recuperare mai rapidă.

Intervențiile chirurgicale și non-chirurgicale în cadrul rețelei Swiss Clinics sunt realizate de medici de excelență, în facilități moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii. În București, Swiss Hospital dispune de 10 cabinete medicale și propriul bloc operator, dotat la cele mai înalte standarde, ce poate susține atât intervenții chirurgicale simple, cât și complexe, parte a unor intervenții multidisciplinare.

Spitalul are o suprafață utilă de 140 de metri pătrați și este desfășurat pe 4 niveluri, având competențe în sfera chirurgiei plastice, estetice și microchirurgiei reconstructive, precum și în domeniul stomatologiei, dermatologiei și chiropracticii.

Lasă un răspuns