Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Konica Minolta România anunță lansarea unei noi game de camere IP profesionale – MOBOTIX Move Turret

Konica Minolta România anunță lansarea unei noi game de camere IP profesionale – MOBOTIX Move Turret

București, 07 martie 2024

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unei game noi de camere IP profesionale, Move Turret, lansată sub brandul MOBOTIX, recunoscut pentru calitatea germană ireproșabilă a produselor fabricate.

Noile camere Move Turret au o garanție de 5 ani și sunt destinate instalărilor profesionale în numeroase scenarii de securitate din diferite domenii și industrii precum sunt cele de producție, logistică, sănătate, educație, retail, energie și utilități.

Gama Move Turret include două variante de senzori optici day&night, cu rezoluție 2MP și 5MP. Modelele suntdisponibile atât cu lentilă fixă, cât și cu lentilă varifocală motorizată, oferind unghiuri de vizualizare între 31° și 111°, pentru o monitorizare cât mai eficientă atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare.

Toate modelele beneficiază de iluminare IR până la 30 de metri și au carcasă metalică rezistentă la impact, cu certificare IK10.

Totodată, noua gamă Move Turret se remarcă prin fiabilitate și permite utilizarea în condiții de mediu dificile, cu un interval de temperatură cuprins între -30° și + 60° Celsius, fiind certificată IP67 pentru folosirea la exterior.

Camerele Move Turret pot fi integrate în sisteme video simple, cu stocare pe NVR, dar și în diferite aplicații profesionale de video management, pe baza profilelor ONVIF S, G, T, M.

Lasă un răspuns