Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Un gadget de pus sub bradul de Crăciun – Inspirație de la HP pentru lista de cadouri

Un gadget de pus sub bradul de Crăciun – Inspirație de la HP pentru lista de cadouri

CĂȘTI GAMING CLOUD III – O legendă renăscută

HyperX Cloud III – versiunea îmbunătățită a deja celebrelor căști Cloud II, recunoscute pentru confort, calitatea sunetului și durabilitate. Altfel spus, perfecte pentru sesiunile lungi de gaming.

HyperX Cloud III are noi drivere de 53 mm reglate și poziționate pentru o experiență de ascultare optimă. Microfonul de 10 mm oferă sunet cristalin pentru conversațiile și apelurile din timpul jocului. Comenzile simple de pe cască permit accesul rapid și direct pentru a dezactiva microfonul sau pentru a regla volumul audio. LED-ul de dezactivare a microfonului indică în mod clar statusul. Căștile HyperX Cloud III sunt compatibile cu PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Mac și mobil.

MICROFON GAMING QUADCAST S – Pentru stream-eri și creatori de conținut

HyperX QuadCast S e un microfon cu condensator USB care sună grozav și arată grozav. Iluminarea RGB cu efecte dinamice e cea care conferă stil pentru orice configurație și poate fi personalizată prin intermediul software-ului HyperX NGENUITY. QuadCast S e un microfon all-inclusive dotat cu un suport anti-vibrații care absoarbe șocurile și ajută la eliminarea zgomotelor de zi cu zi, are adaptor de montare, filtru pop încorporat și mufă pentru căști.

Sunetul poate fi redus cu o simplă atingere prin senzorul Tap-to-Mute, iar un indicator cu LED indică în orice moment starea microfonului. QuadCast S este certificat de Discord și TeamSpeakTM. E compatibil cu mai multe platforme și nu contează dacă utilizatorii se conectează la un PC, PS5TM, PS4TM sau Mac®.

CONTROLLER WIRELESS CLUTCH – Pentru gaming pe mobil

HyperX Clutch oferă control și o experiență de joc mai bună pentru fanii gamingului pe mobil. Dispozitivul pentru telefon poate fixa aparate cu lățime cuprinsă între 41 mm și 86 mm.

HyperX Clutch se conectează simplu și wireless la alte dispozitive, cum ar fi tablete și PC-uri, ceea ce îl face un dispozitiv versatil pentru gamerii care folosesc diverse sisteme. Durata de viață a bateriei, de până la 19 ore,  este o veste bună pentru orice gamer. 

KIT WIRELESS HP PAVILION 800

Design elegant pentru o tastatură și un mouse fără fir care se asociază perfect cu dispozitivele de lucru HP.

Acest kit wireless e cadoul perfect pentru cei care își doresc eficiență și productivitate sporite, dar și confortul natural al unui mouse foarte receptiv.

CAMERĂ WEB HP 320

Odată fixată și conectată, această cameră web all-in-one FHD 1080p face totul. Are funcție de corecție automată a imaginii și a luminii și un capac care acoperă lentila, oferind confidențialitate.

Oriunde e folosită, camera web HP 320 se va adapta întotdeauna la mediul înconjurător pentru a oferi cea mai bună încadratură. Se fixează cu ușurință pe monitor sau în orice alt loc, după care se ajustează poziția pentru o configurație perfectă a imaginii. Dispune de un suport rotativ de 360o și de trepied.  Funcționează instantaneu cu Zoom, Microsoft Teams și alte aplicații video chat. 

HP SMART TANK 580 All-in-One – Imprimantă smart cu rezervor

O imprimantă all-in-one care oferă calitate și costuri reduse, utilă și simplu de folosit pentru întreaga familie. Vine în cutie cu cerneală suficientă pentru până la 18.000 de pagini alb-negru sau 6.000 de pagini color și are trei ani garanție extinsă.

Instalarea este foarte simplă și intuitivă cu aplicația HP Smart și orice imprimare – documente sau fotografii la calitate superioară – este o joacă de copil. Iar realimentarea se face la fel de simplu și curat, cu ajutorul unor sticluțe de cerneală care sunt golite direct în rezervor.

 

Lasă un răspuns