Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Kingston Technology se află în Top 25 Forbes „Cele mai mari companii private din America”

Kingston Technology se află în Top 25 Forbes „Cele mai mari companii private din America”

 

București, România – 13 decembrie 2023 – Kingston Technology Europe Co LLP, o filială a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi că și-a asigurat locul 25 pe lista Forbes a celor mai mari companii private din America pentru anul 2023. Astfel, Kingston este una dintre cele doar două companii de “echipamente și hardware tehnologic” din top 25.

Compania s-a menținut pe locul 1 în topul furnizorilor terți de DRAM și pe locul 1 în topul furnizorilor de SSD, în timp ce încheie încă un an ca lider în industria tehnologică. De la succesul seriei Kingston FURY DDR5 până la SSD-urile de înaltă performanță, Kingston continuă să ofere clienților săi produse și servicii de înaltă calitate. De asemenea, în acest an, Kingston și-a extins gama de produse criptate IronKey și și-a completat oferta de SSD-uri externe, oferind mai multe opțiuni de încredere pentru utilizatorii aflați în mișcare.

Pe măsură ce cererea consumatorilor, dar si cererea din industrie evoluează, Kingston rămâne atentă la aceste schimbări, lucrând în mod activ cu experți, ingineri de produs, furnizori și parteneri. Compania se angajează să își mențină filozofia, “Kingston Is With You”, atât pentru clienții B2B, cât și pentru cei B2C.

“Această poziție în topul Forbes este o onoare, deoarece reflectă capacitatea companiei de a se adapta pe măsură ce industria își revine după ultimii ani dificili”, a declarat Bernd Dombrowsky, Kingston’s VP Sales & Marketing EMEA, “acest lucru fiind posibil doar prin munca continuă și asiduă a angajaților extraordinari ai Kingston și prin sprijinul puternic al partenerilor noștri.”

Lista complete a companiilor din Top 25 Forbes poate fi gasită AICI.

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com.

Lasă un răspuns