Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • ATEN este desemnata pentru a patra oara drept una dintre cele mai bune companii din Asia pentru care sa lucrezi si primeste premiul Most Caring Company Award 2023

ATEN este desemnata pentru a patra oara drept una dintre cele mai bune companii din Asia pentru care sa lucrezi si primeste premiul Most Caring Company Award 2023

Premiile reflecta angajamentul ATEN de a da sustine coeziunea si cresterea prin valorile sale de baza: ICAN – Integrity, Caring, Ambition, and Novelty (Integritate, Grija, Ambitie si Inovare).

Bucuresti, 24 August 2023, HR Asia, cea mai respectata publicatie din Asia pentru profesionistii din domeniul resurselor umane, a organizat la finele lunii iulie ceremonia de decernare a premiilor din Taiwan, anuntand castigatorii premiilor Best Companies to Work for in Asia 2023 din randul companiilor locale. ATEN International, un furnizor de top de solutii de conectivitate si de management AV/IT, iese in evidenta din grupul de peste 300 de participanti si anunta cu mandrie primirea celei de-a patra distinctii Best Companies to Work for in Asia din regiunea Taiwan. In plus, ATEN este onorata sa primeasca Most Caring Company Awards 2023, o distinctie acordata unui numar de doar 14 companii din Taiwan. Aceste realizari subliniaza dedicarea neclintita a ATEN de a promova solutii pentru un spatiu de lucru prietenos si stimulativ, fiind o dovada a valorilor lor esentiale de integritate, grija, ambitie si inovare (ICAN), care le ghideaza abordarea de a cultiva coeziunea angajatilor.

Best Companies to Work for in Asia se numara printre cele mai recunoscute si respectate distinctii acordate brandului de angajator pentru profesionistii din HR din Asia, atragand anual inscrieri din randul companiilor din Fortune 500. Evaluarea primara este efectuata in mod anonim de catre angajati printr-un sistem online, fiind urmata de o examinare din partea expertilor din industrie in timpul etapei de revizuire. Criteriile de jurizare includ „CORE”, „SELF” si „GROUP”, reprezentand valorile de baza ale companiei si organizarea culturala, investitia emotionala a angajatilor si perceptiile la locul de munca si, respectiv, constiinta colectiva. ATEN a fost recunoscuta drept una dintre cele mai bune companii pentru care sa lucrezi din Asia, cu trei indicatori ce depasesc semnificativ media industriei.

Most Caring Company Award recompenseaza cele mai bune companii din Asia pentru implementarea practicilor si politicilor care acorda prioritate bunastarii angajatilor, promovand mai presus de toate o cultura si un mediu exceptional la locul de munca. ATEN pretuieste fiecare angajat ca parte a familiei sale extinse. In dezvoltarea acestei legaturi, compania ofera salarii competitive, beneficii de bunastare si instruire cuprinzatoare. Impreuna cu un sistem robust de dezvoltare, aceste eforturi construiesc o legatura puternica, emotionala intre companie si angajatii sai.

ATEN gazduieste anual Senior Employee Recognition Ceremony, o ceremonie de recunoastere a angajatilor seniori pentru a-i onora pe cei care si-au dedicat ani de munca companiei.

Kevin Chen, presedintele ATEN a declarat: „Suntem deosebit de onorati sa primim pentru a patra oara recunoasterea noastra drept una dintre cele mai bune companii pentru care sa lucrati din Asia si sa primim premiul Most Caring Company Award pentru eforturile noastre de a crea cultura unui loc de munca pozitiv si stimulativ. Intotdeauna transmitem angajatilor credinta si valorile derivate din valorile de baza ale corporatiei pentru a crea un mediu in care punem pe prim plan preocuparea pentru angajatii nostri.”

ATEN este ferma in angajamentul sau de a investi in angajatii si comunitatile sale, oferind programe de formare cuprinzatoare, initiative de wellness si mentine un accent puternic pe diversitate si incluziune. Actiunile intreprinse includ stabilirea de declaratii anti-bullying si anti-hartuire la locul de munca, asigurarea egalitatii de salariu, acordarea unei alocatii de 120.000 NTD (aproximativ 3.800 USD) pentru fiecare nastere, asigurarea controalelor de maternitate si concediu de paternitate (8 zile, depasind cerintele legale) si oferirea de 10.000 NTD (aproximativ 320 USD) anual pentru asistenta educationala pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si sub 6 ani (5.000 NTD pe semestru pentru invatamantul prescolar). In plus, acordam concediu de nastere si concediu de voluntariat, facilitam intalniri intre echipa de conducere si angajati, oferim angajatilor oportunitati de instruire in scop de dezvoltare si formare si organizam activitati pentru a cultiva relatiile cu angajatii. Aceste eforturi permanente continua sa creasca durabilitatea mediului de lucru din cadrul ATEN.

Lasă un răspuns