Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

AMD Radeon PRO W7600 & W7500

AMD a anunțat două noi completări la seria de plăci grafice AMD Radeon PRO W7000: plăcile grafice pentru stații de lucru AMD Radeon PRO W7600 și AMD Radeon PRO W7500. Noile plăci grafice sunt concepute pentru a face față volumului de lucru dintr-o gamă largă de industrii profesionale, inclusiv Media & Entertainment, Design & Manufacturing și Arhitectură, Inginerie și Construcții.

Noile plăci folosesc tehnologia revoluționară AMD RDNA 3 și sunt optimizate pentru a oferi performanțe excepționale, stabilitate și eficiență remarcabilă. Dispunând de 8GB de memorie GDDR6 de mare viteză pentru a susține cu ușurință aplicațiile solicitante și pentru a permite randări raytraced cu detalii maxime. De asemenea, plăcile oferă o serie de caracteristici cheie, printre care:
  • Arhitectura AMD RDNA 3 – Dispune de unități de calcul reproiectate, care unifică acceleratoarele de raytracing și AI, tehnologia AMD Infinity Cache de a doua generație. De asemenea, oferă optimizări pentru fluxurile de lucru AEC, D&M și M&E pentru modelare 3D, animație, randare, editare video și multitasking general.
  • Performanță optimizată a driverelor și certificare a aplicațiilor profesionale – AMD continuă să colaboreze cu cei mai importanți furnizori de aplicații software profesionale pentru un program cuprinzător de certificare a aplicațiilor și pentru a se asigura că plăcile grafice AMD Radeon PRO sunt construite pentru medii solicitante 24/7 și testate pentru a îndeplini standarde excepționale.
AMD Radeon PRO W7600 și AMD Radeon PRO W7500 vor fi disponibile în Q3 2023 la cei mai importanți retaileri  la prețul de 599 USD și, respectiv, 429 USD. Disponibilitatea plăcilor în stațiile de lucru OEM și sistemele SI este așteptată în cursul acestui an.

Lasă un răspuns