Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • IKEA și Annie Leibovitz lansează un program de mentorat pentru tinerii fotografi

IKEA și Annie Leibovitz lansează un program de mentorat pentru tinerii fotografi

Annie Leibovitz a intrat în rolul primului Artist in Residence al IKEA în ianuarie 2023. Prin colaborarea sa cu IKEA, faimoasa artistă din domeniul fotografiei prezintă unele dintre cele mai impresionante perspective din cel mai recent Raport privind viața acasă, transpunându-le în portretele uimitoare a 25 de persoane din 7 țări din lume.

Un nou program atractiv de mentorat a fost anunțat ca fiind parte a programului Artist in Residence al IKEA: Annie Leibovitz. Cinci tineri fotografi pasionați vor avea oportunitatea unică de a fi instruiți de Leibovitz și IKEA. Aceștia vor avea aceeași sarcină creativă ca și Leibovitz: aceea de a exprima prin intermediul fotografiilor perspectivele Raportului anual IKEA privind viața acasă.

Programul de mentorat se adresează fotografilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, care sunt invitați să se înscrie între 1 și 30 iunie. Programul desfășurat în perioada iulie – noiembrie 2023 le va oferi celor cinci participanți sfaturi și sprijin din partea lui Leibovitz, mentorat din partea experților IKEA, printre care se numără și Marcus Engman, directorul de creație al Ingka Group, precum și remunerație pentru munca lor. IKEA va dezvălui mai multe informații despre modul în care va prezenta portretele finale surprinse pe durata parteneriatului cu Annie Leibovitz, iar lucrările participanților vor fi prezentate la finalul colaborării cu acest Artist in Residence.

„La IKEA, am înțeles întotdeauna că o viață de zi cu zi mai bună începe acasă. Știm că locuințele înseamnă mult mai mult decât cei patru pereți și un acoperiș. Casele sunt create de oamenii care locuiesc în ele, modelate de activitățile care le plac și de nevoile lor. Prin această oportunitate unică de mentorat cu Annie Leibovitz, ne dorim să sprijin și să încurajăm următoarea generație de fotografi. Vrem ca aceștia să vadă magia care se poate întâmpla atunci când sursa de inspirație este propria lor casă.”, a spus Belén Frau, Global Communication Manager la Ingka Group (IKEA Retail).

Aici te poți înscrie la acest mentorat chiar astăzi.

Lasă un răspuns