Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Redfall și invitații oferite prietenilor pentru testare gratuită, disponibile acum prin PC Game Pass

Redfall și invitații oferite prietenilor pentru testare gratuită, disponibile acum prin PC Game Pass

Xbox anunță că Redfall este acum disponibil prin intermediul abonamentului PC Game Pass, iar utilizatorii au posibilitatea de a oferi prietenilor 5 invitații pentru testare gratuită, pentru o perioadă de 14 zile.

Pentru a face acest lucru, membrii comunității PC Game Pass trebuie doar să selecteze opțiunea “Give PC Game Pass”; mai multe detalii pot găsi aici.

PC Game Pass a fost lansat recent în România, oferind acces la un catalog de sute de jocuri pe Windows, prin intermediul aplicației Xbox app pentru PC. Catalogul PC Game Pass include noile versiuni lansate de Xbox Game Studios, inclusiv Redfall creat de Arkane Austin, lansat ieri. Alătură-te comunității PC Game Pass și invită-ți prietenii!

Redfall este un FPS de tip open-world, pentru un singur jucător, dezvoltat de Arkane Austin, echipa premiată care a creat Prey și Dishonored.

Prin intermediul PC Game Pass, utilizatorii au acces inclusiv la jocuri Bethesda, un abonament EA Play și oferte speciale pentru membri în jocurile produse de Riot, precum League of Legends și Valorant. Membrii pot juca Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Grounded, Age of Empires IV, FIFA 22, Minecraft Legends și multe altele, precum și jocuri noi care sunt adăugate permanent, inclusiv Starfield pe 6 septembrie.

Descărcați aplicația Xbox pe PC și alăturați-vă comunității Xbox pentru a juca și pentru a vă conecta și discuta cu prietenii.

Lasă un răspuns