Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Mio face acum parte din programul Avanpost Radio Guerrilla, oferind un discount de -25%

Mio face acum parte din programul Avanpost Radio Guerrilla, oferind un discount de -25%

Mio, cel mai mare producător de camere de bord, a încheiat un parteneriat cu Radio Guerrilla, transformând astfel magazinul www.mio.com (secțiunea Magazin Online) în Avanpost Radio Guerrilla oficial. Avanpost Radio Guerrilla este un program de loialitate conceput pentru a oferi reduceri și oferte de cashback membrilor, iar în cadrul acestui parteneriat, persoanele care dețin un card Avanpost Radio Guerrilla vor primi automat o reducere de -25% sub formă de cashback la achiziționarea camerelor de bord Mio de pe site-ul www.mio.com (în secțiunea Magazin Online).

Programul Avanpost Radio Guerrilla oferă membrilor săi numeroase reduceri și oferte exclusive, iar acest parteneriat cu Mio va spori și mai mult beneficiile programului, oferind clienților reduceri la o serie de camere video auto Mio, de înaltă calitate, care oferă un plus de siguranță tuturor șoferilor.

Reducerea de -25% sub formă de cashback reflectă angajamentul Mio de a oferi clienților săi produse inovatoare, de înaltă calitate și care beneficiază de cele mai noi tehnologii.

“Suntem încântați să ne asociem cu Radio Guerrilla și să facem parte din programul lor Avanpost”, a declarat Cosmin Dobraniș, Country Manager Romania, Bulgaria, Ungaria și Turcia. “Acest parteneriat ne va permite să ajungem la un public mai larg și să oferim camerele noastre de bord de top la un preț accesibil.”

De asemenea, multe dintre modelele Mio beneficiază automat de o garanție extinsă, de 3 ani. Garanția extinsă de 3 ani a camerelor de bord Mio este valabilă indiferent de magazinul de la care acestea sunt achiziționate. Printre partenerii locali se numără magazine precum Altex, eMAG, evoMAG, Flanco, F64, Media Galaxy, Selgros ș. a.

Modelele care vor beneficia de garanție extinsă de 3 ani sunt: Mio MiVue M760D (Wi-Fi), M700, 792, 795, 798, 798 Dual, 798 Pro, 798 Dual Pro, 886, 812, 818, 826, 846, 848, 866, C380 Dual, C540, C541, C545, C560, C570, C580, C588T Dual, J60, J85, A30, A50 și M40.

Pentru mai multe informații despre parteneriatul dintre Mio și Avanpost Radio Guerrilla vizitați https://www.guerrillaradio.ro/avanpost/avanpost-radio-guerrilla/.

Lasă un răspuns