Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Profitati din plin de primavara cu ajutorul tehnologiilor de imagistica oferite de vivo X90 Pro

Profitati din plin de primavara cu ajutorul tehnologiilor de imagistica oferite de vivo X90 Pro

vivo X90 Pro_Spring image_Vlad Eftenie

vivo vă oferă inspiraţie pentru a surprinde frumuseţea naturii primăvara

București, 11 aprilie – În sfârşit, a venit primăvara! Iar primăvara aduce cu ea multe idei creative. După atâtea zile de hibernare, natura revine la viaţă. Oriunde privim, natura ne oferă spectacole încântătoare, care fac din primăvară un anotimp special: primele magnolii înflorite, lumina soarelui reflectată pe suprafaţa unui râu, culorile unice ale cireşilor înfloriţi. vivo X90 Pro este partenerul perfect pentru a descoperi şi a surprinde tot ce ne oferă primăvara.

Nuanţe intense de verde, cerul senin şi câmpurile de flori – cu modul ZEISS Natural Colour al modelului X90 Pro, fotografii pot surprinde în culori naturale splendoarea primăverii. vivo şi ZEISS au colaborat pentru a oferi standarde noi de calitate a imaginii şi de fidelitate a culorilor, făcând posibilă surprinderea unor imagini excepţionale, în orice fel de lumină, cu ajutorul noului vivo X90 Pro. Cu ajutorul modului Professional Portrait Camera şi al Ultra Sensing Portrait System, utilizatorii pot face fotografii în culori fidele, în care surprind primele zile însorite de primăvară. Pentru că nopţile devin mai calde şi mai scurte, utilizatorii se pot bucura de mai multe seri de aventură, deoarece cu vivo X90 Pro vor putea surprinde toată distracţia, chiar şi după apusul soarelui. Iar pentru cei care preferă serile liniştite şi care doresc, de exemplu, să surprindă ploaia de meteoriţi din aprilie (Lyrdele de aprilie), X90 Pro poate fi partenerul perfect, datorită performanţei excelente în condiţii de luminozitate redusă. Momentele splendide ale acestei primăveri pot fi surprinse cu X90 Pro.

ZEISS Natural Colours redă culorile intense ale primăverii

Cel mai bun mod de a testa noul X90 Pro este să mergeţi afară şi să exploraţi. Primăvara oferă oportunităţi minunate pentru a surprinde lalelele în floare, câmpurile de flori sălbatice, cireşii înfloriţi sau orice alte semne ale naturii care începe să revină la viaţă. Versiunea actualizată de calibrare a modului ZEISS Natural Colour oferă imaginilor înregistrate un aspect cât mai apropiat de percepţia ochiului uman, datorită preciziei de gradare profesională a culorilor. Sistemul de imagistică complex, cu module de camere multiple, acoperă o gamă largă de situaţii de înregistrare, astfel încât utilizatorii să fie mereu pregătiţi să surprindă fiecare moment special din acest anotimp.

Descoperiţi obiectivul de 50 mm pentru portrete cu aspect natural

Primăvara este anotimpul perfect pentru a redeveni activi. Indiferent că este vorba de drumeţii, plimbări lungi în parc sau o vizită la piaţă, este important să petrecem timp în aer liber. Obiectivul echivalent 50mm al modelului vivo X90 Pro permite utilizatorilor să realizeze portrete cu aspect natural în aer liber, cu păstrarea unei distanţe naturale faţă de subiect. Deoarece câmpul vizual al obiectivului de 50mm este apropiat de câmpul vizual al ochiului uman, portretele realizate au întotdeauna un aspect natural. Iar aspectul natural nu se limitează doar la portrete. Având în vedere versatilitatea şi perspectiva oferite de acest obiectiv, X90 Pro este un smartphone potrivit şi pentru fotografia stradală. Chiar și în condiții de luminozitate redusă, calitatea oferită este deosebită, datorită diafragmei mari. Aşadar, veţi fi mereu pregătiţi, indiferent de situaţie sau de vremea de afară.

Interval dinamic mare pentru o primăvară dinamică

Primăvara ne oferă o paletă extinsă de condiţii meteorologice. Ceaţă misterioasă în zori, un curcubeu apărut deasupra unui lac limpede sau uneori chiar nisip adus de vânt din Sahara, care conferă culorilor un aspect mai intens la apus, toate acestea fiind subiecte perfecte pentru fotografiere. X90 Pro foloseşte cipul vivo V2 dedicat şi personalizat, care reduce zgomotul imaginilor şi al filmărilor cu ajutorul noului algoritm IA pentru reducerea zgomotului. Acesta îmbunătăţeşte performanţa cipului principal, dar şi rezoluţia, mai ales în condiţii de luminozitate redusă. În plus, algoritmul High Dynamic Range (HDR) a fost actualizat şi îmbunătăţit faţă de modelele anterioare din seria X. Acesta optimizează tonurile de imagine pentru a genera tranziţii mai naturale cu straturi detaliate.

Surprindeţi ploile de stele şi de meteoriţi

De mii de ani, în luna aprilie, ploaia de meteoriţi denumită Lyrdele poate fi observată cu ochiul liber timp de câteva zile. Anul acesta, Lyrdele vor putea fi observate spre finalul lunii. Este momentul perfect pentru a încerca funcţiile de fotografiere pe timp de noapte ale smartphone-ului X90 Pro. Funcţia 4K Ultra-Sensing Night Video permite utilizatorilor să surprindă întreaga experienţă. Senzorul mare de imagine al acestui flagship poate capta o cantitate mai mare de lumină, crescând luminozitatea imaginii şi surprinzând mai multe detalii pe timp de noapte. Algoritmul actualizat Night Video 3.0 şi strategia de expunere facilitează realizarea unor filmări mai luminoase şi mai clare, cu trecere mai naturală de la zonele luminoase la cele întunecate. Astfel, cu ajutorul inovaţiilor vivo în domeniul imagisticii, pasionaţii de astronomie au cele mai potrivite instrumente şi pot realiza fotografia perfectă la momentul potrivit. Iar datorită stabilizatorului de imagine încorporat, utilizarea trepiedului este opţională.

Nu doar culorile şi trecerile de la un ton la altul au aspect mai natural: noul smartphone X90 Pro a fost inspirat din natură şi este o combinaţie de principii matematice şi estetice, pentru a oferi atât funcţii inovatoare, cât şi un design elegant. Aspectul exterior al carcasei are ca inspiraţie răsăritul soarelui. Modulul circular de lentile reprezintă soarele care se ridică deasupra orizontului, iar linia orizontală de separare reprezintă linia orizontului, creând împreună imaginea unui soare la răsărit. Un smartphone perfect pentru surprinderea fenomenelor naturale oferite de primăvară!

Lasă un răspuns