Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Camere dreptunghiulare compacte si usor de instalat, ideale pentru magazinele mici si mediul rezidential

Camere dreptunghiulare compacte si usor de instalat, ideale pentru magazinele mici si mediul rezidential

Axis Communications a anuntat lansarea a doua camere dreptunghiulare multifunctionale, concepute pentru a garanta siguranta si confidentialitatea. Camerele dispun de rezolutie HDTV 1080p care ofera o calitate excelenta a imaginilor si includ un obiectiv cu corectie IR, pentru realizarea de inregistrari video de calitate profesionala 24/7.

Cele doua modele au incorporate caracteristici care le recomanda ca fiind ideale in zonele in care trebuie respectata confidentialitatea, precum centrele de ingrijire medicala si rezidentiala. AXIS M1055-L este un model accesibil dar performant, in timp ce AXIS M1075-L este un produs complet echipat care include un sistem audio bidirectional prevazut cu difuzor incorporat si microfoane duble. AXIS M1075-L dispune, de asemenea, de un senzor cu infrarosu pasiv (PIR) pentru detectarea miscarilor. Ambele includ o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU), care controleaza functii avansate si aplicatii puternice de analiza. Deoarece aplicatia AXIS Object Analytics include o functie de contorizare a timpului petrecut intr-o anumita zona (beta), dispozitivele pot urmari daca un obiect stationeaza intr-o zona predefinita pe o perioada mai lunga decat cea definita de utilizator.

Aceste camere dreptunghiulare usor de instalat pot fi montate in colturile camerelor, pentru o acoperire completa cu un unghi vizual de 103°. In plus, modelul AXIS M1075-LE include suport pentru Protocolul de initiere a sesiunii (SIP), care faciliteaza integrarea usoara cu sistemele IP.

Caracteristicile principale includ:

  • Camere pentru vizualizare non-stop, cu iluminare in infrarosu (IR);
  • Suport pentru aplicatiile avansate de analiza;
  • PoE si port de intrare/iesire (I/O);

Caracteristici de confidentialitate integrate;

  • Model de calitate superioara, prevazut cu echipament audio.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Lasă un răspuns