Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Boxele arhitecturale pentru exterior Sonos Architectural by Sonance se lanseaza intr-o noua varianta de culoare

Boxele arhitecturale pentru exterior Sonos Architectural by Sonance se lanseaza intr-o noua varianta de culoare

Odată cu sosirea primăverii, Sonos anunță lansarea boxei arhitecturale pentru exterior Sonos Architectural by Sonance într-o nouă variantă de culoare – negru, oferindu-le utilizatorilor mai multe modalități de amenajare a spațiului pentru a se putea bucura de o experiență de audiție perfectă în aer liber  atât acasă, cât și la birou.

Boxa arhitecturală pentru exterior Sonos Architectural by Sonance are un design rezistent la apă și este proiectată pentru a oferi un sunet bogat într-o gamă variată de condiții de mediu, inclusiv în condiții de umiditate, căldură, expunere la raze UV sau la temperaturi foarte scăzute. Boxele pentru exterior fac parte din colecția de boxe pasive integrate Sonos Architectural by Sonance, concepute pentru a se potrivi perfect în orice spațiu și optimizate pentru Sonos Amp.

Conexiunea la Sonos Amp optimizează sunetul prin procesarea personalizată a semnalului digital și aduce beneficiile sistemului Sonos pentru fiecare boxă arhitecturală Sonos Architectural by Sonance, inclusiv o aplicație ușor de utilizat, care funcționează cu aproape orice serviciu de streaming, cu Apple AirPlay 2, alături de o modalitate simplă care permite extinderea sistemului cu mai multe boxe și componente Sonos.

Boxa arhitecturală Sonos Architectural by Sonance disponibilă în noua variantă de culoare – negru – poate fi comandată prin intermediul distribuitorilor Sonos începând de astăzi și va fi disponibilă și la nivel generalpe sonos.com începând cu data de 14 martie. Mai multe imagini sunt disponibile AICI.

Despre Sonos

Sonos (Nasdaq: SONO) este compania lider mondial în furnizarea de experiențe audio. Ca inventator al sistemelor audio multi-room wireless pentru acasă, inovația Sonos susține utilizatorii pentru ca aceștia să se bucure de experiențe de audiție mai bune, oferindu-le oamenilor acces la conținutul pe care îl iubesc și permițându-le să-l controleze oricum și oricând doresc. Cunoscută pentru experiența de audiție inegalabilă pe care o oferă, designul armonios, simplitatea în utilizare și sistemul open platform, compania Sonos face ca întreaga complexitate a conținutului audio să fie disponibilă pentru toată lumea. Sediul central al companiei Sonos se află în Santa Barbara, California. Află mai multe pe www.sonos.com.

Lasă un răspuns