Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Razer colaborează cu legendara marcă de Denim din Japona, Evisu, în realizarea unei colecții vestimentare destinată gamerilor

Razer colaborează cu legendara marcă de Denim din Japona, Evisu, în realizarea unei colecții vestimentare destinată gamerilor

Parteneriatul dintre Razer și EVISU aduce o colecție de haine și ediții speciale ale celor mai populare periferice

BUCUREȘTI, 21 februarie 2023 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat o nouă colaborare cu faimosul brand de denim din Japonia, EVISU. Înființat în 1991 la Osaka, în Japonia, EVISU este un brand îndrăgit de colecționari și de hipsteri, logoul în formă de pescăruș ajungând un adevărat simbol.

Noua colecție reconfirmă eforturile Razer de a crea obiecte vestimentare dedicate jucătorilor, în colaborare cu cele mai faimoase branduri de lifestyle din întreaga lume. Cele două branduri vor lansa împreună o colecție capsulă, gama Razer | EVISU incluzând pe lângă obiecte vestimentare EVISU și periferice Razer în ediție limitată.

“Razer continuă parteneriatele de mare succes cu unele dintre cele mai cunoscute branduri de modă și de lifestyle. De data aceasta suntem încântați să colaborăm la următoarea colecție capsulă cu echipa EVISU, a căror nume este sinonim cu măiestria și calitatea,” a declarat Addie Tan, Associate Director în cadrul departamentului de Business Development al Razer. “Cunoștințele noastre despre stilul de viață preferat al gamerilor, împreună cu experiența EVISU în creația vestimentară, au dus la nașterea unei colecții care reinventează ce înseamnă să fii gamer.”

Obiecte vestimentare Razer | EVISU

Concepută în mod special pentru jucători,  colecția de modă Razer | EVISU este alcătuită din trei obiecte vestimentare, fiecare dintre ele purtând sigla legendară EVISU și elemente inspirate din stilul de viață al gamerilor.

Nicio colecție EVISU nu ar fi completă fără blugii legendari ai brandului. Pantalonii carrot-fit Razer | EVISU sunt confecționați din denim rezistent, fiind decorați cu inserția EVISU Daicock pe spate, sigla Kamon pe una dintre părți și sigla Razer cu șarpele cu trei capete pe cealaltă.

Hanoracul negru cu glugă din colecția Razer | EVISU a fost conceput pentru maximum de confort, fiind decorat pe spate cu lozinca EVISU “Before Anyone Did Anything EVISU Did Everything”, iar pe partea din față cu reprezentarea zeului japonez al prosperității (Godhead) purtând căștile de gaming Razer BlackShark V2 X.

Colecția Razer | EVISU este completată de un tricou negru decorat cu sigla legendară EVISU în formă de pescăruș și cu elementul Daicock, simbol al colaborării, pe spate.

Periferice de gaming Razer | EVISU

Pe lângă obiectele vestimentare, fanii Razer și EVISU vor fi încântați și de ediția limitată a perifericelor preferate, care primesc un design special, rezultat din colaborarea celor două branduri. Lista de periferice include mouse-ul wireless deosebit de ușor, Razer Orochi V2, mousepad-ul spațios Razer Gigantus V2 – Large și tastatura mecanică Razer BlackWidow V3.

Inspirate de moștenirea EVISU, atât tastatura, cât și mouse-ul și mouse mat-ul vor fi decorate cu reprezentarea Razer a lozincii faimoase al EVISU, imitând efectul de denim pentru maxim de impact.

Pentru a sărbători această nouă colaborare, Razer va lansa și o ediție limitată a scaunului Razer Iskur X. Ediția specială a scaunului ergonomic îmbină design-ul construit în jurul lozincii EVISU cu garanția posturii perfecte în timpul sesiunilor de gaming.

Fiind produsă în cantitate limitată, colecția Razer | EVISU va fi disponibilă în mod exclusiv pe pagina Razer.com, pe pagina oficială EVISU și în magazinele acestora din toată lumea. Colecția va putea fi achiziționată începând cu 25 februarie 2023, de la ora 05:00 în limita stocului disponibil.

Preț și disponibilitate

Tricou Razer | EVISU Daicock – 160 Euro

Hanorac cu glugă Razer | EVISU Godhead – 360 Euro

Blugi Carrot-Fit #2017 Razer | EVISU cu imprimeu Daicock – 550 Euro

Mouse Razer | EVISU Orochi V2 – 120 Euro

Mousepad Razer | EVISU Gigantus V2 Large – 60 Euro

Tastatură Razer | EVISU BlackWidow V3 – 240 Euro

Disponibile pe Razer.com începând cu 25 februarie 2023.

Pentru mai multe detalii vizitați acest LINK.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Razer #WinItYourWay vizitați această pagină.

IMAGINI DE PRODUS

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Lasă un răspuns