Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Noul motorola e13 este acum disponibil în România

Noul motorola e13 este acum disponibil în România

Noul motorola e13 este disponibil în România începând cu data de 3 februarie la Altex, în culorile Cosmic Black și Aurora Green, la un preț recomandat de 579,90 de lei. Produsul va fi disponibil începând de luna aceasta și la eMag, la același preț.

 

Cel mai recent membru al familiei moto e are un design subțire, elegant și ușor. Ecranul HD+ de 6,5″, împreună cu tehnologia Dolby Atmos® și autonomia impresionantă a bateriei de 5000 mAh¹ fac acest telefon perfect pentru consumul de conținut media.

 

Poți urmări emisiunile preferate, conținut din social media, sau poți asculta muzică ore întregi fără să îți faci griji în privința bateriei1. moto e13 acceptă și frecvențe Wi-Fi cu bandă duală de 5 GHz și 2,4 GHz2, oferind opțiuni multiple pentru o conectivitate fluidă. În plus, cu Bluetooth® 5.03, viteza de transmitere a datelor este mai rapidă pe o rază mai mare, iar eficiența energetică este îmbunătățită pentru ascultare printr-un dispozitiv extern, ca boxe sau căști bluetooth. Fie că navighezi pe Internet, conectezi un dispozitiv prin cablu sau conexiune wireless, smartphone-ul oferă o integrare fără probleme între rețele și dispozitive.

 

Utilizatorii se pot aștepta și la o performanță mai ridicată mulțumită procesorului octa-core ce îmbunătățește conversațiile video și capabilitățile foto AI. Poți profita de toate funcționalitățile foto cu ajutorul sistemul de camere de 13 MP compatibil AI pentru realizarea unor fotografii reușite cu mai multă ușurință.

 

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari SUA, care deservește clienți pe 180 de piețe din întreaga lume. Concentrată pe o viziune îndrăzneață, de a oferi o tehnologie mai inteligentă tuturor, dezvoltă tehnologii care schimbă lumea și care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi. Compania își propune să creeze o societate digitală mai incluzivă, mai de încredere și mai durabilă pentru toată lumea. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută integral de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile de marcă Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați  https://www.lenovo.com și citiți cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog.

 

Disclaimer legal

 

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot fi dependente de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate se pot modifica fără notificare prealabilă. MOTOROLA, logo-ul M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. DOLBY și DOLBY ATMOS sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google, LLC. Wi-Fi este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance. Bluetooth este o marcă comercială a Bluetooth SIG, Inc. USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. ©2023 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

 

  1. Toate declarațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare, cât și cel de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv de puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  2. Dispozitivul suportă atât frecvențele benzilor de 2,4 GHz, cât și cele de 5 GHz; conectivitatea la 5 GHz necesită un router Wi-Fi achiziționat separat, compatibil cu sau care suportă frecvența benzii de 5 GHz.
  3. Pe baza comparației dintre Bluetooth® 5.0 și versiunea anterioară, Bluetooth® 4.2.

Lasă un răspuns