Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • AMALIN by Andreea Raicu și DRESSINGZ își unesc forțele pentru sustenabilitate în fashion

AMALIN by Andreea Raicu și DRESSINGZ își unesc forțele pentru sustenabilitate în fashion

Industria modei este una dintre cele mai mari din lume și reprezintă aproximativ 2% din Produsul Intern Brut (PIB) global. Din păcate, este, de asemenea, unul dintre cei mai mari poluatori din lume, al doilea după industria petrolieră. Potrivit Programului Națiunilor Unite pentru Mediu, industria modei generează în jur de 10% din producția globală de dioxid de carbon, adică mai mult decât zborurile internaționale și transportul maritim la un loc. De asemenea, producția de îmbrăcăminte este a doua industrie consumatoare de apă din lume – anual folosește aproape 79 de miliarde de metri cubi de apă.

Studiile arată faptul că odata cu apariția fast fashion, la nivel global, se cumpără aproximativ 80 de miliarde de piese de îmbrăcăminte noi în fiecare an, adică cu 400% mai mult decât în urmă cu doar două decenii. Pradoxal, cu cât ne place mai mult să cumpărăm, cu atât mai puțin se pare că ne place să le purtăm, iar cercetătorii au arătat faptul că un cumpărător obișnuit poartă doar 70% din ceea ce are în garderobă, iar în unele țări 85% dintre hainele cumpărate ajung la groapa de gunoi.

DRESSINGZ a apărut din grijă pentru planetă și dragoste pentru fashion. Platforma online care și-a propus să creeze o comunitate de iubitori de modă sustenabilă, își continuă misiunea și semnează un parteneriat de circularitate cu AMALIN by Andreea Raicu – brandul premium dedicat femeii moderne, sensibile, care apreciază  calitatea și durabilitatea.

Prin intermediul acestui parteneriat, cele două branduri propun un refresh sustenabil al garderobei, la baza căruia stă circularitatea, inteligența financiară și contribuția la sănătatea planetei.

Astfel, posesorii de articole de îmbrăcăminte AMALIN by Andreea Raicu sunt încurajați să își încarce pe platforma DRESSINGZ produsele pe care nu le mai poartă. Odată cu încărcarea produsului, ei vor primi un voucher de discount 10% pentru urmatoarea achiziție din showroom-ul AMALIN sau din magazinul online shop.andreearaicu.ro

Sunt trei pași simpli de urmat:

  1. Accesați dressingz.com și creați cont de membru
  2. Listati articole AMALINby Andreea Raicu pe care nu le mai purtati
  3. Primiți prin email voucherul de 10% discount pentru urmatoarea achiziție din magazinele AMALIN.

DRESSINGZ își continuă misiunea de a aduce în comunitate cât mai mulți playeri, pentru ca circularitatea în modă să devină un modus operandi, atât pentru consumatori, cât și pentru retailerii de fashion. Suntem aici pentru a oferi mediul potrivit în care utilizatorii să se bucure de cele mai interesante produse pre-owned de calitate, verificate, și de cele mai atractive prețuri pentru astfel de produse premium. Suntem încântați că am găsit în AMALIN by Andreea Raicu un partener care împărtășește aceleași valori și că sprijinim împreună circularitatea în modă, ca o soluție esențială pentru un viitor sustenabil. Ne străduim să oferim clienților și partenerilor nostri cat mai multe motive de satisfactie, pentru că au ales moda circulară și platforma DRESSINGZ.  Am implementat astfel de parteneriate cu mai multe branduri importante de fashion și vom continua să oferim aceasta oportunitate și altor retaileri pentru care sustenabilitatea contează” – a declarat Romina Tăzlăoanu, co-fondator DRESSINGZ.

“Atunci când am creat AMALIN, am vrut să redefinim conceptul de exclusivitate punând accentul pe producție în ediție limitată din rațiuni de shopping sustenabil și conștient. Femeia care cumpără AMALIN își cunoaște foarte bine stilul și caută piese-semnătură, timeless, pe care să nu se vadă nevoită să le recicleze după un sezon, în goana după tendințe care dispar mai repede decât au apărut. Tocmai de aceea colaborarea cu DRESSINGZ a venit natural și organic. Ne dorim să recompensăm fiecare gest care prelungește viața produselor noastre și ne bucurăm să vedem că piața pentru produse pre-loved este în continuă creștere.” – a transmis Andreea Raicu.

DRESSINGZ colaborează si cu alte branduri renumite, precum Sarto, Alina Cernătescu, Murmur, Depot96, Atu Body Couture sau Glow 2 Go. Pe pagina dedicată parteneriatelor de pe platformă, utilizatorii vor regasi toate beneficiile si ofertele menite să îi încurajeze să iși remodeleze obiceiul de consum și, finalmente, să contribuie la diminuarea impactului unei industrii poluante precum moda.

Lasă un răspuns