Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regula jocului

București, 20 ianuarie – Gamerii din ziua de azi au așteptări mai mari ca niciodată. Aceștia caută o experiență cu adevărat captivantă, care să le stimuleze simțurile și care să le permită să se bucure din plin de emoția jocului. În încercarea de a le oferi senzația pe care o caută, Philips a dezvoltat o gamă de monitoare și accesorii concepute pentru a asigura experiențe de joc bogate îmbunătățite pentru gamerii de toate vârstele. Cel mai recent membru al familiei Evnia este Philips Evnia 27M2C5500W, un monitor dedicat jocurilor de 27″, cu o rezoluție Quad HD care combină o rată de reîmprospătare de 240 Hz cu un design compact și ergonimic.

Caracteristici principale:

  • AMD FreeSync Premium Pro pentru gaming HDR fluid
  • Rată de reîmprospătare ultra rapidă de 240 Hz
  • Ecran curbat 1000R
  • Display HDR 400
  • Rezoluție Crystalclear QHD 2560 x 1440
  • Panou Fast VA cu timp de răspuns 1ms GtG
  • MultiView pentru vizualizarea simultană a două surse video diferite

“Misiunea Evnia este cea de a oferi jucătorilor de astăzi echipamentul de care au nevoie pentru a se bucura la maximum de fiecare sesiune de joc iar Philips Evnia combină mișcarea fluidă, imagini încântătoare și răspuns rapid într-un singur produs cu design elegant. Suntem mândri de acest model, de gama Evnia și de ceea ce reprezintă.” precizează Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead și Senior Brand Manager EU pentru MMD Monitors & Display.

Caracteristici pentru gaming la un alt nivel

Philips Evnia 27M2C5500W satisface de fiecare dată nevoile gamerilor pentru sesiuni de joc rapide cu imagini bogate și fluide plus o utilizare comfortabilă. Modelul este echipat cu AMD FreeSyncTM Premium Pro, o rată de reîmprospătare de 240 Hz, și un răspuns rapid de 1ms GtG și 0,5ms MPRT. Rezultatul este o experiență fără lag, întârzieri, ghosting sau tearing. Acest lucru înseamnă că jucătorii se pot bucura chiar și de genurile cu cel mai rapid ritm, precum battle royale și simulatoare de curse, fără a se întreba dacă monitorul lor poate ține pasul.

Impactul vizual al lui Philips Evnia 27M2C5500W este oferit de un panou VA cu unghiuri largi de vizualizare (178/178) și o curbură 1000R care îi transportă pe gameri direct în mijlocul acțiunii. Imaginea clară, luminoasă și cu o acuratețe cromatică ridicată este afișată la o rezoluție QHD, iar standardul DisplayHDR 400 aduce un plus pentru contrast și luminozitate chiar și în zonele umbroase.

Monitorul se poate conecta ușor cu ajutorul celor patru porturi: doi conectori HDMI și doi conectori DisplayPort. Un hub USB care suportă încărcare rapidă pe două porturi oferă o  posibilitate convenabilă de conectare a accesoriilor și a perifericelor pentru a avea un spațiu de desfășurare cât mai organizat.

În dezvoltarea monitorului Philips Evnia 27M2C5500W au fost luate în considerare sănătatea și confortul utilizatorilor. Modurile LowBlue și tehnologiile Flicker-free asigură o utilizare fără a cauza oboseala ochilor iar standul poate fi înclinat(-5°/20°), rotit (+/- 30°) și ridicat(130 mm) pentru a se acomoda poziției fiecărui utilizator.

Preț și disponibilitate

Philips Evnia 27M2C5500W va fi disponibil începând cu luna februarie la prețul de 2,707 lei.

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai mari producători de monitoare și TV-uri LCD din lume.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv ecrane LCD marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV.  Cu ajutorul puterii brandului Philips și experienței TPV în producția de ecrane, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea de produse inovatoare pe piață.

Lasă un răspuns