Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Cum devii în 2023 din angajat în bancă antreprenor și broker de credite

Cum devii în 2023 din angajat în bancă antreprenor și broker de credite

București, ianuarie 2023

 

Să lucrezi în domeniul financiar-bancar poate să fie, de cele mai multe ori, destul de dificil, având în vedere că o astfel de profesie necesită fie lucrul peste program, o agendă destul de strictă, şefi şi activităţi repetitive. Toate aceste sarcini dezvoltă momente suprasolicitante, iar atingerea echilibrului dintre viaţă personală şi profesie devine o reală provocare.

În momentul de faţă un număr tot mai mare de specialişti din domeniul bancar renunță la jobul solicitant din bancă şi optează către alte domenii de activitate, alegând o reconversie profesională tot în domeniul financiar, şi anume brokerajul de credite.

Cele mai întâlnite motive pentru care persoanele care activează în domeniul bancar aleg să devină brokeri de credite în sistem de franciză sunt următoarele:

  • O mai mare flexibilitate;
  • Autonomie în privința structurării și organizării propriei activități profesionale;
  • Mai mult timp liber care poate fi alocat familiei şi hobbyurilor;
  • Câștigurile nelimitate în raport cu implicarea;
  • Ofertarea și creditarea unui număr mai mare de clienți;

În ultima perioadă, planurile de carieră ale mai multor persoane se află într-o continuă ascensiune deoarece aceștia se confruntă cu nevoia de a avea o viaţă personală împlinitoare, dar şi de a accesa mai multe oportunități de evoluţie pe plan profesional. La AVBS Credit, am făcut eforturi constante pentru a completa aceste nevoi, pentru ca toţi membrii echipei să beneficieze în mod organic de tot ceea ce au nevoie, venituri mari și timp necesar de petrecut cu familia”, explică Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Alegerea unui nou domeniu ţine de motivaţia fiecăruia, iar în profesia de broker de credite nu există limite, fie că se discută despre câștiguri, fie de maniera de organizare a activităților sau de timpul petrecut cu cei dragi, în orice perioadă a anului. Ca broker francizat îți planifici cum dorești timpul liber și/sau concediile.

Astfel, specialiştii care știu să acceseze beneficiile balanței dintre muncă si viață personală, elimină stresul unui job solicitant și obțin aprecierea dorită în carieră, bucurându-se de toate avantajele și beneficiile de a fi broker de credite și antreprenor în sistem de franciză!

Unul dintre cele mai importante avantaje ale profesiei de Broker de Credite la AVBS Credit este că acesta poate avea câştiguri de peste 10.000 – 15.000 euro pe lună şi poate să ajungă chiar şi la suma de 200.000 euro pe an. Acest tip de beneficii, îmbinate cu flexibilitatea de organizare a activității de lucru, conduc la cele mai bune rezultate.

„Deoarece încurajăm spiritul antreprenorial al specialiștilor din domeniul financiar-bancar, în primul trimestru al anului 2023 oferim o reducere de 50% de la taxa de franciză” declară Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Reducerea se aplică pentru persoanele care au minimum 1 an experiență bancară.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Alătură-te francizei AVBS Credit.

Lasă un răspuns