Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

iSTYLE încurajează sportul prin campania Start The Movement

12 ianuarie – iSTYLE, cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei, a lansat campania Start The Movement prin care își propune să încurajeze fanii Apple să practice mai mult sport, să opteze pentru o viață mai activă și mai sănătoasă și să-și monitorizeze rezultatele cu ajutorul produselor create special precum: seria Apple Watch și Apple Watch Ultra, Apple AirPods și smartphone-urile Apple.

Start The Movement este prima campanie din România în care influenceri din domenii diferite – nutriție, medicină, motivare sportivă, lifestyle și vlogging – și-au unit eforturile ca ambasadori ai inițiativei. Aceștia au promovat #StartTheMovement în rândul comunităților lor digitale și le-au invitat să ia parte la prima acțiune – o competiție de înot. Răspunsul publicului a fost plin de entuziasm și sute de oameni s-au înscris în campanie prin participare directă și pentru susținerea influencerilor favoriți.

StartTheMovement4 (1)

În centrul primei acțiuni a fost înotul, unul dintre cele mai complete și mai benefice sporturi pentru sănătate. La bazinul din cadrul Clubului Sportiv Dinamo, șase echipe formate din susținători ai unui  stil de viață sănătos – sportivi amatori sau de performanță, pasionați de mișcare în aer liber sau în sală – s-au întrecut în diferite stiluri de înot. Fiecare echipă a fost coordonată de influencerul favorit și susținută de o puternică galerie din tribune.

“Devine mai ușor să faci o schimbare în viață având un sprijin, mai ales când vorbim de începerea practicării unui sport. Din păcate, rutina cotidiană ne împiedică de multe ori să fim constanți sau să adoptăm cele mai potrivite obiceiuri. Apple a înțeles această nevoie în ultimii ani și a creat produse din ce în ce mai inovatoare, mai intuitive și mai adaptate nevoilor utilizatorilor săi.

StartTheMovement1 (1)

La rândul său, iSTYLE a decis să convingă cât mai mulți doritori să se alăture comunității iubitorilor de mișcare. De aceea le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în prima ediție a campaniei Start The Movement, o campanie care nu s-a rezumat doar la o acțiune punctuală, ci a dat naștere unui curent”, a precizat Alina Gheorghiu, Marketing Manager iSTYLE România.

Cei șase influenceri și-au unit eforturile pentru a promova sportul și un stil de viață sănătos nu doar prin exemplul personal, ci prin atragerea propriilor susținători care, la rândul lor, și-au implicat familiile și prietenii. Efectul bulgărelui de zăpadă continuă, iar conversația rămâne deschisă.

StartTheMovement2 (1)

Următoarea ediție Start The Movement se va desfășura în februarie 2023. Pe istyle.ro/StartTheMovement va fi actualizat permanent statusul campaniei cu informații despre cei care sunt alături de campanie, cu date despre competițiile viitoare, dar și despre tehnologiile Apple adaptate unui mod activ de viață.

Apple Watch Series, partenerul de înot

Când se selectează antrenamentul de înot, Apple Watch blochează automat ecranul cu Water Lock pentru a evita atingerile accidentale. În momentul în care antrenamentul s-a terminat, Digital Crown-ul deblochează ecranul și elimină apa din difuzor. De la ture într-o piscină până la înotul în apă liberă, facilitățile smart watch-urilor Apple te ajută să-ți monitorizezi parametrii care te interesează și să verifici în timp real progresul. Când antrenamentul se termină, Apple Watch îți arată un rezumat al acestuia, inclusiv stilurile de înot practicate. Pentru a corela mai multe date, poți analiza istoricul antrenamentelor în aplicația Fitness de pe iPhone.

StartTheMovement3 (1)

Apple Watch estimează măsurătorile din timpul antrenamentelor pe baza informațiilor care sunt introduse în momentul configurării.

Pentru înotul în piscină, când se începe un antrenament, trebuie specificată lungimea piscinei pentru a ajuta Apple Watch-ul să măsoare turele și distanța parcursă. GPS-ul nu este utilizat în timpul înotului în piscină, iar apa poate împiedica măsurarea ritmului cardiac, dar caloriile, turele și distanța vor fi în continuare urmărite folosind accelerometrul încorporat.

În cazul înotului în apă deschisă, GPS-ul va măsura distanța doar pentru stilul liber. Apa poate împiedica măsurarea ritmului cardiac, dar caloriile vor fi urmărite folosind accelerometrul integrat

 

Despre iSTYLE Retail România

iSTYLE gestionează 15 locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează peste 1 700 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 80 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde. Spațiile iSTYLE sunt adaptate astfel încât accentul este pus pe siguranța clienților și furnizarea constantă a unor servicii de cea mai bună calitate.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iSTYLE furnizează de peste 20 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate și stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.

Lasă un răspuns