Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Faceți cunoștință cu noul Lenovo ThinkPhone de la Motorola, destinat unei experiențe complete în materie de dispozitive de business

Faceți cunoștință cu noul Lenovo ThinkPhone de la Motorola, destinat unei experiențe complete în materie de dispozitive de business

ThinkPhone aduce specificații de top și integrare perfectă cu dispozitivele ThinkPad

Faceți cunoștință cu Lenovo ThinkPhone de la Motorola, proiectat pentru a oferi companiilor calitatea și fiabilitatea prezente pe fiecare dispozitiv marca Lenovo Think. Timp de ani de zile, scopul ThinkPad a constat în rezolvarea problemelor clienților prin intermediul tehnologiei inovatoare, a calității de top și a design-ului precis. Astăzi, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a ThinkPad, Motorola prezintă ThinkPhone, cel mai bun companion pentru ThinkPad.

ThinkPhone este mixul dintre inovația mobilă de top de la Motorola și vocația îndelungată a Lenovo de a fi în slujba companiilor pentru a oferi clienților soluții de securitate. Dispozitivul sosește cu un set complet de specificații premium, la care se adaugă un design unic și integrarea perfectă cu ThinkPad, precum cel mai recent ThinkPad X1 Carbon Gen 11, care încorporează mai multe îmbunătățiri de securitate.

Cu ThinkPhone, clienții vor avea la dispoziție o suită completă de funcții de securitate și asistență, care oferă protecție fără întreruperi și gestionare susținută de ThinkShield. ThinkShield este o platformă de securitate superioară care are la bază politici fundamentale de securitate, caracteristici hardware, software și procese specializate care asigură securitatea întregului dispozitiv. Organizațiile IT au siguranța că dispozitivele companiei sunt protejate cu soluții de securitate încorporate, bazate pe hardware avansat și pe inteligență artificială de top, precum Moto Threat Defense. În plus, organizațiile pot implementa cu ușurință ThinkPhones către utilizatorii finali cu Zero Touch și își pot gestiona toate dispozitivele ThinkPhones cu soluții de gestionare a dispozitivelor precum Moto OEMConfig și Moto Device Manager.

Noul telefon vine și cu Moto Secure, o aplicație sub forma unui hub pentru elementele legate de securitate și confidențialitate. Combinată cu Moto OEMConfig sau Moto Device Manager, administratorii IT pot configura de la distanță funcțiile Moto Secure pe ThinkPhones, de la setările de blocare a ecranului la alertele de rețea. În plus, ThinkPhone vine cu Moto KeySafe, un procesor separat care rulează pe Android și care adaugă un nivel suplimentar de securitate pentru a proteja mai bine cele mai sensibile date de pe smartphone. Acesta izolează PIN-urile, parolele și cheile criptografice, stocându-le într-un mediu rezistent la falsificare, protejând datele din interior spre exterior.

În afară de aceste caracteristici de securitate, dispozitivul este certificat MIL STD 810H1, proiectat cu o fibră de aramidă ușoară, mai rezistentă decât oțelul, o ramă din aluminiu aircraft-grade și Gorilla® Glass Victus™, astfel încât să reziste cu ușurință șocurilor și căderilor de la o înălțime de până la 1,25 metri. Datorită certificării IP682, ThinkPhone este proiectat să reziste la praf și apă cu o adâncime de până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Toate aceste caracteristici vin într-un design premium, rezistent și durabil. ThinkPhone dispune și de Red Key, ușor de personalizat, care oferă acces imediat la cele mai importante aplicații de business și de teren sau integrează instantaneu experiențele mobile și PC.

Lenovo ThinkPhone de la Motorola introduce conectivitatea Think 2 Think cu Ready For3, un set de experiențe de productivitate care permite utilizatorilor finali din mediul de afaceri să se bucure de o integrare perfectă între ThinkPhone și ThinkPad. Experiențele Think 2 Think includ:

Conectare instantanee: Telefonul și PC-ul se conectează instant prin WiFi atunci când se află în apropiere.

Clipboard unificat: Transferă fără probleme textul copiat sau fotografiile recente, documentele scanate și clipurile video între dispozitive prin comanda „paste” în orice aplicație de pe dispozitivul de destinație.

Notificări unificate: Notificările de pe telefon apar instantaneu în Windows Action Center. Făcând click pe o notificare, se lansează automat aplicația de telefon corespunzătoare pe ecranul PC-ului.

File Drop: Trage și plasează cu ușurință fișiere între ThinkPhone și PC.

Streaming de aplicații: Deschide orice aplicație Android direct pe un PC.

Webcam avansat: Profită de camerele de calitate și de capacitățile AI ale ThinkPhone folosindu-l pe post de cameră web pentru toate apelurile video.

Hotspot instantaneu: Conectează-te la Internet printr-un singur click, direct de pe PC, pentru a profita de conectivitatea 5G a ThinkPhone-ului.4

„Sunt încântat de lansarea Lenovo ThinkPhone, un dispozitiv care întruchipează cu adevărat calitatea și designul ThinkPad, aducând în același timp instrumente de productivitate unice și capacități de securitate și de gestionare a dispozitivelor de top în industrie”, spune Sergio Buniac, președinte Motorola și vicepreședinte senior Lenovo. „Cu specificațiile premium și integrarea perfectă cu ThinkPad, ThinkPhone va maximiza experiența clienților din domeniul de business pentru anii următori.”

Toate elementele de pe ThinkPhone au fost proiectate cu gândul la productivitate. Motorola a lucrat cu parteneri precum Microsoft pentru a oferi cele mai bune experiențe de productivitate clienților săi și pentru a ajuta utilizatorii ThinkPhone să facă lucrurile cu ușurință. La lansare, ThinkPhone va veni cu aplicațiile mobile Microsoft 365, Outlook și Teams preîncărcate. Preîncărcarea va facilita începerea activității, care constă în găsirea conținutului și a instrumentelor necesare, editarea sau crearea de noi documente sau utilizarea funcțiilor mobile prietenoase care permit clienților să scaneze un PDF cu ajutorul camerei sau să dicteze un document.

Motorola și Microsoft colaborează pentru a lansa experiențe suplimentare, inclusiv pentru a adăuga capabilități push-to-talk prin intermediul tastei roșii emblematice a ThinkPhone, permițând utilizatorilor să comunice instantaneu prin aplicația Walkie Talkie cu ajutorul Microsoft Teams. Ambele companii colaborează pentru a le permite angajaților să fie mai productivi de oriunde, prin transmiterea desktop-urilor Windows direct pe dispozitivele ThinkPhone. Angajații își vor putea folosi smartphone-ul ThinkPhone pentru a accesa în siguranță aplicațiile, conținutul și setările Windows personalizate.

Pentru a se asigura că fluxul de lucru al utilizatorului rămâne la performanțe maxime în anii următori, smartphone-ul este echipat cu platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1 destinat unui flux de lucru mai ușor. În plus, ThinkPhone este echipat cu tehnologie 5G și compatibilitate Wi-Fi 6E, eliberând puterea noului standard Wi-Fi de 6GHz, care oferă cele mai rapide viteze de Internet disponibile în prezent.

ThinkPhone vine cu un ecran mare FHD+ de 6,6″ care amplifică vizualizarea întregului conținut, de la tablouri de bord complexe până la e-mail-uri foarte lungi. Clienții vor beneficia și de peste 36 de ore de autonomie5 datorită bateriei de dimensiuni mari, pentru a rămâne conectați indiferent de distanța pe care călătoresc. ThinkPhone prezintă un încărcător universal TurboPower de 68W, care le oferă utilizatorilor energie pentru întreaga zi în doar câteva minute de încărcare. Încărcătorul poate alimenta și laptopul sau orice dispozitiv USB-C.

Pentru a completa dispozitivul, Motorola a inclus o cameră Ultra Pixel de 50 MP, care oferă o calitate premium a imaginii la fiecare apel video, indiferent de condițiile de iluminare. Camera Ultra Pixel este ideală pentru a da viață chiar și celor mai mici detalii, captând fotografii cu de 32 de ori mai mulți pixeli de focalizare pentru imagini mai precise și clare.
Disponibilitatea dispozitivului
Lenovo ThinkPhone de la Motorola va fi disponibil în SUA, Europa, America Latină, Orientul Mijlociu, Australia și în anumite țări din Asia în lunile următoare.

Disclaimers
MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO, THINKPHONE și THINKPAD sunt mărci comerciale ale Lenovo. Android este o marcă comercială a Google, LLC. Wi-Fi este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. ©2022 Motorola Mobility LLC.

  1. MIL-STD 810H stabilește o metodologie pentru testarea produselor împotriva solicitărilor de mediu în condiții controlate de laborator. Astfel de teste nu reprezintă o garanție a performanțelor viitoare în aceste condiții de testare. Abuzurile, precum cele conținute în testele MIL-STD 810H, nu sunt acoperite de garanția standard a Motorola.
  2. Deteriorările cauzate de lichide nu sunt acoperite de garanție. Rezistența la apă, stropire și praf a fost testată conform standardelor IP68 în condiții controlate de laborator. Rezistă la scufundarea în apă dulce de până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Rezistența va scădea ca urmare a uzurii normale. Nu este conceput pentru a funcționa în timp ce este scufundat sub apă. Nu expuneți la apă sub presiune sau la alte lichide decât apa dulce. Nu încercați să încărcați un telefon ud. Nu este rezistent la apă.
  3. Ready For PC este disponibil pe anumite dispozitive și pe Windows 10 și 11. Vizitați pagina Întrebări frecvente pentru o listă completă a compatibilității dispozitivelor și a software-ului. Necesită descărcarea aplicației pentru PC. PC-ul și dispozitivul mobil care urmează să se conecteze fără fir trebuie să împartă același Wi-Fi AP (punct de acces) SAU trebuie să fie conectate prin intermediul unui cablu USB-C’
  4. Este necesar un plan de servicii 5G și acoperire de rețea 5G; disponibil doar în anumite zone; dispozitivul nu este compatibil cu toate rețelele 5G; acoperirea/compatibilitatea poate fi extinsă în zone suplimentare în viitor. Contactați furnizorul dvs. de servicii pentru detalii.
  5. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul median testat pe un profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv de intensitatea semnalului, de setările rețelei și ale dispozitivului, de temperatură, de starea bateriei și de tiparele de utilizare.
  6. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea avansează. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare, cât și cel de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

Lasă un răspuns