Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • PANASONIC OLED MZ2000  – VARFUL DE GAMA 2023 CARE DESCHIDE O NOUA ERA A LUMINOZITATII SI EXPERIENTEI OLED

PANASONIC OLED MZ2000  – VARFUL DE GAMA 2023 CARE DESCHIDE O NOUA ERA A LUMINOZITATII SI EXPERIENTEI OLED

Noul design inovator de la Panasonic introduce o nouă eră a experienței OLED, cu un panou de ultimă generație cu Micro Lens Array și o configurație1 personalizată de management al căldurii în mai multe straturi.

– Procesorul HCX Pro AI marca Panasonic și tuningul la standardul studiourilor de la Hollywood asigură o calitate a imaginii HDR de o acuratețe uimitoare.

– Funcția Filmmaker Mode îmbunătățită face ca privitorii să se pot bucura de conținut așa cum a intenționat artistul – indiferent de mediul în care privesc.

– Noile caracteristici pentru jocuri includ compatibilitatea NVIDIA G-Sync, modul True Game, maparea tonurilor orientată pe sursă și modurile de sunet pentru jocuri.

– Sonorizarea 360 de grade brevetată de Panasonic este acum îmbunătățită și mai mult printr-un algoritm Bass Booster actualizat pentru frecvențe joase mai profunde.

– Disponibil în dimensiuni de 55, 65 și 77 de inci.

București, 4 ianuarie 2023 – Panasonic prezintă televizorul OLED MZ2000, vârf de gamă pentru 2023, disponibil în dimensiuni de 55, 65 și 77 de inci.

Beneficiind de aportul coloriștilor de la Hollywood și de o acuratețe superbă a culorilor, televizoarele Panasonic OLED au fost mult timp considerate cea mai bună alegere pentru filme, emisiuni TV și jocuri. Acum, cel mai recent model de vârf de la Panasonic vine cu un nou panou de ultimă generație și un sistem remarcabil de gestionare a căldurii1, alături de o serie de îmbunătățiri proprii în materie de procesare a imaginii, jocuri și audio.

Rezultatul este cea mai bună și cea mai luminoasă imagine de la Panasonic – ceea ce face din MZ2000 un televizor indispensabil pentru cei mai pretențioși clienți, în 2023.

CEA MAI BUNĂ IMAGINE HDR A PANASONIC

Când vine vorba de a oferi o imagine HDR perfectă, luminozitatea este totul – iar MZ2000 introduce o eră complet nouă în ceea ce privește posibilitățile de expresie și luminozitate1 ale OLED.

MZ2000 utilizează noul modul personalizat Panasonic, denumit “Master OLED Ultimate”, care folosește un panou de ultimă generație cu tehnologie Micro Lens Array, combinat cu o nouă configurație de gestionare a căldurii în mai multe straturi, dezvoltată de inginerii Panasonic. Rezultatul este o creștere majoră a luminozității, cu aproximativ 150% față de seria anterioară. Combinația dintre noul panou și procesorul HCX Pro AI de la Panasonic asigură claritatea fiecărui detaliu, cu accente realiste și o precizie uimitoare a culorilor.1

De asemenea, la fel ca în cazul modelelor anterioare, MZ2000 suportă o gamă largă de formate HDR, inclusiv Dolby Vision IQ™ 2, HDR10+ Adaptive și HLG Photo, formatul de imagine fixă care aduce fotografia în lumea HDR.

VIZIONARE LA CALITATE CINEMATOGRAFICĂ

Noul MZ2000 OLED reprezintă combinația dintre un panou și un procesor complet noi cu acuratețea tehnică a Panasonic, posibilă datorită know-how-ului și ingineriei japoneze, îmbinate cu abilitățile de reglare a culorilor ale lui Stefan Sonnenfeld.

Stefan Sonnenfeld, fondator și CEO al Company 3, este un colaborator de încredere al unora dintre cei mai buni regizori din lume. Sonnenfeld se numără printre cei câțiva artiști de frunte care au susținut capacitatea colorizării de a spune povești și de a comunica emoții.

Descris de NPR ca fiind “da Vinci al filmelor”, Sonnenfeld și-a aplicat abilitățile de colorist la multe dintre cele mai apreciate și populare filme din ultimul deceniu: Top Gun: Maverick, A Star is Born, Wonder Woman, Man of Steel, Beauty and the Beast, Star Wars: The Force Awakens, Jurassic World, 300 și multe altele. La fel ca mulți alți coloriști de top, el folosește ecrane OLED Panasonic de format mare ca monitoare de referință pentru clienți în fluxul său de lucru zilnic. În fapt, televizoarele OLED de la Panasonic sunt utilizate pe scară largă în studiouri și case de post-producție.

În plus, MZ2000 dispune de un mod Filmmaker îmbunătățit, care asigură că spectatorii se pot bucura de conținut exact așa cum a intenționat artistul – indiferent dacă se uită într-o sală de cinema construită special pentru acest scop sau în camera de zi de acasă.

Detectarea temperaturii de culoare ambientală a fost îmbunătățită pentru modul Filmmaker, asigurând o reproducere precisă a imaginii în orice condiții de iluminare; de exemplu, prin scăderea temperaturii ca răspuns la condiții de iluminare caldă sau prin intensificarea tonurilor întunecate în medii extrem de luminoase.

STREAMING FĂRĂ ÎNTRERUPERI

Pe lângă optimizarea imaginii în funcție de mediul înconjurător, MZ2000 îmbunătățește, de asemenea, experiența de streaming pentru majoritatea surselor.

Important pentru conținutul transmis prin streaming care poate varia având diferite rezoluții, algoritmul Streaming 4K Remaster identifică rezoluția și analizează texturile pe zone pentru a oferi imagini mai detaliate și mai curate prin procesare avansată adaptivă. Rezultatul este un conținut transmis prin streaming mai clar și cu aspect mai natural.

EXPERIENȚE DE GAMING INCREDIBILE

Jocurile s-au dezvoltat rapid în ultimii ani. Scenariile sunt realizate ca niște blockbustere de la Hollywood, lumile 3D sunt mai mari și mai realiste ca niciodată și există o multitudine de universuri de joc de explorat.

Pentru a fi introduși pe deplin în această lume în creștere a divertismentului, jucătorii au apelat în mod tradițional la monitoare pentru a profita la maximum de cele mai recente console și PC-uri care oferă tehnologii avansate de redare și timpi de încărcare foarte rapizi.

Toate acestea pot fi realizate acum cu noul MZ2000. Cu suport pentru caracteristicile cheie HDMI 2.1, rezoluție completă 4K, rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, latență ultra-redusă și lag de intrare foarte mic, VRR și AMD Freesync Premium, MZ2000 este soluția perfectă pentru gameri.

MZ2000 este, de asemenea, compatibil cu NVIDIA G-SYNC. Atunci când este conectat la un sistem care utilizează o placă grafică NVIDIA RTX3, acesta optimizează în mod automat lag-ul de intrare și setările VRR pentru sesiuni de jocuri fără distorsiuni și întreruperi, pe un televizor validat și recunoscut acum de NVIDIA.

Pentru a se asigura că fiecare joc arată cât mai bine, noua funcție True Game Mode aduce în lumea jocurilor toate funcțiile de corecție a culorilor disponibile pentru filme, în timp ce HDR Tone Mapping îmbunătățit oferă o expresie orientată spre sursă de la dispozitivul de joc. În plus, True Game Mode este calibrabil și afișează logo-ul Calman Calibrated după ajustarea cu software-ul de calibrare a culorilor Calman® Color de la Portrait Displays – standardul de facto în lumea creării, distribuției și redării de conținut.

Acest lucru înseamnă că True Game Mode reproduce jocurile așa cum au fost concepute de creatorii lor. În același timp, Dolby Vision®2 deblochează cele mai realiste efecte vizuale pe care fiecare joc le poate oferi.

Bineînțeles, pentru a crea o experiență de joc excelentă, nu trebuie doar să oferi o imagine perfectă. Noile moduri de sunet pentru jocuri, adăugate recent, le permit utilizatorilor să se transpună pe deplin în joc, adăugând noi niveluri de intensitate, tensiune și realitate adaptate la orice titlu pe care îl joacă.

Disponibil pentru a fi configurat în panoul Game Control Board actualizat al MZ2000, modul de sunet RPG (Role-Playing Game) este conceput pentru a face utilizatorii să se simtă ca și cum ar face parte complet din lumea virtuală a jocului, în timp ce modul FPS (First-Person Shooter) oferă o localizare audio precisă, permițând utilizatorilor să audă sunete subtile, cum ar fi pașii inamicilor, pentru a obține un avantaj tactic.

SUNET SUPERIOR

Pentru 2023, algoritmul Bass Booster a fost actualizat. Atunci când este selectat din meniu, acesta oferă un bas profund cu răspuns rapid, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de un sunet cu adevărat dinamic prin intermediul pachetului audio pentru televizoare 360° Soundscape all-in-one de la Panasonic. Reglate de Technics, multiplele difuzoare încorporate cu orientare în sus, laterală și frontală produc o scenă sonoră spațială complet imersivă cu Dolby Atmos®2, care aduce la viață filmele și jocurile.

Pe întreaga lungime a televizorului, în spatele grilei difuzoarelor frontale, difuzoarele de tip array permit o scenă sonoră mai largă și mai precisă, precum și posibilitatea de a regla volumul audio relativ în diferite părți ale camerei.

MZ2000 vine cu trei moduri de focalizare a sunetului (Sound Focus): Modul Pinpoint, care permite direcționarea sunetului către un anumit punct; Modul Area, care vă permite să direcționați sunetul către un grup de persoane dintr-o anumită zonă a camerei; Modul Spot, care mărește volumul într-un singur punct, permițând în același timp celorlalți să audă în continuare sunetul la un nivel normal.

Sunetul direcțional deblochează o multitudine de beneficii de utilizare. Părinții cu copii mici care dorm dincolo de un perete al camerei pot direcționa sunetul departe de ei, astfel încât copiii să poată dormi liniștiți, permițându-le în același timp părinților să se bucure de un sunet excelent.

O altă aplicație practică este posibilitatea de a mări volumul pentru un telespectator care are probleme de auz.

ÎMBUNĂTĂȚIRI ALE MY HOME SCREEN 8.0

MZ2000 dispune de cea mai recentă versiune a sistemului de operare smart TV foarte apreciat de la Panasonic, my Home Screen 8.0, care suportă majoritatea serviciilor majore de streaming video și vine cu îmbunătățiri ale funcției Bass Booster, ale funcțiilor de accesibilitate și ale funcției myScenery.

Panasonic a colaborat cu Federația germană a nevăzătorilor și a persoanelor cu deficiențe de vedere pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile noastre de accesibilitate. La configurarea inițială, MZ2000 oferă diferite opțiuni de setare atât pentru utilizatorii cu deficiențe de auz, cât și pentru cei cu deficiențe de vedere, care pot fi apoi ghidați în timpul configurării inițiale prin ghidare vocală pentru a simplifica prima instalare a televizorului Panasonic. În plus, acesta oferă o funcție pentru utilizatorii cu deficiențe de vedere pentru a învăța butoanele prin feedback sonor.

Pe lângă faptul că oferă aceste îmbunătățiri importante în materie de accesibilitate, MZ2000 vă ajută să vă relaxați. Funcția myScenery, care vă permite să alegeți dintr-o selecție de imagini și clipuri video6 reconfortante, are noi sunete din natură care au fost colectate din întreaga lume de către Joy Foundation, inc.7 și nou codificate în format Dolby Atmos®2.

[1] disponibil la modelele de 55 și 65 inci

[2] Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos și simbolul dublu D sunt mărci înregistrate ale Dolby Laboratories Licensing Corporation. Dolby Vision IQ este o marcă comercială a Dolby Laboratories Licensing Corporation

[3] Modul SPD Auto Game (Detectare GPU NVIDIA) funcționează numai cu seria de plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 30 și ulterioare
[4] Disponibil numai pentru 60 Hz

[5] în Europa și Regatul Unit.

[6] În colaborare cu LoungeV Studio (www.loungev.com).

[7] Producție/editare: Healing Garden / Joy Foundation, inc.; Producător creativ: Healing Garden / Joy Foundation, inc: Keiichiro Kita; Înregistrări de teren: Satoru Nakada, Takuya Mori; Supervizare editorială: The Society for Harmonic Science (https://www.sound-healing.jp/)

Lasă un răspuns