Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 95, la Târgu Jiu

McDonald’s continuă procesul de expansiune la nivel național și inaugurează primul său restaurant în județul Gorj.

Investiția se ridică la peste 10 milioane de lei și a generat 70 de locuri de muncă în comunitatea locală.

 

Târgu Jiu, 14 decembrie 2022 – Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua națională prin deschiderea restaurantului cu numărul 95, la Târgu Jiu. Restaurantul de tip Drive-Thru este situat pe Strada Termocentralei nr. 17, în apropierea centrului comercial Shopping City Târgu Jiu.  Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 10 milioane de lei.

Primul restaurant McDonald’s deschis în județul Gorj dispune de un design modern și de cele mai noi tehnologii, atât în zona de pregătire a produselor, cât și în spațiile dedicate clienților. Printre facilitățile restaurantului se numără ecranele digitale amplasate pe linia de Drive, precum și cele 6 kiosk-uri digitale, care le permit clienților să consulte meniul și să lanseze comenzi rapid, să plătească contactless sau cu cardul bancar și să scaneze cu ușurință ofertele disponibile prin aplicația McDonald’s. Astfel, aceștia pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate. Punctele pot fi transformate ulterior în produse și alte surprize oferite din partea casei.

 

„Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 95-lea restaurant McDonald’s în România în mijlocul unei noi comunități, căreia ne alăturăm astăzi în premieră, și suntem recunoscători pentru primirea călduroasă de care am avut parte la Târgu Jiu. Este un restaurant modern, digitalizat, unde toți cei care ne vor trece pragul vor fi întâmpinați cu produse și servicii la cele mai înalte standarde, cât și cu acele momente speciale, așa cum McDonald’s a obișnuit clienții săi de-a lungul timpului. În același timp, ne bucurăm să putem susține comunitatea locală, prin crearea a 70 de locuri de muncă, cu ocazia deschiderii”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul dispune de un spațiu generos, cu 95 de locuri în interior și 96 de locuri pe terasă. Astfel, clienții pot savura produsele preferate atât în restaurant sau pe terasă, le pot comanda prin serviciul Delivery sau le pot lua la pachet folosind linia Drive-Thru. Mai mult, noua locație oferă o experiență completă și în zona destinată cafenelei McCafé, unde clienții pot opta pentru specialități de cafea și deserturi variate.

Ca parte a angajamentului asumat de McDonald’s în România de a proteja mediul înconjurător și de a inova în materie de sustenabilitate, în restaurant se realizează colectarea selectivă a deșeurilor și pune la dispoziția clienților o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

McDonald’s își continuă astfel misiunea de a se dezvolta continuu și rămâne dedicat strategiei sale de expansiune şi dezvoltare, atât prin deschiderea de noi restaurante, cât şi prin extinderea serviciului McDelivery şi digitalizarea restaurantelor existente.

 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 95 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 49 restaurante cu McDrive și 52 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.300 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 170 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

 

 

Lasă un răspuns