Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • De Black Friday, Plaza România își așteaptă vizitatorii cu promoții de până la 90%

De Black Friday, Plaza România își așteaptă vizitatorii cu promoții de până la 90%

București, 11 noiembrie 2022 – Black Friday este ocazia perfectă de a profita de prețurile reduse și de a cumpăra cadouri pentru întreaga familie, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi. Astfel, clienții Plaza România sunt întâmpinați pe parcursul lunii noiembrie cu reduceri de până la 90% în magazinele partenere.

Fiecare perioadă din an are o semnificație specială și vine însoțită de momente unice. Dar pentru iubitorii de shopping, Black Friday este poate cea mai îndrăgită, deoarece aduce oferte surprinzătoare și reduceri semnificative la brandurile preferate.

Lensa își așteaptă vizitatorii în luna noiembrie cu reduceri de până la 90%, Noriel, Jolidon și Optiblu îi surprind pe iubitorii de smart shopping cu reduceri de până la 70% la nenumărate articole, iar Sport Vision a pregătit celor care caută articole sportive oferte de până la 60% la o selecție de produse.  Mango, Opticris, Kenvelo, Lee Cooper sau Timeout intră în Black Friday cu până la 50% reducere, iar NALA și Douglas cu oferte speciale de până la 40%.

Vizitatorii se mai pot delecta cu promoții la nenumărate articole, de până la 30% la DS Damat ori Sephora, de 20% la Bigotti, sau de 10% la Sportisimo. De asemenea,  MAC și CCC  își întâmpină clienții cu oferte variate.

Pentru clienții care caută deja cadouri de Crăciun, Black Friday este cel mai bun moment pentru o sesiune reușită de shopping !

DESPRE PLAZA ROMÂNIA

Plaza România, centrul comercial lansat de Anchor Grup în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității. În plus, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices. Suprafața de închiriat este acum de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.  

Lasă un răspuns