Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Vodafone conectează fanii cu cei mai tari streameri de gaming din România, la Bucharest Gaming Week

Vodafone conectează fanii cu cei mai tari streameri de gaming din România, la Bucharest Gaming Week

  • IceManLucky, Gannicus96, Mădălin, Zasami, Antonia și Jaxi  se întâlnesc cu gamerii la standul Vodafone, sâmbătă și duminică
  • Super premii și gaming pe desktop, smartphone-uri și console pentru amatori și profesioniști

 

București, 11 noiembrie 2022 – Vodafone România este pentru al patrulea an consecutiv partener principal al celui mai mare eveniment de gaming din România – Bucharest Gaming Week (BGW)-, asigurând conexiunea la internet pentru cei peste 10.000 de gameri profesioniști, streameri, creatori de conținut și pasionați de jocuri video reuniți online și offline în turnee, la workshopuri și lansări de jocuri. Pe lângă conexiune la internet, Vodafone este prezent la această ediția cu două standuri în care fanii esports și ai altor genuri de jocuri video vor putea juca pe desktop și consolă cele mai apreciate titluri, dar  își vor putea întâlni și streamerii favoriți și vor putea concura cu cei mai titrați gameri și creatori de conținut în turnee cu premii. Săptămâna gamingului se derulează până duminică, 13 noiembrie, și va culmina cu evenimentele programate la Palatul Parlamentului.

„Gamingul strânge în jurul său o comunitate foarte puternică, pasionată și asigură democratizarea accesului pe câmpul de joc pentru orice jucător, din cel mai îndepărtat colț de lume, pentru a se confrunta cu cei mai redutabili gameri. Vodafone este deja de câțiva ani parte din această comunitate asigurându-i două elemente esențiale pentru a crește și a face performanță: conexiunea stabilă și de încredere la internet și accesul la tehnologie. Suntem pentru al patrulea an parteneri de conectare la Bucharest Gaming Week, anul acesta și cu experiențe, turnee și competiții la scena centrală și în cele două standuri dedicate”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Fanii multiplayerului Stumble Guys sunt așteptați sâmbătă, 12 noiembrie, în intervalul 12.30 – 14.00, la scena centrală pentru a confrunta Good Gaming League formată din IceManLucky, Gannicus96, Mădălin și Zasami într-un turneu cu premii în gadgeturi sponsorizat de Vodafone. Turneul de Stumble Guys va continua cu sesiuni 1vs1 pe telefon la standul cu nr. 19 al Vodafone, sub arbitrajul lui Mădălin, în intervalul 14.00 -15.00. Până la ora 16.00, maestru de ceremonii la standul Vodafone va fi Gannicus96, într-o competiție de Minecraft 1vs1, cu premii.

Întâlnirile cu fanii și competițiile continuă și duminică, la standul Vodafone, alături de Antonia care provoacă gamerii la sesiuni 1vs1 de Valorant, în intervalul 14.00-16.00, urmate de CS:GO 1vs1 alături de Jaxi, de la 16.00 la 18.00.

Sesiunile de gaming vor fi completate de discuții libere, sesiuni foto și autografe cu idolii. Tot la standul 19 al Vodafone, participanții la BGW vor putea interacționa cu tehnologia Vodafone disponibilă pe platforma EasyTech: electronice, gadgeturi și accesorii și vor putea accesa ofertele de Black Friday disponibile pe vodafone.ro și în aplicația My Vodafone.

În cadrul acestei ediții a Bucharest Gaming Week, Vodafone a amenajat și o zonă pentru amatorii și împătimiții jocurilor pe consolă care vor avea la dispoziție Playtstation 5 și următoarele titluri la standul 10:

Lego Brawls, Lego Bricktales, NBA 2K23, FIFA23, Overwatch 2, NHL 2023, MultiVersus Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway, Gotham Knights, Call of Duty: Modern Warfare II,  Sonic Frontiers, WRC Generations, Pac-Man World Re-Pac, God of War.

În ambele zile, în intervalul 12.00 – 14.00 participanții la Bucharest Gaming Week vor avea la dispoziție în playroom-ul Vodafone sisteme de gaming pentru sesiuni la liber.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Experiența și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrate clar în cazul Covid-19 – și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 și până în iulie 2021 în Europa, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Lasă un răspuns