Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Seria originală „David Beckham salvează echipa” debutează astăzi pe Disney+

Seria originală „David Beckham salvează echipa” debutează astăzi pe Disney+

Trailer: https://www.facebook.com/DisneyPlusRO/videos/691031532597373

Serialul original “David Beckham salvează echipa” este disponibil începând de astăzi exclusiv pe platforma de streaming Disney+. Producția îl prezintă pe celebrul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului și care se confruntă cu retrogradarea. Totuși, nu este vorba de orice campionat, ci același campionat în care David a jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Serialul „David Beckham salvează echipa” este co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câștigătoare a premiilor BAFTA și RTS, și de Studio 99, studiou de producție și conținut global co-fondat de Beckham.

David Beckham este mentorul tinerei echipe, împărtășind povești din cariera sa de jucător, care s-a întins pe parcursul a peste 20 de ani și în care a jucat pentru unele dintre cele mai de succes cluburi din lume, pentru a-i ajuta să învețe lecții valoroase despre antrenament, ambiție și munca în echipă. În afara terenului, Beckham are șansa de a petrece timp cu jucătorii și cu familiile acestora, aflând despre viața, speranțele și preocupările lor și vorbindu-le despre importanța colaborării, etica muncii și a comunității.

„David Beckham salvează echipa” are la bază pe angajamentul companiei de a găsi, dezvolta și produce producții originale. Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuiește să creeze 60 de producții locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori remarcabili și producători premium.

Lasă un răspuns