Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • OPPO atacă segmentul B2B cu smartphone-uri certificate Android Enterprise

OPPO atacă segmentul B2B cu smartphone-uri certificate Android Enterprise

OPPO, lider global în tehnologie, intră pe piața dispozitivelor B2B, după ce smartphone-urile lansate în anul 2022, inclusiv din seriile A, Reno și Find, sunt certificate Android Enterprise pentru siguranță și eficiență.

Android Enterprise este validarea esențială pentru flotele de smartphone-uri pentru companii. Android Enterprise protejează integral datele și furnizează soluții avansate de securitate ce previn scurgerile de informații, phishing-ul, malware-ul, și previne pierderea informațiilor companiei.

“Lansarea produselor certificate Android Enterprise va susține planurile noastre de dezvoltare la nivel local, în contexul în care vom putea răspunde solicitărilor tot mai numeroase venite din partea clienților corporate. Astfel, adresăm acest nou segment cu modelele Find X5 Pro, Reno8 Pro, Reno8, Reno7, Reno7 4G, Reno7 Lite, A77 și A57s, acoperind astfel toate categoriile de preț”, a declarat Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing OPPO în România.

Recomandarea reprezintă confirmarea că smartphone-urile OPPO îndeplinesc cele mai înalte standarde Google, au garantate actualizările regulate de securitate și partenerii instruiți pentru suport în tot ce ține de Android.

Android Enterprise ajută organizațiile să atingă echilibrul potrivit între protejarea confidențialității angajaților și dotarea ariei de IT cu securitatea și controalele necesare. Pentru angajați, acest lucru înseamnă confidențialitate suplimentară a aplicațiilor de serviciu care pot accesa datele de pe dispozitiv, similar experienței lor cu aplicațiile personale. Pentru administratorii IT, acest lucru înseamnă mai mult control pentru a aplica setul potrivit de configurații și gestionare a smartphone-urilor companiei.

Lasă un răspuns