Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Epson pregătește reduceri de Black Friday 2022 la gamele de imprimante și videoproiectoare

Epson pregătește reduceri de Black Friday 2022 la gamele de imprimante și videoproiectoare

București, 2 Noiembrie 2022 –  Epson, lider la nivel mondial al piețelor de imprimante și videoproiectoare, vine cu reduceri importante și anul acesta de Black Friday la o gamă extinsă de produse.

Mai exact, cumpărătorii pot profita de reduceri la echipamente din gama de imprimante EcoTank, precum și la videoproiectoare Epson business și home cinema, în magazinele partenerilor autorizați, în perioada 21 octombrie – 4 decembrie.

În oferta promoțională din acest an sunt incluse mai multe  modele de imprimante şi de multifuncționale color din gama EcoTank, fără cartușe, precum și videoproiectoare versatile.

img

Anul acesta, de Black Friday 2022, am pregătit o selecție de echipamente din ce în ce mai căutate și dorite de tot mai mulți clienți, fiind utilizate atât pentru relaxare, cât și pentru munca remote.  De la imprimante color EcoTank economice și ușor de instalat, până la videoproiectoare home cinema cu luminozitate mare, am încercat să includem în oferta de anul acesta modele care să acopere toate activitățile de birou, dar și pentru a oferi consumatorilor mai multe posibilități de petrecere a timpului liber acasă”, a declarat Simona Decuseară, National Sales Manager, Epson România și Bulgaria.

Gama de imprimante EcoTank

Echipamentele EcoTank transformă experiența de print, scanare și imprimare acasă într-un proces simplu și plăcut. Instalarea este simplă, iar sistemul de realimentare cu cerneală este conceput pentru a minimiza riscul de scurgere și murdărire. În plus, recipientele integrează un mecanism care asigură umplerea rezervoarelor exclusiv cu cerneala de culoare corespunzătoare.

În oferta Black Friday 2022, consumatorii pot găsi mai multe echipamentele de print EcoTank – imprimante sau multifuncționale 3-în-1 (printare, scanare, copiere – unele dintre acestea având conexiuni Wi-Fi și Wi-Fi Direct): L1210, L3210, L3211, L3250, L3251, L3256, L4260 şi L4266.

Cu gama de imprimante EcoTank L3210 economisești până la 90% din costurile de imprimare. Fără cartușe de înlocuit și cu funcții multiple, poate fi imprimanta perfectă pentru oricine caută printuri de înaltă calitate la un cost pe pagină incredibil de scăzut.

Cu echipamentele EcoTank L3211 imprimi până la 8.100 de pagini alb-negru și 6.500 color cu cerneala inclusă, acestea fiind livrate cu cerneală care durează până la 3 ani.

Imprimantele EcoTank L3250 sunt realizate cu ajutorul tehnologiei Micro Piezo fără căldură, care te ajută să te bucuri de un consum energetic redus și, automat, de un cost minim pe pagină. De asemenea, poţi tipări cu uşurinţă direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă prin WiFi.

Un set de recipiente de cerneală de schimb furnizează echivalentul a 66 de cartușe de cerneală la modelele EcoTank, inclusiv EcoTank L3251.

Poți configura, monitoriza, imprima cu ușurință de pe smartphone, tabletă sau laptop, prin funcția Wi-Fi Print, pentru orice model care dispune de aplicaţia Epson Smart Panel, inclusiv EcoTank L3256. Toate caracteristicile modelelor EcoTank le poți regăsi și pe site-ul oficial Epson.

Gama de videoproiectoare Epson

Oricine poate face maraton de filme acasă, într-o atmosferă specială de home cinema, cu ajutorul videoproiectoarelor versatile Epson. Fie că vrei să urmărești serialele preferate, meciurile de fotbal sau să te joci la un alt nivel, ai o gamă extinsă de echipamente cu tehnologia patentată Epson 3LCD  care îți oferă imagini clare, luminoase și culori vii.

Videoproiectoatele Epson EB-E01 cu 3.300 de lumeni și Epson EB-E10 cu 3.600 de lumeni sunt modele versatile care pot fi integrate și utilizate excepțional atât pentru prezentări business, cât și pentru o seară de filme sau gaming, experimentată la calitate superioară.

Cu modelul Full HD Epson EH-TW740 poţi proiecta o imagine impresionantă cu diagonala de până la 386 de inchi, fiind o soluție de proiecţie cu durata de viață a lămpii de până la 18 ani.

Cu videoproiectorul Epson EH-TW750 care are o luminozitate de 3.400 de lumeni te bucuri de o experiență intensă de cinema, oriunde în casa ta, fiind ușor de mutat dintr-o cameră în alta și rapid de configurat.

Cu modelul EH-TW7000 te bucuri de cel mai recent conținut 4K, cu o calitate superioară a imaginii și o diagonală a imaginii care atinge până la 500 inchi. Poți conecta la acest echipament dispozitive de streaming, Blu-ray playere, console de jocuri și multe altele prin porturile HDMI.
Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Lasă un răspuns