Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

INEOS AUTOMOTIVE ÎNCEPE PRODUCȚIA MODELULUI GRENADIER 4X4

  • Angajații din Hambach sărbătoresc finalizarea primelor unități
  • Primele INEOS Grenadier au ieșit de pe linia de asamblare din Hambach
  • Livrările către clienți vor începe în decembrie

Londra, 24 octombrie 2022 – INEOS Automotive a lansat producția în serie a modelului Grenadier 4X4 în cadrul fabricii din Hambach, începând astfel o etapă importantă din activitatea sa.

“Am parcurs un drum lung de la startul proiectului în 2017, iar acesta este un moment de referință pentru INEOS Automotive ca producător de autovehicule”, a declarat Mark Tennant, Commercial Director, INEOS Automotive. “Faptul că am ajuns în acest punct este o dovadă a rezilienței și a eforturilor intense depuse de întreaga echipă a INEOS Automotive, de partenerii noștri de dezvoltare și de furnizorii noștri, pentru care le mulțumim tuturor acum, când ne apropiem de primele livrări către clienți.”

Chiar dacă problemele legate de lanțul global de aprovizionare continuă să afecteze producția, livrările către clienți sunt așteptate la începutul lunii decembrie.

Pentru a sprijini aceste livrări, INEOS Automotive a construit o rețea extinsă de peste 200 de locații de vânzare și service la nivel mondial. Pentru a afla mai multe despre prețurile Grenadier, specificații tehnice și opțiuni, vizitați www.ineosgrenadier.com.

Persoană de contact pentru presă:

Despre INEOS Grenadier

În 2017, președintele INEOS, Jim Ratcliffe, un pasionat de mașini și un aventurier cu experiență, a identificat un gol în oferta de pe piață pentru un 4×4 de bază, utilitar, proiectat pentru standardele și fiabilitatea zilelor noastre. Astfel, a fost înființată INEOS Automotive Limited, care a adunat o echipă de profesioniști din domeniul auto pentru a aduce transforma viziunea în realitate, cu o perspectivă nouă a dezvoltării și producției vehiculelor 4×4.

Combinând spiritul și designul britanic robust cu rigoarea inginerească germană, Grenadier va fi un 4×4 cu adevărat fără compromisuri, construit de la zero. Proiectat pentru a depăși toate condițiile, acesta va oferi cea mai bună capacitate off-road, durabilitate și fiabilitate pentru cei care depind de un vehicul ca unealtă de lucru, oriunde s-ar afla în lume.

INEOS Automotive este o filială a INEOS (www.ineos.com), un producător de top de produse petrochimice, produse chimice specializate și produse petroliere. Are 25.000 de angajați în 39 de afaceri, cu o rețea de producție care se întinde pe 183 de unități din 29 de țări. De la vopsele la materiale plastice, de la textile la tehnologie, de la medicamente la telefoane mobile, materialele fabricate de INEOS îmbunătățesc aproape fiecare aspect al vieții moderne. În 2021, INEOS a avut vânzări de 65 de miliarde de dolari.

Pentru a afla ai multe despre Grenadier, vizitați www.ineosgrenadier.com

Lasă un răspuns