Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • CÂND COMPUTERUL TĂU NU MAI E LA FEL DE RAPID – SOLUȚII SIGURE ȘI UȘOR DE FOLOSIT DE LA SAMSUNG MEMORY

CÂND COMPUTERUL TĂU NU MAI E LA FEL DE RAPID – SOLUȚII SIGURE ȘI UȘOR DE FOLOSIT DE LA SAMSUNG MEMORY

Timp de pornire scurt. Încărcare mai rapidă. Multitasking mai eficient.

Vrei să-ți folosești PC-ul la adevăratul lui potențial? Acum este momentul perfect pentru a dezlănțui puterea SSD-urilor Samsung.

21 octombrie 2022 – Când deschidem pentru prima dată un computer nou, ne gândim doar la cât de bine va funcționa. Echipamentele noastre funcționează fără probleme și ne bazăm pe ele pentru toate sarcinile noastre zilnice. Din păcate, într-o lume care se schimbă aproape zilnic, un echipament ales cu meticulozitate și cumpărat, de exemplu, cu doar un an în urmă, astăzi, s-ar putea să nu mai fie suficient. Sisteme noi, aplicații noi, o mulțime de date colectate pun la grea încercare computerele de acasă sau de la firmă. Aceasta înseamnă că, în fiecare zi, simțim că PC-urile noastre funcționează din ce în ce mai încet și ne dăm seama mai repede decât ne-am așteptat că nu mai dau randament.

După un timp, începem să ne gândim la următorii pași – organizăm datele, facem back-up, curățăm drive-urile, dar dispozitivele noastre tot nu funcționează atât de repede pe cât avem nevoie. Când ne dăm seama că nu doar ritmul în care se întâmplă lucrurile se accelerează, dar și că nevoile noastre cresc și se schimbă, ne confruntăm cu întrebarea: oare a veni timpul să ne înlocuim PC-ul cu unul nou? Există vreo modalitate de a nu cumpăra periodic echipamente noi și scumpe, ceea ce ne afectează nu doar portofelele, ci și mediul înconjurător?

Samsung Memory oferă utilizatorilor o serie de soluții care au fost create pentru a crește semnificativ capabilitățile PC-urilor. Aceste soluții funcționează rapid și în siguranță, fără a fi necesară achiziționarea unui nou laptop.

Samsung Memory oferă unități interne și externe, carduri de memorie și pen drive-uri. Toate aceste produse ne vor ajuta să ne ocupăm de sarcinile zilnice în mod mai eficient. Atunci când căutăm să îmbunătățim felul în care funcționează calculatoarele noastre, printre altele, trebuie să ne uităm la portofoliul de unități interne Samsung Memory – în special la unitățile SATA și NVMe, care oferă o creștere semnificativă în ceea ce privește capacitatea de stocare și performanța.

 

O reevaluare rapidă este suficientă pentru a ne da seama că diferența de calitate între HDD-uri și SSD-uri a început de mult timp. De când au apărut pe piață unitățile SSD, căutarea echipamentului potrivit trebuie să înceapă de la informațiile corecte.

DE CE SSD ȘI NU HDD?

 

SSD înseamnă deschiderea și încărcarea mai rapidă a aplicațiilor, copiere de fișiere, multitasking, durabilitate.

Unitatea SSD nu are părți mobile, ca în cazul HDD-ului, ceea ce oferă o siguranță la utilizare.

Unitățile SSD interne care merită menționate sunt SATA și NVMe. Cea mai importantă caracteristică SSD-ului este viteza de citire și scriere, care este chiar și de 12 ori mai rapidă decât la HDD. În plus, viteza unității SSD este constantă, indiferent de încărcătura de date, în timp ce HDD-urile încetinesc atunci când sunt pline.

SATA – PRIETENUL DE ÎNCREDERE CU CEA MAI MARE CAPACITATE

 

Pe primul loc, SSD-ul 870 EVO este una dintre soluțiile SATA ale Samsung Memory din seria de SSD pentru consumatori, cea mai bine vândută din lume. Această unitate combină cele mai bune performanțe și fiabilitate din clasa sa, ceea ce o face o soluție de stocare completă pentru o gamă largă de consumatori, de la utilizatorii generali de PC la profesioniștii IT.

Samsung 870 EVO dispune de cele mai recente V-NAND și controler de ultimă generație ale companiei, ceea ce îi permite să atingă viteze maxime de citire și scriere secvențială SATA de 560 și, respectiv, 530 MB/s. Utilizând un buffer SLC variabil de mari dimensiuni, tehnologia Intelligent TurboWrite a unității ajută la menținerea nivelurilor de performanță maximă. De asemenea, 870 EVO oferă o îmbunătățire cu aproape 38% a vitezei de citire aleatorie față de modelul anterior 860, permițând experiențe îmbunătățite ale utilizatorilor în timpul activităților multitasking, navigării pe internet sau pur și simplu la pornirea PC-urilor.

Valorificându-și experiența acumulată și expertiza în domeniul tehnologiilor de stocare a memoriei, Samsung proiectează toate componentele SSD la nivel intern pentru a se asigura că fiecare piesă funcționează împreună în mod coerent. Ca urmare, modelul 870 EVO oferă o îmbunătățire cu aproximativ 30% a performanțelor susținute față de modelul 860 EVO, precum și o valoare de 2,400 TBW (terabytes written), lider în clasa sa, de 2,400TB sau o garanție limitată de 5 ani, pentru modelul de 4TB.

Pe lângă performanțele și fiabilitatea excepționale, modelul 870 EVO oferă o compatibilitate extinsă cu numeroase dispozitive și cele mai moderne caracteristici PC. Unitatea poate fi utilizată cu toate dispozitivele care au o conexiune cu interfață SATA de 2,5 inchi. În plus, cu modul de veghe de economisire a energiei, modelul 870 EVO este compatibil cu dispozitivele care acceptă funcția Modern Standby de la Windows, oferind un plus de confort utilizatorilor de PC.

În al doilea rând – QVO 870 Acestea sunt unități flash de a doua generație cu celule cu patru niveluri (QLC). SSD-ul SATA QVO 870 QVO stabilește un nou standard pentru stocarea de mare capacitate pentru consumatori. Cu o capacitate de până la opt terabytes (TB), lider în industrie, noul SSD oferă un mix fără compromisuri de viteză, capacitate de stocare și fiabilitate pentru utilizatorii de PC-uri obișnuiți și profesioniști.

SSD-ul Samsung 870 QVO este o alegere optimă pentru utilizatorii de PC-uri mainstream care acordă prioritate performanței și valorii, precum și pentru utilizatorii profesioniști care au nevoie de niveluri ridicate de capacitate.

Modelul 870 QVO oferă cele mai bune viteze de citire și scriere secvențială din clasa sa, de până la 560 MB/s și, respectiv, 530 MB/s, tehnologia Intelligent TurboWrite a unității permițându-i să mențină nivelurile maxime de performanță utilizând un buffer SLC variabil de mari dimensiuni. 870 QVO oferă, de asemenea, o îmbunătățire cu 13% a vitezei de citire aleatorie în comparație cu 860 QVO, ceea ce îl face ideal pentru nevoile informatice zilnice, cum ar fi multitasking, jocuri și navigare pe internet. Softurile reînnoite Data Migration și Magician 6 oferă o serie de caracteristici îmbunătățite, permițând utilizatorilor să își actualizeze, să își gestioneze și să își optimizeze SSD-urile cu o mai mare ușurință.

Pe lângă capacitatea și performanța de top din industrie, modelul 870 QVO oferă un rating excepțional de anduranță, de până la 2.880 terabytes scriși (TBW) sau o garanție de trei ani.

NVME PENTRU CEI CARE AU NEVOIE DE VITEZĂ ȘI IMERSIUNE

 

Interfața NVMe a fost concepută special pentru unitățile SSD pentru a depăși limitele actuale de viteză ale transferului de date care apar în interfețele mai vechi. Vitezele de citire și scriere secvențială sunt chiar și de 12 ori mai rapide decât cele ale SSD-urilor SATA.

Modelele relevante sunt 990 Pro și 990 Pro cu Heatsink – acestea sunt produsele care tocmai au fost lansate pe piață. SSD-ul 990 PRO aduce performanță excelentă, fiind optimizat pentru jocuri și aplicații creative

Vitezele foarte mari ale modelului 990 PRO reduc timpii de încărcare și sporesc capacitatea de reacție a jocurilor, în timp ce soluțiile de control termic mențin unitatea la temperatura optimă pentru un joc fără întreruperi.

Această unitate SSD NVMe de înaltă performanță se bazează pe PCIe 4.0, oferă viteze fulgerătoare și o eficiență energetică superioară. Acest nou SSD este optimizat pentru jocuri cu cerințe grafice ridicate și alte sarcini intensive, inclusiv redarea 3D, editarea video 4K și analiza datelor.

Performanță excelentă pentru o experiență de joc imersivă

Dispunând de cea mai recentă tehnologie V-NAND de la Samsung și de un nou controler proprietar, seria 990 PRO oferă cea mai mare viteză disponibilă în prezent de la interfața PCIe 4.0. SSD-ul oferă viteze de citire și scriere secvențială de până la 7.450 megabytes pe secundă (MB/s) și, respectiv, 6.900 MB/s, în timp ce vitezele de citire și scriere aleatoare ajung până la 1.400.000 și, respectiv, 1.550.000 IOPS. Cu o îmbunătățire de până la 55% a performanțelor față de 980 PRO, 990 PRO este deosebit de potrivită pentru jocuri grele, precum și pentru sarcini creative și de productivitate.

SSD-urile NVMe de înaltă performanță sunt, de asemenea, esențiale pentru a profita pe deplin de cele mai recente tehnologii pentru console de jocuri și jocuri de noroc. Alimentat de NVMe, 990 PRO aduce PC-urilor și consolelor timpi de încărcare mai rapizi, pentru o experiență de joc mai captivantă. Atunci când a fost testat cu Forspoken, viitorul joc de rol de acțiune al Luminous Productions, care suportă cea mai recentă tehnologie de încărcare a jocurilor, timpul de încărcare a hărților a fost de aproximativ o secundă, comparativ cu patru secunde pentru un SSD SATA și 28 de secunde pentru un hard disk (HDD).

Eficiență energetică maximă și control termic fiabil

Construit pe o arhitectură cu consum redus de energie, controlerul nou proiectat de Samsung îmbunătățește substanțial eficiența energetică a SSD-ului cu până la 50% față de 980 PRO. În plus, 990 PRO utilizează un strat de nichel pe controler și un sticker de răspândire a căldurii pe unitate pentru un management termic fiabil. Tehnologia Dynamic Thermal Guard de la Samsung asigură în continuare că temperatura unității rămâne în intervalul optim.

Versiunea Heatsink 990 PRO oferă un strat suplimentar de control termic, în timp ce luminile sale RGB adaugă un plus de stil unității.

990 PRO de la Samsung este, de asemenea, o soluție excelentă pentru upgrade-uri de laptopuri și desktop-uri, precum și pentru PC-uri de tip „build-your-own”, oferind o creștere semnificativă a performanțelor și utilizând în același timp mai puțină energie pentru o durată de viață mai mare a bateriei și pentru managementul termic.

Care sunt beneficiile pe care vă puteți baza alegând o nouă unitate Samsung 990 PRO NVMe Drive?

În primul rând – păstrându-vă dispozitivul, îmbunătățiți semnificativ viteza de performanță a acestuia. Aceste unități sunt mult mai durabile – sunt rezistente la șocuri, ceea ce sporește considerabil securitatea datelor. Sunt silențioase și ușor de instalat, iar datorită aplicației Samsung de transfer de date, întregul proces poate fi aproape fără probleme și în doar câțiva pași. În plus, lipsa părților mobile vă oferă un grad superior de securitate. Și, în cele din urmă, aspecte extrem de importante – economisirea banilor și grija față de planetă.

Lasă un răspuns