Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Samsung Electronics și Prime Video aduc la viață ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ în format 8K

Samsung Electronics și Prime Video aduc la viață ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ în format 8K

Fanii vor putea accesa conținut exclusiv din noua serie pe televizoarele Samsung Neo QLED 8K, pentru o experiență ca la cinema, direct din sufrageria lor

 

București, România – 26 august 2022 – Samsung Electronics, de 16 ani consecutivi cel mai important producător de televizoare din lume, anunță o nouă colaborare cu Prime Video. Prin aceasta, fanii J. R. R. Tolkien au posibilitatea de a accesa conținut exclusiv din mult așteptata serie ,,Lord of the Rings: The Rings of Power” („Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii”) în variantă 8K pe televizoarele Samsung de ultimă generație, înainte de premiera oficală de pe 2 septembrie.

Pe 25 august Samsung a găzduit la New York un eveniment privat în cadrul căruia participanții au putut viziona în premieră 25 de minute extrase din primele două episoade ale seriei. Acestea au fost redate pe un perete video LED înalt de trei etaje la Samsung 837, renumitul centru experiențial al companiei. Începând cu această săptămână, oamenii vor putea vedea clipuri din noua serie Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii pe o serie de ecrane Samsung digitale amplasate în diverse zone de referință precum Times Square din New York, Piccadilly Circus din Londra și Piazza del Duomo din Milano,

SG22

Samsung este prima companie care oferă acces fanilor lui J. R. R. Tolkien la conținut exclusiv din viitoarea serie la rezoluție 8K prin intermediul unei vizionări în premieră. Urmăritorii vor putea trăi experiența incredibilă a universului creat de autor în profunzime și cu lux de amănunte de pe televizoarele Samsung Neo QLED 8K, dar și pe televizoarele modulare cu tehnologie MicroLED „The Wall” 8K. Chiar și trailerul noii serii va putea fi vizionat în format 8K prin diverse mijloace ce vor fi anunțate în curând.

„Astfel de colaborări marchează o etapă importantă în atingerea obiectivului nostru de a aduce tehnologia 8K, cea mai premium de până acum, mai aproape de utilizatori. Pentru prima dată, fanii pot experimenta povestea uimitoare din <<Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii>> pe televizoarele Samsung Neo QLED 8K”, a declarat Simon Sung, vicepreședinte executiv și șef al echipei de vânzări și marketing a diviziei Visual Display de la Samsung Electronics. 

Atunci când vine vorba despre a reda o experiență cu adevărat captivantă fanilor din întreaga lume și a-i introduce în lumea din <<Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii>>, tehnologia și ecranele Samsung sunt o alegere firească. Atenția pentru detalii, abordarea în profunzime a lucrurilor și pasiunea incredibilă pentru serial pe care o are Samsung au fost factorii determinanți care au dat startul acestei călătorii uimitoare împreună – una pe care abia așteptăm să o descopere și publicul”, a declarat Jennifer Verdick, președinte al diviziei Partnerships, Synergy și Consumer Events în cadrul Prime Pideo.

2022 VD LOTR KV_H

Samsung este în prezent lider în dezvoltarea tehnologiei 8K, iar seria de televizoare Neo QLED 8K, având un procesor cuantic neuronal 8K, sunet Dolby Atmos și funcția Object Tracking, menită să sincronizeze multi-direcţional sunetul cu dinamica imaginilor în mişcare de pe ecran, oferă consumatorilor cea mai captivantă experiență de entertainment de acasă disponibilă pe piață.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați www.samsung.com.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Despre Stăpânul inelelor: Inelele puterii

Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii aduce pe ecrane pentru prima dată legendele eroice ale celei de-a doua epoci fabuloase din istoria Pământului de Mijloc. Acțiunea din noua serie are loc cu mii de ani înainte de evenimentele  povestite de J.R.R. Tolkien în Hobit și Stăpânul Inelelor și va duce spectatorii înapoi la o epocă a puterilor împărțite ilicit, a regatelor căzute în ruină, a eroilor neașteptați trecuți prin diferite probe de curaj, a speranțelor firave și a celui de temut personaj negativ construit de Tolkien care amenință că va acoperi întreaga lume în întuneric. Seria începe într-o perioadă de pace relativă și urmărește viața unor personaje, unele familiare, altele noi, în timp ce se confruntă cu reapariția de temut a răului pe Pământul de Mijloc. De la cele mai întunecate adâncimi ale Munților Misty, la pădurile maiestuoase ale elfilor din Lindon, la Regatul magic insular Númenor, până la cele mai îndepărtate colțuri ale hărții, aceste regate și personaje devin legendare.

Mai multe informații despre noua serie, aici www.amazon.com/lotr.

Lasă un răspuns