Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Huawei dă startul campaniei Back To School cu noi beneficii și reduceri de până la 50% pentru toți utilizatorii

Huawei dă startul campaniei Back To School cu noi beneficii și reduceri de până la 50% pentru toți utilizatorii

Începând cu 19 august, numeroase produse Huawei vor beneficia de reduceri și oferte speciale în întâmpinarea anului școlar

 

București, 19 august 2022 – Huawei Consumer BG dă startul campaniei Back To School, care va cuprinde reduceri și oferte avantajoase la numeroase categorii de produse, dar și numeroase beneficii pentru iubitorii de tehnologie. Astfel, în perioada 19 august – 22 septembrie, fiecare săptămână va veni cu noi surprize și oferte speciale pentru utilizatori la produsele Huawei din magazinul online www.huaweistore.ro.

 HUAWEI Back To School

Beneficiind de reduceri de până la 50%, utilizatorii Huawei vor avea numeroase produse din care să aleagă, indiferent dacă intenționează să cumpere PC-uri, smartphone-uri, tablete sau dispozitive purtabile din Huawei Online Store. Pe o perioadă de aproape cinci săptămâni, clienții vor beneficia de oferte variate, sub formă de de reduceri, concursuri și bundle-uri atractive.

Printre produsele la ofertă disponibile în perioada 19 – 25 august amintim smartphone-urile HUAWEI nova 8i și HUAWEI P40 Pro care vor beneficia de reduceri de 50%, ajungând la prețuri accesibile de 749 lei, respectiv 2.299 lei. În același timp, sistemul desktop HUAWEI MateStation va fi disponibil la prețul avantajos de 1.599 lei, redus cu 45%, pe când boxa portabilă HUAWEI Sound X va costa 499 lei, având prețul redus cu 38%.

Totodată, cumpărăturile din magazinul online vor veni cu cinci beneficii majore, dincolo de reducerile de până la 50%, și anume:

  • Utilizatorii care se abonează la newsletter în perioada 19 – 25 august intră într-un concurs în care pot câștiga unul dintre cele șapte smartwatch-uri HUAWEI WATCH 3 Pro sau una dintre cele șapte perechi de căști HUAWEI FreeBuds Lipstick. În cadrul concursului vor fi oferite două premii pe zi.
  • Livrarea este gratuită, cu opțiunea de plată ramburs, pe tot parcursul campaniei.
  • Utilizatorii pot opta pentru plata în 12 rate, fără dobândă.
  • Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează. Pentru orice leu cheltuit, utilizatorii primesc 2 puncte de loialitate, care pot fi transformate în discount la viitoarele cumpărături.
  • Utilizatorii se pot bucura la achiziționarea unui laptop sau smartphone Huawei de un pachet special, aceste produse venind împreună cu un cântar HUAWEI Scale 3 gratuit.

În plus, în perioada 19 august – 22 septembrie, campania Back To School aduce prețuri atractive și pentru garanția extinsă la produsele Huawei, acest serviciu fiind redus cu până la 75%

„Ne apropiem tot mai mult de sezonul redeschiderii școlilor și universităților, o perioadă în care avem nevoie de tehnologie mai mult ca oricând, pentru a ține pasul cu toate provocările care apar, dar și pentru a ne destine la finalul unei zile lungi. Această nevoie este una care poate fi resimțită la toate categoriile de vârstă, fie că vorbim de elevi, studenți, părinți sau profesori. Prin campania Back To School ne propunem să oferim utilizatorilor șansa de a avea acces la dispozitivele Huawei la care visează mai ușor, fără compromisuri.”, a explicat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer BG.

După această primă perioadă de beneficii și oferte speciale (29 – 25 august), începând cu 26 august fiecare săptămână a campaniei Back To School va veni cu reduceri atractive la o anumită categorie de produse. Astfel, a doua săptămână va aduce în prim plan oferte la categoria PC-uri, a treia se va concentra pe dispozitivele purtabile, a patra va veni cu oferte la smartphone-uri, iar ultima săptămâna a campanie va aduce utilizatorilor reduceri și bundle-uri la categoria tablete.

Dispozitivele care vor beneficia de reduceri sunt cele care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi printre preferatele utilizatorilor Huawei. Reducerile și ofertele de tip bundle vor fi disponibile la toate categoriile, incluzând, printre altele, laptopul HUAWEI MateBook D15, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 3 Pro, smartphone-urile HUAWEI P50 și tableta HUAWEI MatePad Paper.

Campania Back To School va fi valabilă timp de cinci săptămâni, până la finalul lunii septembrie, în limita stocului disponibil.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns