Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • POCO M4 5G – divertisment fără limite pentru pasionații de tehnologie

POCO M4 5G – divertisment fără limite pentru pasionații de tehnologie

Cel mai nou smartphone POCO oferă performanțe 5G, precum și un nivel înalt de calitate și stil

București, România, 16 august 2022 – POCO, un brand de tehnologie popular printre tinerii din întreaga lume, a lansat la nivel global POCO M4 5G, un smartphone care pune accent pe divertisment și performanțele înalte 5G.

Noul dispozitiv POCO le oferă utilizatorilor experiențe fluide, atât pentru gaming, cât și pentru streaming video, social media și multe altele. Destinat tinerilor care nu sunt dispuși să sacrifice performanțele sau calitatea, POCO M4 5G este un adevărat star al divertismentului, datorită performanțelor de procesare și funcționalității display-ului său dinamic. Îi conectează rapid pe cei aflați în permanentă mișcare.

POCO M4 5G-20

„POCO a ascultat întotdeauna cerințele tinerilor pasionați de tehnologie și telefoanele noastre au avut rolul de a le face viața mai distractivă și de a-i ajuta să se conecteze cu cei din jurul lor. POCO M4 5G asigură cel mai echilibrat raport performanțe-preț, vitezele 5G fiind cea mai eficientă modalitate prin care noile generații se pot conecta”, a spus Angus Ng, Head of Product Marketing la POCO Global.

POCO M4 5G-05

POCO M4 5G: experiențe de divertisment nelimitate

Pentru o experiență mai fluidă în timpul sesiunilor de gaming pe mobil sau livestreaming, POCO M4 5G le pune la dispoziție utilizatorilor procesorul MediaTek Dimensity 700, care asigură viteze 5G uimitoare [1]. Cu un modem 5G integrat și un consum eficient de energie, acesta oferă conexiuni mai rapide și stabile atât pentru SIM-urile 5G, cât și pentru procesarea datelor, pe parcursul întregii zile. Spațiul de stocare rapid și memoria îmbunătățesc utilizarea prin timpi mai scurți de instalare în cazul aplicațiilor, transferuri mai rapide pentru fișierele mari și sarcini de zi cu zi mai ușor de realizat.

POCO M4 5G-06

POCO M4 5G este dotat cu un display DynamicSwitch, care adaptează inteligent ratele de refresh de la 30Hz până la 90Hz, în funcție de activitatea întreprinsă. Astfel, tot conținutul afișat este la nivel optim, indiferent că este vorba de gaming, urmărirea sporturilor preferate, scris sau înregistrare video. În același timp, energia este conservată, iar telefonul poate fi folosit pentru perioade mai lungi. Noul smartphone POCO vine cu o baterie de înaltă capacitate de 5,000mAh, care se încarcă rapid la 18W [2]. Anxietatea bateriei descărcate nu va mai exista, fie că telefonul este folosit pentru convorbiri prelungite sau pentru rularea unor aplicații ce consumă multe resurse. Ecranul de 6.58 inci este protejat de Corning® Gorilla® Glass pentru o rezistență îmbunătățită.

POCO M4 5G are un design tineresc și vibrant. Iese în evidență datorită texturii mate, care asigură un plus de aderență, dar și o rezistență mai bună la amprente și zgârieturi. Pentru fotografii de calitate, POCO M4 5G este dotat cu un setup dublu de camere, compus din cea principală de 13MP și un senzor de profunzime de 2MP. Telefonul aduce și o gamă variată de algoritmi inteligenți pentru fotografie și videografie, cu rolul de a-i ajuta pe utilizatori să surprindă orice moment cu claritate și precizie. Camera frontală de 5MP este perfectă pentru selfie-uri și apeluri video.

POCO M4 5G-19

Preț și disponibilitate

POCO M4 5G este disponibil în trei variante de culoare: Power Black, Cool Blue și POCO Yellow. Va avea următoarele variante de stocare: 4GB + 64GB și 6GB + 128GB.

Prețurile și disponibilitatea locală vor fi anunțate în curând.

Fotografii și specificații tehnice detaliate pentru POCO M4 5G găsiți aici: POCO M4 5G

Note

[1] Conectivitatea 5G poate varia în funcție de regiune și suportul operatorilor locali de telefonie.

[2] 5000mAh este valoarea tip.

Despre POCO

POCO este un brand independent desprins din Xiaomi Corporation. Până în prezent, POCO a intrat în 98 de piețe globale. Doar în 2021, livrările totale de smartphone-uri POCO au ajuns la 23 de milioane de unități.

POCO este un brand destinat iubitorilor de tehnologie, iar filosofia sa este „Tot ceea ce ai nevoie, nimic din ceea ce nu îți trebuie”. POCO este conceput pentru a oferi tehnologia de care utilizatorii au cu adevărat nevoie, lăsându-le acestora puterea de a decide evoluția viitoare a produselor.

Lasă un răspuns