Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Xiaomi Smart Band 7 se lansează în România

București, România, 14 iulie 2022 – Xiaomi anunță disponibilitatea pe piața din România a dispozitivului Xiaomi Smart Band 7, dezvoltat pe strategia Smartphone x AIoT, unul dintre cele mai populare produse din gama wearable.

Xiaomi Smart Band 7 aduce în prim-plan un ecran generos, cu mai multe detalii, mai ușor de controlat și de citit, dar și funcții noi.

Xiaomi Smart Band 7 are un preț recomandat de vânzare de 279,99 lei și este disponibilă în rețeaua partenerilor autorizați – Mi-Home, eMAG, Flanco, Black Tech și Vodafone, urmând ca la o dată ulterioară să poată fi achiziționată și din rețeaua partenerilor autorizați – Orange, Altex șXiaomi Store Sun Plaza.

Xiaomi Smart Band 7 – ecran mai mare, funcții noi

Xiaomi Smart Band 7 are un display AMOLED de 1.62 inci, cu rezoluție înaltă, care este cu 25% mai mare în comparație cu generația anterioară*. Acest ecran asigură afișarea mai multor informații și punctează la capitolele claritate și eficiență. Are peste 110 moduri sport, iar utilizatorii își pot personaliza antrenamentele și individualiza indicii de sănătate, în funcție de stilul lor de viață. Xiaomi Smart Band 7 aduce trei tipuri de monitorizare complet noi:

Logo (4)

  • Training load – cuprinde recomandări de exerciții bazate pe nivelul consumului de oxigen (EPOC) din ultimele 7 zile;
  • Recovery duration – afișează intervalul recomandat de recuperare, pe baza intensității ultimului antrenament efectuat;
  • Training effect – un rating general al exercițiilor aerobice și anaerobice.

Cu ajutorul acestora, pasionații de sport își pot evalua și ajusta programele de antrenament pentru a obține performanțe din ce în ce mai bune. De asemenea, Xiaomi Smart Band 7 are și un program de analiză al antrenamentelor profesionale de tip VO2, care măsoară volumul maxim de oxigen pe care utilizatorii îl folosesc, dar afișează și informații despre calitatea somnului, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), precum și ritmul cardiac**. Xiaomi Smart Band 7 are o baterie care rezistă până la 14 zile în standby*** și rezistență la apă până la 5 ATM****.

Fotografii și specificații tehnice detaliate, aici.

*Mărimea ecranului Xiaomi Smart Band 7 este cu 25% mai mare în comparație cu Mi Smart Band 6.

**Acest produs nu este un dispozitiv medical și funcțiile pe care le afișează nu au rolul de a diagnostica, preveni sau vindeca afecțiunile medicale. Toate datele și monitorizările ar trebui folosite doar ca parametri personali.

***Toate testele de rezistență ale bateriei au fost efectuate în laboratoarele Huami, rezultatele actuale ar putea varia.

****Dispozitivul are un rating de rezistență la apă 5 ATM (până la adâncimi de 50 de metri). Poate fi purtat în bazin sau în timpul activităților acvatice din apropierea țărmului. Nu este indicat să fie folosit în timpul dușurilor fierbinți, la saună sau în timpul scufundărilor acvatice. Smart band-ul poate fi afectat de curenții acvatici, dacă este purtat în timpul sporturilor acvatice. Funcția de rezistență la apă nu este permanentă și se poate degrada pe parcursul timpului.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Cota de piață a companiei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri s-a clasat pe locul 3 la nivel global în primul trimestru din 2022. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 478 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 31 martie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2021, compania a fost listată pentru a treia oară în topul Fortune Global 500, urcând pe poziția 338, ceea ce reprezintă un avans de 84 de locuri față de 2020.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Lasă un răspuns