Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Konica Minolta România anunță lansarea unei noi camere IP profesionale – MOBOTIX Move Indoor MicroDome

Konica Minolta România anunță lansarea unei noi camere IP profesionale – MOBOTIX Move Indoor MicroDome

București, 08 iunie 2022

 

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unei noi camere IP profesionale Indoor MicroDome, din gama MOBOTIX Move, destinată scenariilor de securitate pentru spațiile interioare din numeroase domenii și industrii.

Modelul lansat recent este un sistem compact și discret, cu senzor de 5 megapixeli, lentilă cu unghi larg de vizualizare de 108° și zoom digital de 10x pentru acoperirea completă a scenelor monitorizate.

MOBOTIX Move Indoor MicroDome are un diametru mai mic de 11 cm și o greutate sub 250 de grame ce asigură o instalare facilă, versatilă și discretă. O altă funcționalitate a camerei este orientarea cu precizie a obiectivului, utilizatorii beneficiind de trei axe de reglare manuală pentru acoperirea optimă a zonei de supraveghere.

move-microdome_dark_930x550

Funcția WDR integrată permite captarea detaliilor chiar și în cele mai dificile situații de iluminare, de exemplu, în încăperi cu suprafețe mari de sticlă, recepții, holuri sau scări. Iluminarea cu LED IR este, de asemenea, inclusă, asigurând vizibilitate, la o distanță de până la 15 metri, chiar și în întuneric.

Microfonul și difuzorul integrate facilitează comunicarea audio bidirecțională, iar algoritmii de analiză video pentru detecția mișcării poziționează noua cameră din gama MOBOTIX Move în topul sistemelor de supraveghere video ideale pentru monitorizarea eficientă în centre comerciale, magazine, restaurante, hoteluri, instituții educaționale, clădiri publice sau spații de birouri.

Brandul german MOBOTIX, parte a grupului Konica Minolta din 2018, este recunoscut pe piaţa internaţională a soluţiilor de supraveghere și analiză video drept unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme video IP profesionale.

move-microdome_white_930x550

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a 30 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului fiscal 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Lasă un răspuns