Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • XPG lansează carcasa PC Mid-Tower VALOR AIR Fluxul de aer optimizat se combină cu un spațiu generos și performanță

XPG lansează carcasa PC Mid-Tower VALOR AIR Fluxul de aer optimizat se combină cu un spațiu generos și performanță

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță lansarea carcasei de PC mid-tower VALOR AIR. După cum sugerează și numele, VALOR AIR este o carcasă de PC care pune accentul pe optimizarea fluxului de aer. Mai mult, aceasta prezintă un panou lateral din sticlă securizată pentru a scoate în evidență și componentele interioare. Deși are dimensiuni compacte, VALOR AIR oferă un spațiu interior generos pentru a susține și acomoda hardware și componente. Carcasa mid-tower este potrivită pentru toate tipurile de gameri și entuziaști PC. Cu o dinamică optimizată a fluxului de aer, spațiu amplu și un design deosebit, aceasta oferă un echilibru perfect între formă și funcționalitate.

XPG-VALOR-AIR-002

Design optimizat al fluxului de aer, spațiu și performanță

Carcasa XPG VALOR AIR mid-tower are un aspect elegant și curat, cu un design aerodinamic care atrage eficient aerul rece de la exterior pentru a fi aspirat prin intermediul a 3 ventilatoare de 120 mm preinstalate în partea frontală și a unui ventilator de 120 mm aflat în partea din spate care va evacua aerul încălzit. Deși are dimensiuni de economisire a spațiului, acest model este capabil să găzduiască plăci grafice cu o lungime de până la 335 mm. Poate suporta surse de alimentare cu lungimi de 160mm-180mm, inclusiv XPG CORE REACTOR cu certificare 80 PLUS GOLD și XPG CYBERCORE cu certificare 80 PLUS PLATINUM. XPG VALOR AIR este o carcasă mid-tower elegant proiectată, care oferă un flux de aer excelent, spațiu și performanță la un preț accesibil.

XPG-VALOR-AIR-003

Arată-ți flerul, dezmembrează-te cu ușurință

XPG VALOR AIR dispune de un panou frontal magnetic detașabil brevetat XPG și este echipată cu un panou lateral din sticlă securizată. În plus, panoul lateral este ușor de îndepărtat prin simpla slăbire a șuruburilor. O serie de porturi I/O aflate în partea superioară include două porturi USB 3.2 Gen 1 și o mufă combo pentru căști/microfon. Filtrele de praf sunt, de asemenea, proiectate cu un mecanism detașabil și un mecanism magnetic care face curățarea convenabilă și intuitivă.

XPG-VALOR-AIR-02

Dispunere versatilă a hard disk-urilor pentru flexibilitate în configurare și ușurință la utilizare

XPG VALOR AIR este echipată cu două suporturi detașabile pentru HDD/SSD de 2,5″ în partea din spate a slotului pentru placa de bază, pe care utilizatorii le pot instala și îndepărta cu ușurință. O carcasă suplimentară detașabilă pentru unitățile combo de 2,5″/3,5″ este amplasată sub carcasă, ceea ce sporește flexibilitatea gestionării cablurilor PSU.

Mai multe informații despre acest produs pot fi regăsite AICI.

###

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand înființat de ADATA pentru a oferi produse de înaltă performanță jucătorilor, profesioniștilor Esports și pasionaților de tehnologie. Suntem dedicați dezvoltării de produse care să ofere performanțe extreme și, prin urmare, colaborăm îndeaproape cu comunitatea de gaming și e-sports pentru a obține informații despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gamă completă de produse, de la sisteme, componente, periferice la dispozitive și le producem la cele mai înalte standarde de stabilitate, fiabilitate și performanță. Dezvoltăm, de asemenea, produse cu design modern și elegant, care ne-au adus mai multe premii internaționale de prestigiu cum ar fi iF Design și Good Design. Dincolo de produse, jucăm un rol activ în sponsorizarea și susținerea evenimentelor și echipelor eSports din întreaga lume pentru a realiza experiențe de joc extreme, la cele mai înalte niveluri.

Lasă un răspuns